web analytics

Adverteren op Social Media

Via social media is het eenvoudig jouw doelgroep te bereiken. Wanneer je je doelgroep goed in kaart hebt gebracht, kun je gericht adverteren. Adverteren op social media kan onder andere op basis van profielkenmerken en interesses van gebruikers. Zo weet je zeker dat je exact de juiste mensen bereikt. Haal meer uit jouw social media middels het adverteren op deze platformen. Wij helpen je je advertenties op te zetten en doelgericht te adverteren.

Vliegende start maken aan jouw online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  De juiste doelgroep bereiken

  Gericht adverteren

  Het is mogelijk om op basis van persoonlijke kenmerken, activiteiten en interesses op Social Media een nauwkeurig beeld te krijgen van jouw doelgroep. Op deze manier kun je op een effectieve wijze advertenties tonen aan je doelgroep. Deze advertentie komt rechtstreeks bij de mensen waarvan jij wilt dat ze de advertentie zien. Doordat zoveel mensen dagelijks actief zijn op Social Media is de aandacht van de gebruiker gegarandeerd. Wij zien dat het steeds belangrijker wordt voor bedrijven om een goed onderhouden Social Media Marketingstrategie te hanteren.

  Wij zetten onze kennis en expertise in om jou verder te helpen. Wij helpen je met het in kaart brengen van jouw doelgroep zodat we gericht gaan adverteren. Bereik zo de juiste mensen en dat tegen lage kosten.

  Het belang van

  Social Media Advertising

  Social Media speelt een enorm grote rol in het dagelijkse leven van veel mensen. Er is vrijwel niemand meer te vinden die geen account heeft op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter of één van de andere kanalen. Dit is dan ook dé plek om jouw doelgroep te bereiken. Het voordeel aan Social Media is dat iedereen alles over zichzelf deelt. Een goudmijn voor adverteerders. En dus ook voor jou. Door deze kennis is het eenvoudig om zeer gericht te adverteren. De juiste mensen zien jouw advertentie. En dat maakt het adverteren op Social Media zo waardevol.

  Bij Web Wings zijn we voortdurend bezig met verbreden van onze kennis en ervaring binnen Social Media Marketing. Wij zitten er bovenop en blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van marketing en adverteren.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Jouw Social Media Advertising uitbesteden

  Zo pakken wij het aan

  In overleg met jou stellen wij jouw doelen vast en kijken we naar wat een Social Media campagne voor jou kan behalen. Daarbij kijken wij naar het gebruikelijke marketing aspect, maar ook naar de kansen op het gebied van adverteren. Wanneer wij in overleg tot doelstellingen zijn gekomen, gaan wij voor jou een campagneplan opstellen waarmee we na goedkeuring voor jou aan de slag gaan met het posten en adverteren op verschillende social media kanalen. Afhankelijk van jouw advertentiebudget maken we in het campagneplan een verdeling van het budget per post. Want niet iedere post is geschikt om te adverteren. Wij plannen regelmatig evaluatiegesprekken in om te kijken naar de pieken en dalen om daar het plan van aanpak op aan te passen.

  Adverteren op Social Media kun je met een gerust hart overlaten aan onze experts op dit gebied. Wij zorgen dat jouw advertentie bij de juiste personen terecht komt en zetten jouw merk daarmee in de schijnwerpers.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Van webhosting tot linkbuilding

  Alles op één plek

  Ook voor professionele foto’s kun je bij Web Wings terecht. Handig wanneer je eigen beeldmateriaal wil voor jouw sociale media advertenties. Dit creëert persoonlijke ads die meer conversie zullen maken. Daarnaast kun je dit beeldmateriaal ook uitbreiden met een bedrijfsvideo. Zo heb je een totaalpakket aan professionele media. 

  Bij Web Wings bieden we je een totaal pakket aan. Je volledige Social Media Marketing kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Van professionele foto’s tot ijzersterke (Ads) campagnes. Web Wings helpt je tot grote hoogte te stijgen op verschillende kanalen!

  Kom gerust langs

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wij hechten veel waarde aan een goede band met onze klanten. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je waar nodig. Zo maken we een sterk social campagne plan, gericht op jouw doelen en doelgroep. Hierbij waarborgen we jouw unieke huisstijl en zorgen we voor sterke teksten. 

  Heb je nog vragen of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer