web analytics

Social Media Marketing

Maximale uit je social media halen? Dat doe je door de juiste marketing in te zetten. Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer zonder. Wie je doelgroep ook is, je vindt ze op social media. Door middel van Social Media Marketing bouw je betere branding op en kun je gemakkelijk jouw bedrijf of producten in de schijnwerpers zetten. Social media is verder een goede vorm van klantbinding als je de juiste strategie inzet. En dat kun je aan onze Social-experts overlaten.

Vliegende start maken aan jouw online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Kom in beeld en bereik jouw doelgroep via

  Sociale media

  Social media is nog maar een jong begrip binnen de marketing. Het is echter niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is met elkaar verbonden en blijft op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen via deze kanalen. Niet alleen particulieren zijn constant bezig met Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en andere social kanalen, maar ook bedrijven.

  Voor bedrijven liggen grote kansen op het gebied van Social Media Marketing. Via deze kanalen kun je eenvoudig in contact komen met jouw doelgroep, de naamsbekendheid vergroten en de communicatie een persoonlijke tint geven. Belangrijk is dat je voortdurend in contact blijft met je (potentiële) klanten. Deze manier van communiceren vergt de nodige kennis en ervaring op dit gebied. Hoe prikkel je de interesse van je volgers en wat voor soort posts moet je maken om meer volgers te trekken? De ins en outs van social media zijn belangrijk als jij bij de juiste mensen in beeld wilt komen.

  De potentie van

  Social Media Marketing

  Social media kanalen ontwikkelen zich snel en de wens van de bezoeker speelt hierbij een belangrijke rol. Hieronder lichten wij een aantal kanalen toe om een beeld te schetsen van het mogelijke bereik dat social media marketing voor jouw bedrijf kan behalen.

  Facebook is een populair platform. In 2018 waren er 10,8 miljoen Nederlandse Facebookaccounts, waarvan 7,6 miljoen actieve gebruikers.

  Instagram groeit ook zeer snel in het aantal gebruikers. In 2018 heeft Instagram 4,1 miljoen Nederlandse gebruikers, waarvan er 2,1 miljoen de dienst dagelijks gebruiken. 

  LinkedIn is aantrekkelijk voor de zakelijke markt, denk hierbij aan bedrijven die zich in de business-to-business markt bevinden. Via LinkedIn kan er een netwerk opgebouwd worden om vervolgens in contact te komen met bedrijven. Voor bedrijven die op zoek zijn naar werknemers is het tevens ook een geschikt kanaal om vacatures open te stellen of te delen.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons Social-proces

  01

  Campagne plan

  Wij zetten een uitgebreid onderzoek op, waarbij we je doelgroep gedetailleerd in beeld brengen. Wie zijn je klanten en hoe kun je bereiken? We onderzoeken inhaakdagen en stellen een plan op om het maximale te halen uit je social media. Bij akkoord op het plan, gaan we aan de slag!

  02

  Creatie en concept

  Na akkoord op het social plan gaan we aan de slag met de concepten. Dit omvat het maken van pakkende visuals, leuke teksten en een goede maand-planning. Deze sturen wij jou toe ter akkoord, waarna ze worden ingepland.

  03

  Start campagne

  De concepten worden ingepland en de juiste doelgroep en kanalen ingesteld. Hashtags worden toegevoegd voor een groter bereik. Afhankelijk van het contentplan komen er wekelijks een aantal berichten online op verschillende kanalen. Liken maar!

  04

  Rapportage

  We houden de resultaten van de campagne nauwlettend in de gaten en delen deze met jou. Wat werkt en zorgt voor veel engagement? Op basis van de behaalde resultaten maken we de volgende concepten en zorgen we voor een consistente flow van sterke en creatieve social posts!

  Social media marketing uitbesteden

  Wat wij kunnen betekenen

  Het doorlopend onderhouden van social media kanalen kan veel tijd in beslag nemen. Als marketeers vullen wij deze taak graag voor jou in. Wat kun je als ondernemer nou precies van ons verwachten?

  • Creatieve berichtgeving om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie in de markt;
  • Pakkende afbeeldingen die wij aanpassen aan jouw huisstijl;
  • Het analyseren van jouw bedrijf om vervolgens een passende strategie te verwezenlijken

  Dit zijn de voordelen voor jouw onderneming:

  • Het vergroten van de naamsbekendheid;
  • Beïnvloeden van het koopgedrag van je doelgroep;
  • Het genereren van traffic naar je website;
  • Reputatiemanagement op social kanalen;
  Van fotografie tot advertenties

  Alles op één plek

  Ook voor professionele foto’s kun je bij Web Wings terecht. Handig wanneer je eigen beeldmateriaal wil voor jouw social media, maar ook voor bijvoorbeeld gedrukte media en jouw website. Onderscheidend, sfeervol en creatief: waar je ook naar ook op zoek bent, onze fotograaf weet het perfect vast te leggen. Daarnaast kunnen we jouw social media feed ook integreren op jouw website. Zo integreer je al jouw kanalen. Een waardevolle toevoeging voor jouw website waar al veel ondernemingen nieuwe volgers uit hebben weten te halen!

  Bij Web Wings bieden we je een totaal pakket aan. Je volledige Social Media Marketing kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Van professionele foto’s tot ijzersterke (Ads) campagnes. Web Wings helpt je tot grote hoogte te stijgen op verschillende kanalen!

  Kom gerust langs voor een

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Ben je benieuwd wat Web Wings voor jou kan betekenen? Wil je weten of het ook voor jouw Social Media kanalen mogelijk is om tot grote hoogtes te stijgen? Laat ons met je meekijken naar je kanalen. Wij kunnen je adviseren en jouw wensen in kaart brengen. Wat wil je bereiken met Social Media Marketing? Meer volgers? Meer websitebezoekers? Vertel ons je wensen en wij gaan er mee aan de slag. We stellen een concept op maat op die geheel aan jouw huisstijl voldoet. Tevreden? Dan helpen we je graag verder en stellen we een uitgebreid plan op om jouw Social Media een ongekend succes te laten worden. Dus kom gerust eens kennis maken en ontdek de mogelijkheden van Social Media Marketing bij Web Wings.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer