Vergroot je omzet met een webshop

Benieuwd wat dit voor jou bedrijf kan opleveren?

Een resultaatgerichte webshop laten maken

Verhoog je omzet

Geef je omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO expertises, gegarandeerd resultaat. Vandaag nog een Webshop laten maken.

Maandrapportage

Geen gedoe meer met Google Analytics. Je krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over je vooruitgang.

Meten is weten

Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg je binnen, wat is het conversie percentage?

Gratis advies

Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise. We helpen je graag op weg in de wereld van online marketing.

Hoe staat jouw website ervoor?

Doe de SEO scan, geheel gratis!

Verhoog je omzet

Geef je omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO expertises, gegarandeerd resultaat.

Maandrapportage

Geen gedoe meer met Google Analytics. Je krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over je vooruitgang.

Meten is weten

Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg je binnen, wat is het conversie percentage?

Gratis advies

Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise. We helpen je graag op weg in de wereld van online marketing.

Webshop laten maken

De winkelstraten lopen langzaam leeg en de groei in de online verkoop zet zich elk jaar verder door. Een webshop is dan ook een must voor elke ondernemer die zich richt op de directe verkoop van producten. Belangrijk hierbij is dat de webshop een gebruiksvriendelijk bestel -en betaalproces heeft, ook vanaf de telefoon en tablet.

Of het nou gaat om een compleet nieuwe webshop of het vernieuwen van een bestaande webshop, bij Web Wings ben je op het juiste adres. Centraal bij het realiseren van een webshop is de conversie optimalisatie. Dit gaat nauw samen met het centraal stellen van de gebruiker in het website ontwerp.

Webshop opdrachten die wij uitvoeren zijn voorzien van een geheel mobielvriendelijk design, zijn technisch geoptimaliseerd voor SEO en conversie inclusief advies en dit alles in jouw eigen huisstijl en een modern design.

Web Wings helpt klanten door heel zuid-nederland. Zo kunnen wij vrijblijvend langskomen in EindhovenDen BoschVenloWeertRoermondSittardGeleenHeerlenMaastricht en omstreken.

WordPress systeem ideaal voor webshop

Wanneer wij een webshop bouwen, kiezen we voor het WordPress systeem. Dit is een kosteneffectief en een op lange termijn gerichte oplossing. Tevens geeft dit systeem de mogelijkheid voor het opschalen van de webshop. In combinatie met de WooCommerce plugins, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een simpele webshop die kleren verkoopt, tot een webshop die op maat gemaakte producten verkoopt. Ook het omzetten van een bestaande webshop behoort tot de mogelijkheden van dit systeem. Neem voor vrijblijvend advies contact op.

Conversie staat centraal

Webshops zijn er in alle prijs categorieën, als deze echter geen bezoekers trekt of de bezoekers niet weet om te zetten naar een klant dan is zonde van de investering. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een goeie strategie wordt gehanteerd om een goed rendement te halen uit deze investering. Als de webshop eenmaal is ingericht op het behalen van goede conversie, is het belangrijk om meer bezoekers naar de website te trekken. Hiervoor bieden wij verschillende SEO-diensten aan.

Integreren online betalingssysteem

Een belangrijk aspect van een webshop, zijn de diverse en gemakkelijke mogelijkheden voor de klant om zijn aankoop te betalen. Of het nou gaat om de meestgebruikte methode “iDeal” of een veilige aankoop via creditcard, alles is mogelijk.. Zelfs voor de techneuten hebben we de mogelijkheid om in crypto valuta te betalen. Ook het integreren van kortingscodes is geen probleem.

webshop laten maken

Webshop laten maken door Web Wings

Bij het laten maken van een webshop bij ons, staat bij ons het resultaat centraal. De webshop moet zichzelf terug kunnen verdienen door de verbeterde conversie die sales voor de klant oplevert. Een nieuwe webshop is daarmee een mooi visitekaartje voor je bedrijf, maar kan ook ingezet worden als marketing middel.

Bij ons geen maandelijkse kosten, maar een all-in prijs met onder andere inbegrepen:

  • WordPress website
  • Social media koppeling
  • Contact formulier
  • SSL Certificaat
  • WooCommerce platform
  • Alle betaalmethodes
  • Productfiltering
  • Responsive Design

Boost je online sales

Voor webshops is naast SEO, het betaald adverteren op google of social media een goede kans om de sales te verhogen. Doordat we nauwkeurig per kanaal bij kunnen houden, hoeveel geld er geïnvesteerd wordt en terugverdiend waarde hiervan is, zien we dat adverteren via Google zich in de meeste gevallen terugverdiend.

Een complete webshop al vanaf € 945,-

Elke webshop is anders, voor meer informatie of een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.