web analytics

Diensten

Web Wings is hét online marketingbedrijf dat jou helpt je vleugels te spreiden en tot grootte hoogtes te stijgen. Wij bieden verschillende diensten aan om jouw online organisatie volledig te ontzorgen. Van het bouwen van een professionele website tot het creëren van een gloednieuw logo en van SEO tot Social Media. Voor welke dienst je ook kiest, wij nemen alles voor jou uithanden, zodat jij je op jouw kerntaak kan focussen. Laat dat maar aan onze specialisten over!

Webdesign

Een snelle en professioneel uitziende website bouwen: dat is waar wij goed in zijn. Of je nu een startende ondernemer bent of al een website hebt, wij zorgen ervoor dat jouw website visueel sterk is én geschikt voor elk apparaat. Ook verzorgen wij complete webshops op maat met geïntegreerd betalingssysteem.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om de hosting in beheer te nemen. Hiermee houden wij de website up-to-date en beveiligd middels een veilig SSL versleuteling. Zo breng je alles onder bij één partij, wel zo handig!

Vindbaarheid

Jouw site kan er nog zo goed uitzien, als je niet vindbaar bent via Google dan bereik je alsnog niet je doel. Zowel nieuwe als bestaande websites kunnen wij verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google middels SEO en linkbuilding. Daarnaast zetten wij ook Google Ads campagnes op (SEA), waarbij je enkel betaald per bezoeker. Ideaal voor resultaat op korte termijn.

SEO, SEA en Linkbuilding, wij weten er raad mee!

Social Media

Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is sociale media marketing een ideaal middel. Wij ontzorgen je volledig op het gebied van Social Media Marketing en E-mailmarketing. Onze creatieve posts, ijzersterke teksten voor je social media kanalen en nieuwsbrieven zetten je volgers om tot conversies.  

Grafisch

Van een origineel logo tot professionele foto’s. Je website visueel onderscheiden is erg belangrijk. Potentiële klanten weten jou te vinden én te onthouden door je visueel aantrekkelijke website, foto’s én video’s. Zo maak jij het verschil!