web analytics

Laura Seegers

Trainee

Hi! Mijn naam is Laura Seegers en ik ben in januari 2024 begonnen als Trainee SEO.

In juni 2021 heb ik de studie International Business and Languages aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch afgerond. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Florale Haircare in Maastricht als Online Marketeer. Na twee jaar als Online Marketeer gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging als Trainee SEO bij WebWings.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, sinds mijn 6e ben ik op de atletiekbaan te vinden en tegenwoordig geef ik er ook training. Daarnaast ga ik graag terrassen met vriendinnen en ben ik altijd wel in voor een spelletje. Je kunt me uren verliezen in een boekenwinkel en zal ook bijna nooit zonder een boek te kopen de winkel uitlopen. Lezen is dus een grote hobby, het tijd maken ervoor is alleen niet mijn sterkste punt. Ook ben ik altijd wel in voor een stedentripje, 20.000 stappen zetten in een nieuwe stad is voor mij zeker geen probleem.

Bij WebWings hoop ik veel te gaan leren en mezelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van SEO en Online Marketing. Hopelijk om uiteindelijk vast deel uit te maken van het leuke team in Sittard!