085 130 0595
info@web-wings.nl

Logo en huisstijl

Een logo-ontwerp is onderdeel van jouw bedrijfsimago. Bij Web Wings weten wij als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat. Daarom kun je bij ons een logo laten maken waarin de juiste look en feel het eindresultaat vormen. Het logo design verzorgen wij volledig op maat. We houden hierbij rekening met jouw wensen en huidige huisstijl indien aanwezig en de doelgroep waar je bedrijf zich op richt.

Jouw webdesign bureau voor een

Unieke huisstijl

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Onze expertise in

  Logo design

  Een merk is het belangrijkste onderdeel van een bedrijf. Mensen associëren een merk met een gevoel, kernwaardes en eigenschappen. Maar meer dan alles associëren mensen een merk met een logo. Of het nu een grote gele M is of de blauwe F, iedereen weet om wie het gaat en wat ze doen. Dit is de kracht wanneer een goed logo gecombineerd wordt met een sterk merk. Bij Web Wings kennen we de kracht van een sterke branding en huisstijl.

  Niemand kent jouw eigen bedrijf zo goed als jijzelf. Je weet wat het bedrijf uitstraalt en wat het karakter is. Deze vertaling kun je overbrengen naar onze grafische vormgevers, die het vervolgens naar de doelgroep vertalen in een logo. Wij hebben hier ervaring mee en kijken met hetzelfde oog als jij naar de huisstijl.

  laptop en tablet
  Het starten met

  Design van een logo

  Het bedenken en maken van een professioneel logo gaat verder dan alleen een paar letters en een afbeelding combineren. Een sterk logo moet één geheel zijn en goed passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het belangrijkste bij een logo design is dat het de nieuwe en bestaande klant aanspreekt. Bij Web Wings zijn wij ons hier maar al te goed bewust van.

  Wij ontwerpen een logo dat past bij jouw bedrijf en hetgeen waar jouw bedrijf voor staat. Omdat wij veel werken aan marketing en websiteprojecten, kijken wij naar hoe het logo aansluit bij de huidige website en/of marketingcampagne.

  Uniek en professioneel ontwerp

  Oneindig schaalbaar (vector)

  Export naar alle bestandtypen (.svg, .eps, .jpg, .png en meer)

  Verschillende versies (groot, klein, favicon, zwart/wit)

  Geschikt voor zowel online als offline communicatie

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Bij Web Wings kijken we verder en zijn we gericht op de details van een huisstijl. Het is van belang dat goed over een huisstijl wordt nagedacht. Wij ontwerpen een logo dat past bij jouw bedrijf en hetgeen waar jouw bedrijf voor staat. Omdat wij veel werken aan marketing en websiteprojecten, kijken wij naar hoe het logo aansluit bij de huidige website en/of marketingcampagne. Zo hebben we al vele klanten kunnen helpen.

  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons design-proces

  01

  Intakegesprek

  We kijken samen naar je wensen en hoe je het logo wilt gaan gebruiken. Zo komen we sneller bij een concept dat bij jouw bedrijf past. Heeft jouw bedrijf al een huisstijl? Dan houden wij uiteraard hiermee rekening bij het ontwerpen van het logo.

  02

  Design

  Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen en komen zo tot een eerste concept. Wanneer je nog geen huisstijl hebt is dit eerste concept een brede variatie aan soorten logo’s. Zo kunnen we samen kijken welke richting je uit wilt gaan.

  03

  Iteraties

  Wanneer de stijl van je logo is bepaald zullen hier iteraties op gemaakt wordt. Denk aan verschillende kleuren, vormen en lettertypes. Zo komen we uiteindelijk bij een logo dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf en je klanten.

  04

  Oplevering

  Wanneer het logo af is krijg je een bestand dat geschikt is voor digitale drukwerk en digitale media. Dit houd in dat je logo een hoge DPI heeft en altijd een vector bestand is. Hierdoor is je logo altijd scherp, zelfs wanneer deze groot bedrukt zou worden.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Maak je huisstijl af

  Website laten maken

  Binnen Web Wings werken designers en developers nauw samen om ervoor te zorgen dat alle websites die wij bouwen technisch geoptimaliseerd zijn en voldoen aan de eisen van Google ter bevordering van de vindbaarheid. Echter is dit in de meeste gevallen niet voldoende om op de eerste pagina te komen van Google. Dit is afhankelijk van de concurrentie in de desbetreffende markt.

  Om jouw website boven de concurrentie uit te laten vliegen en zo hoog mogelijk binnen de Google zoekresultaten te laten bevinden, bieden wij verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie)-diensten aan. Meer weten over wat wij naast logo design nog meer kunnen betekenen?

  mindsetters visitekaartje
  Logo ontwerp

  Tot in de details

  Of het nu een strak, stijlvol, creatief of eenvoudig logo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat jouw bedrijf zich professioneel presenteert. Naast alleen het logo design, kunnen we jou ook verder helpen met de toepassing op briefpapier, visitekaartjes (zoals die van MindSetters hiernaast) en enveloppen. Ook voor andere zaken zoals banners, bestickering, posters en nog vele andere marketinguitingen zijn wij jou graag van dienst.

  Het bekijken en beoordelen van een grafisch ontwerp is niet gemakkelijk. Je kijkt onder andere naar de eenvoudigheid van het logo, hoe origineel het is, toepasbaar en effectief. Het is belangrijk dat jouw huisstijl en logo één geheel vormen. Wij denken met je mee en bekijken het ontwerp met een oog voor detail.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer