085 130 0595
info@web-wings.nl

Webhosting

Betrouwbaar en snel, daar hoort goede webhosting aan te voldoen. Het is een essentieel onderdeel van de online bereikbaarheid van jouw onderneming. Bij Web Wings kun je terecht voor een compleet webhosting pakket dat aan alle belangrijke eisen voldoet. Wij regelen alles voor jou. Van domeinregistratie tot updates en van beveiliging tot back-ups van je website.

Jouw marketingbureau voor 

Professionele webhosting

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Alles bij één

  Domeinnaam registratie

  Het is je adres op het wereldwijde internet. Dé plek in die grote online wereld waar jouw website te vinden is. Een domeinnaam eindigt altijd op een extensie zoals ‘.nl of ‘.com’. Daarnaast moet je naam uniek zijn. Maar waar kies je dan voor? De meeste mensen kiezen voor hun bedrijfsnaam als domeinnaam. Dit is natuurlijk een logische keuze. Jouw klanten weten jou zo snel en gemakkelijk te vinden op het wereldwijde web. Wij kunnen je dit gehele traject uit handen nemen, zodat jij nergens omkijken naar hebt. Wanneer je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is, leggen wij deze voor je vast. Het is mogelijk dat de gewenste naam niet meer beschikbaar is. In dat geval kijken we samen met jou naar andere geschikte mogelijkheden. Hierbij kunnen we je adviseren en wellicht nieuwe inzichten geven. Misschien heb je al een domeinnaam geregistreerd en wil je deze verhuizen naar onze registrar. Ook dat kan!

  Bij ons kun je eenvoudig en zonder zorgen je domeinnaam registreren. Daarnaast verzorgen wij ook webhosting voor websites, webshops, WordPress-systemen en e-mail. Van technische zaken als DNS-instellingen, 301-redirects en subdomeinen  tot onderhoud, back-ups  en beveiliging. Webhosting bij Web Wings neemt je alles uit handen zodat jij je bezig kan houden met andere belangrijke zaken.

  WebWings Webdesign Responsive
  Geen verrassingen

  Alles wat je nodig hebt

  Bij Web Wings vinden wij open communicatie belangrijk. Transparante kosten en weten waarvoor je betaalt. Daarom bieden wij duidelijke pakketten aan tegen een vaste prijs. Zo kom jij niet voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

  Een compleet hostingpakket inclusief domeinnaam behoort tot de mogelijkheden die wij aanbieden. Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit pakket bestaat uit:

  Snelle hosting op een managed server

  SSL-Certificaat

  Dagelijkse back-ups

  Eén domeinnaam

  Gratis verhuis- en overzet service

  Extra domeinnamen met redirects voor een vast bedrag per maand

  Email hosting met onbeperkt aantal email accounts

  Immunify360 bescherming incl. WAF, DDOS, email beveiliging en meer.

  Natuurlijk kun je ook je huidige website en webhosting overzetten naar onze server. Dit regelen wij tot in de puntjes voor je. Jouw website blijft bereikbaar en niets gaat verloren. Met onze professionele verhuis- en overzet service hoef jij niets te doen en regelen wij alles voor je.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Vliegensvlug jouw

  Website hosten Sittard

  Je domeinnaam hebben we inmiddels registreert. Dan is het tijd voor de volgende stap, namelijk webhosting. Om je website online te krijgen heb je namelijk een stukje webruimte nodig op een server. Alles wordt op deze server opgeslagen. Alle bestanden die samen jouw website vormen. Het is van essentieel belang dat deze server dag en nacht aanstaat en altijd in verbinding staat met het internet. Wanneer dit niet zo is, dan is jouw website niet bereikbaar. Bij Web Wings beschikken we over zo’n server die ons nooit in de steek laat. Door te werken met onze eigen server kunnen wij jou garanderen van perfecte service en korte lijnen. Ideaal wanneer je kiest voor webhosting. Het laatste dat je dan wilt is een niet bereikbare klantenservice ergens ter wereld. Wij garanderen je dat wij er alles aan doen om je website in de lucht te houden. Mochten er toch problemen voordoen, dan zorgen wij dat deze binnen no-time opgelost worden.

  Behalve dat een snelle en betrouwbare webhosting essentieel is voor de bereikbaarheid van je website, is het ook nog eens een belangrijk punt binnen de SEO (vindbaarheid) van je website. Een goed beveiligde en snelle website wordt hoger getoond in de zoekresultaten dan websites die langzaam en niet of slecht beveiligd zijn. Dus ook voor je SEO is een betrouwbare webhosting erg belangrijk.

  Kies voor snelheid, veiligheid en betrouwbare webhosting van Web Wings. Wij garanderen je een betrouwbare hosting tegen vaste kosten. Zo kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  mail hosting
  Professionele communicatie via

  Zakelijk e-mail account

  Je zakelijke email onderbrengen kan natuurlijk altijd bij grote aanbieders als Gmail en Outlook, zoals bijvoorbeeld jouwbedrijfsnaam@hotmail.com, maar dit komt niet heel professioneel over. Een bedrijf dat een zakelijk e-mailaccount heeft met zijn eigen bedrijfsnaam (bijvoorbeeld contact@jouwbedrijfsnaam.nl) komt veel beter over en wekt meer vertrouwen op. Wij kunnen zorgen dat jij beschikt over zo'n professioneel e-mailadres. Wij kunnen je ook helpen met het overzetten van je huidige mailbox naar je nieuwe hosting. Raak geen belangrijke e-mails kwijt en laat dit met een gerust hart aan onze experts over. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van webhosting en kunnen jouw website en e-mailaccount veilig en snel overzetten naar je nieuwe webhosting. Wij regelen alles voor je: van de opzegging van je huidige webhosting tot het installeren van je mailbox.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Geen omkijken meer naar

  Van hosting tot website

  Bij Web Wings kun je niet alleen terecht voor webhosting. Voldoet je huidige website niet aan je eisen? Of beschik je nog niet over een website? Onze team van webdesigners kunnen voor jou een visueel aantrekkelijke en conversiegerichte website bouwen. Geheel naar jouw wensen en in jouw huisstijl. Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden.

  Als full-service marketingbureau kunnen wij je ook hiermee van dienst zijn. Wij hebben namelijk ook kennis op het gebied van SEO, SEA en Linkbuilding. Ons team van experts op het gebied van online vindbaarheid gaan ervoor zorgen dat jouw website de hoogte inschiet. Letterlijk en figuurlijk. Wij gaan ervoor zorgen dat jij bovenaan in de zoekresultaten komt en de concurrentie voorbij vliegt. Wil je weten wat wij voor jou precies kunnen betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

  Geen omkijken meer naar

  Onderhoud en updates

  Je hoort het steeds vaker, hackers die stiekem meekijken met jouw website. Dat gaat niet gebeuren als je kiest voor webhosting bij Web Wings. Onze servers zijn uiterst betrouwbaar én veilig. Ook onderhoud en updates zitten inbegrepen in de prijs. Dit is zeer belangrijk om je website veilig te houden en ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Om alles nog veiliger te maken, zorgen wij ervoor dat er dagelijks back-ups worden gemaakt van jouw website. Zo weet je zeker dat je nooit iets kwijtraakt, mocht er toch onverhoopt iets misgaan. Wij zetten je back-ups terug en regelen snel dat je website weer volledig hersteld is. We houden bij of alle updates zijn bijgewerkt en je website veilig is.

  Onze diversiteit in

  Wordpress websites

  WordPress is één van de bekendste en meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Het biedt talloze mogelijkheden om je website geheel naar jouw wensen in te vullen en aan te passen. Ook wij maken gebruik van dit systeem wanneer wij websites maken voor onze klanten. Daarom bieden wij WordPress webhosting aan voor websites die gebouwd zijn met dit CMS. Kies je voor dit pakket, dan kies je voor een snelle en betrouwbare webhosting en transparante prijzen. Daarnaast krijg je bij dit pakket een eigen domeinnaam en emailhosting met onbeperkt aantal emailaccounts.

  Naast webhosting kunnen wij ook je verdere online vindbaarheid vergroten. Onze experts op het gebied van SEO, SEA en Linkbuilding staan voor je klaar om je verder te helpen dan je ooit had durven dromen. Web Wings bied je alles aan dat je nodig hebt voor je website.

  Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Of ben je al overtuigd en wil jij jouw webhosting onderbrengen bij ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer