085 130 0595
info@web-wings.nl

Werken bij Web Wings

Onze cultuur is ons succes. Als studentenbedrijf begonnen en nu uitgegroeid tot groot team, zonder onze normen en waarden te verliezen. Het is een werkplek waar iedereen met plezier komt. Ons team is enthousiast over en gespecialiseerd in (online)marketing, maar resultaten leveren en een goede sfeer hoeven elkaar niet uit te sluiten. Het is niet voor niets dat er zo veel vriendschappen onder onze collega’s zijn. En daar zijn wij trots op! Want samen met dit team geven we vorm aan ons bedrijf en cultuur.
werken bij Web Wings

Klaar om je vleugels te spreiden?

Onze collega’s kenmerken zich als Webbies, de marketingvogels of -vleugels van onze klanten. En zo vliegen onze klanten de concurrentie voorbij. Naast resultaten vinden wij betrokkenheid en teamgevoel erg belangrijk. Immers kunnen we alleen samen alle doelen behalen. We helpen elkaar waar nodig en je spreekt elkaar gemakkelijk aan, ook de baas. Gelijkwaardigheid en eerlijkheid staan hierbij centraal, zowel binnen het team als naar onze klanten toe.

Ook waardering is een belangrijke pijler, want als jij betrokken bent en veel waarde toevoegt, krijg je daar complimenten en mooie arbeidsvoorwaarden voor terug. We zitten regelmatig samen en kijken naar het bedrijf, jouw functie en rol binnen het bedrijf en wat je toevoegt. Zo weet je altijd welke doorgroeimogelijkheden er voor jou zijn binnen Web Wings! Veel van onze collega’s presteren uitmuntend en groeien door naar functies met meer verantwoordelijkheden, het managen van nieuwe projecten of door specialisatie en diepgang. Wij zien jouw waarde en willen hier het optimale uithalen voor alle partijen. Wij geloven in het benutten van sterktes en zwaktes en helpen jou naar de juiste plek. Daarom scoort Web Wings ruim boven de 8,5 op ons medewerkerstevredenheid onderzoek!

The web wings way of working

Waarom werken bij Web Wings?

Grote diversiteit aan activiteiten

Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.

Gezellige werksfeer met 

Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.

Doorgroei mogelijkheden

Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is sociale media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.

Praktische kennis en ervaring

Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
Neem een kijkje in

Ons nest

Van de Content Tijgers tot de Kantoorjungle, het Web Wings nest zit boordevol creatieve mensen die jou graag helpen je website te verbeteren. Van linkbuilding tot SEO-teksten en van bedrijfsfotografie tot webdesign. Al onze teams hebben hun eigen expertise zodat wij jou optimaal van dienst kunnen zijn. Graag stellen we je voor aan al onze specialisten van ons online marketingbureau. Dit zijn de mensen die jou helpen je vleugels te spreiden en je tot ongekende hoogtes laten vliegen. The sky is the limit? Niet bij Web Wings! In ons warme nest is nog genoeg plek, dus ook voor jou! Lees meer over ons op de website of kom een keertje langs om kennis te maken.

meer over ons

Maak kennis met ons bedrijf

Wij zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moet ook wel, want onlinemarketing is erg beweeglijk. Als je het niet op de voet volgt, loop je al gauw achter de feiten aan en is resultaat moeilijk haalbaar. Daarnaast zijn onze klanten divers, van beauty webshops tot landelijke leveranciers van reclame materiaal. We krijgen dus veel mee in verschillende branches!

Werken bij Web Wings

Waarom werken bij Web Wings? Daar zijn tal van redenen voor. Het is binnen ons kantoor hartstikke gezellig, we zijn flexibel en informeel én hebben kennis van zaken. Natuurlijk zijn er meer punten die werken bij Web Wings aantrekkelijk maakt:

  • Een vast salaris per maand aan de hand van je ervaring.
  • Een onwijs goede werksfeer met meer dan 50 fantastische collega’s.
  • Volop doorgroei mogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf. In 2019 waren we met nog maar 4 medewerkers, nu met 50+. Volop kansen dus!
  • Een goede pensioenregeling. Want ook na je carrière wil je lekker kunnen genieten.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels, Kahoots en uitjes met het team.
  • De mogelijkheid om tijdens het werk even af te schakelen met een potje pingpong, tafelvoetbal of darts.
  • Gedreven collega’s met passie en ambitie voor online marketing. Ook houden we van sporten, lifestyle, media en nog veel meer.
  • Een 8,5+ uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek.