085 130 0595
info@web-wings.nl

Vraag vrijblijvend een SEO-scan aan

SEO Scan

  De voordelen

  Waarom een SEO scan van Web Wings?

  Om jouw website goed vindbaar te maken in de zoekmachine-resultaten moet deze geoptimaliseerd zijn. Maar hoe kom je er nou achter wat de verbeterpunten zijn? Hoe krijg je inzicht in de zwakke punten van jouw website? Met onze gratis SEO-scan onderzoeken wij vrijblijvend jouw website. Door onze SEO-scan kom je erachter waar de verbeterpunten liggen. Dit kun je in jouw voordeel gebruiken om zo de concurrentie voorbij te vliegen.

  Backlinks

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend acquisitiegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  Technische optimalisatie

  Kleine of grote technische problemen kunnen een van de redenen zijn waardoor jouw website organisch niet hoog staat. Bij onze SEO-scan kijken wij ook naar de mogelijke technische problemen. Zo missen veel websites meta informatie en zijn de meeste websites te traag. Dit vindt Google erg belangrijk. We kijken zelfs naar ontbrekende DNS-records en verlopen SSL-certificaten.

  Zoekwoordenonderzoek

  Naast het onderzoek naar de backlinks en de achterkant van jouw website, voeren wij ook een zoekwoordenonderzoek uit. Hierbij kijken wij naar de woorden die bij jouw bedrijf of dienst passen en hoeveel potentie en concurrentie hierbij zit. Je kunt je voorstellen dat een pagina op het zoekwoord “Taxi Eindhoven” moeilijker naar een nummer 1 positie te krijgen is dan een pagina op het zoekwoord “Taxi Geleen”. Ook de huidige staat van de website is belangrijk om de potentie in te schatten.

  Case afbeelding SEO
  webshop mockups

  Concurrentieanalyse

  Niet alleen kijken wij naar jouw website, maar ook naar die van de concurrent. Hierdoor kun je precies zien wat het verschil is. Waar komen de backlinks vanaf die de concurrent heeft en hoe scoren ze nu in de zoekmachine? Op deze en nog veel andere gebieden doen wij onderzoek, zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen wij de kansen per website goed in schatten.

  01

  Verhoog jouw omzet

  Geef jouw omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO expertises, gegarandeerd resultaat.

  02

  Maandrapportage

  Geen gedoe meer met Google Analytics. Jij krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over jouw vooruitgang.

  03

  Meten is weten

  Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg jij binnen, wat is het conversie percentage?

  04

  Gratis advies

  Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Bij ons kun je niet alleen voor SEO in Sittard terecht. Wij hebben namelijk niet alleen SEO-specialisten in dienst, Web Wings heeft alle kennis in huis en kan je op veel meer gebieden van dienst zijn. Kan jouw website wel een nieuw design gebruiken? Of heb je nog helemaal geen website? Ons webdesign team helpt je hier graag mee. Daarnaast kunnen wij jouw webhosting verzorgen en kunnen we je helpen met linkbuilding, een essentieel onderdeel van SEO. Voor al deze werkzaamheden hebben wij echte experts in huis die jou verder kunnen helpen. Web Wings staat voor transparante kosten, een vaste contactpersoon en echte experts op het gebied van online marketing!

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Graag nodigen we je uit om eens kennis te komen maken met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van SEO. En vaak is dat veel meer dan mensen denken. Onze SEO-specialist kijkt tijdens dit gesprek met je mee en kijkt met een kritisch oog naar jouw website. Vertel ons wat je wilt bereiken en wat je wensen zijn voor jouw website. Stel alle vragen die je hebt. Wij luisteren naar jou en jouw wensen en doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn.

  Ben jij er klaar voor om de concurrentie voorbij te vliegen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op ons SEO-bureau in Sittard. De koffie staat klaar!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer