085 130 0595
info@web-wings.nl

Jasper Voorn

Algemeen Directeur

Mijn naam is Jasper Voorn, eigenaar en oprichter van Web Wings. Ondernemen zit al van jongs af aan in mijn bloed. In 2011, op 17-jarige leeftijd, begon ik al met mijn eerste bedrijfje TiTaTosti. Hiermee verkocht ik elk weekend unieke tosti’s bij verschillende cafés en op lokale evenementen.

Tijdens mijn studie Fontys Hogeschool ICT begon ik samen met een toenmalig klasgenoot, Roy van Oeteren, Web Wings. Studentenwebsites voor een studentenprijs was het concept. Dit was leuker werk dan achter de bar staan zoals de meeste medestudenten, al verdiende dit op het begin niet heel veel meer. Maar ik bouwde wel aan mijn kennis, netwerk en mijn toekomst.

Al snel kregen we vanuit klanten de vraag om de website die we hadden gebouwd hoger in Google te krijgen. Een website is immers geen doel, maar een middel. Gezien (Google) advertenties geen blijvend resultaat bieden hebben we ons volledig gericht op de organische posities in Google. Door de code van Google te kraken wisten we keer op keer resultaat neer te zetten voor onze klanten. De succescases van de ene klant werden de binnenkomer bij een nieuwe. Op deze successen is Web Wings verder uitgebouwd.

Inmiddels zijn we wat jaartjes verder en is de bieb of de gratis Wifi op school ingeruild voor een kantoor met meer dan 35 Webbies in Sittard, die net zo enthousiast en leergierig zijn als ikzelf in mijn studietijd. Ondanks dat er als eigenaar 101 werkzaamheden liggen om te doen, houd ik me nog dagelijks bezig met de materie van SEO (zoekmachine optimalisatie). Ik ben en blijf gefascineerd door de langetermijnresultaten die organisch hoge posities in Google met zich meebrengen. Een consistente stroom aan gerichte bezoekers waar op gebouwd kan worden is goud waard. Zozeer dat we vanuit Web Wings naast de SEO voor klanten ook meerdere eigen projecten hebben die maandelijks samen goed zijn voor meer dan 250.000 organische bezoekers elke maand.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Het platform voor de moderne foodie: Restoranto.com, met meer dan 75.000 organische bezoekers elke maand.
  • Een platform voor kunst, cultuur en reizen: Paradijsvogelsmagzine.nl met meer dan 80.000 organische bezoekers elke maand en een grote social aanhang.
  • En de site waar ik nu zelf nog de meeste tijd en aandacht aan spendeer (buiten mijn werk bij Web Wings om): Mind-setters.com; een platform voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Artikelen van Jasper Voorn