085 130 0595
info@web-wings.nl

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Ben je op zoek naar een partner die jou helpt met het optimaal vindbaar maken van jouw website, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Web Wings heeft veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en heeft hierdoor al talloze nummer 1 posities op haar naam - en die van haar klanten. Met onze SEO vlieg je de concurrentie voorbij!

Vraag een gratis SEO-scan aan

Krijg nu gratis marketing advies!

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie

  SEO staat voor Search Engine Optimisation. Ofwel in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. De concurrentie om goed te scoren in Google is tegenwoordig zo hoog dat SEO onmisbaar is geworden.

  Zomaar bovenaan scoren in Google gaat je niet lukken wanneer je niet weet waar je op moet letten. Zeker bij zoekwoorden met hoge concurrentie. Onze SEO-specialisten hebben de kennis en ervaring in huis om de concurrentie voorbij te vliegen in Google. Daarnaast vergt SEO veel tijd en geduld, maar het grote voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat het op de lange termijn zeer effectief is ten opzichte van advertentiestrategieën. Je hoeft geen geld (meer) uit te geven aan advertenties per click op Google (SEA) om bovenaan te scoren. Zodra je stopt met adverteren, verdwijn je uit de zoekresultaten. Dit gebeurt niet met de resultaten die je behaald door middel van SEO. En dat is waarom SEO zo belangrijk is voor iedere organisatie!

  zoekmachine optimalisatie tools
  BIJ WEB WINGS EEN PERSOONLIJK

  SEO-specialist

  Bij Web Wings weten hoe belangrijk SEO is. Resultaat staat bij ons centraal, met als doel onszelf terug te verdienen. We stemmen samen af op welke woorden jij gevonden wilt worden in Google. Samen kijken we op welke woorden jij gevonden wilt worden in de zoekmachines. Dit alles kan tijdens een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Sittard of bij jou op locatie. Besluit je daarna om met ons in zee te gaan? Dan voeren wij een uitgebreider onderzoek uit. Onze SEO-specialisten analyseren jouw website, doen een zoekwoordonderzoek en maken een SEO-scan. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld. We bespreken alles eerst met jou voordat we echt aan de slag gaan.

  Wij nemen in dit proces de concurrentie en mogelijkheid tot adverteren mee. Wanneer alles duidelijk is afgesproken, gaat een persoonlijk aangewezen SEO-specialist voor jou aan de slag. Alles gaat in samenspraak met jou, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat er veranderingen gedaan worden op jouw website waar je het niet mee eens bent. Om de 2 à 3 maanden sturen wij je een voortgangsrapport waarin je precies de vorderingen kunt zien. We plannen met onze klanten om de 6 maanden een evaluatiegesprek, aar dit kan ook eerder als hier behoefte aan is. Voor ons staat centraal dat jij tevreden bent met het resultaat!

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO belangrijk is

  Zoekmachine optimalisatie helpt jouw website aan extra klanten. Het is ons doel om voor iedere euro die jij investeert een hoger rendement terug te krijgen. Het proces van zoekmachine optimalisatie is een marketingstrategie gericht op lange termijn. We werken maandelijks aan de groei, maar wanneer de posities zijn behaald, is het simpelweg wachten tot de sales omhoog schieten. Dankzij de conversiegerichte landingspagina's die we maken in het SEO-proces, gaat dat zeker lukken.

  Jouw online doelen behalen

  Wij helpen onze klanten met het optimaal vindbaar maken van hun websites. De ROI (Return on investment) is bij dit soort projecten stukken hoger dan bij andere marketingstrategieën zoals betaald adverteren, omdat het overgrote deel van de investering zich op lange termijn blijft terugverdienen. Wij begrijpen dat dit voor velen een complex onderwerp is, daarom doen wij er alles aan om de klant op dit gebied te ontzorgen en indien gewenst helder uit te leggen.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Om jouw website tussen die van de concurrentie te krijgen, is het belangrijk om een sterk backlink profiel op te bouwen. Op deze manier bouwt jouw website autoriteit op. Google kijkt namelijk naar de populariteit van een website. Vergis je niet, dit gaat veel verder dan alleen het huidige aantal bezoekers. Google kijkt bijvoorbeeld of er veel andere websites zijn die naar jouw website toe verwijzen. Daarmee ziet Google of jouw website hoger scoort dan de concurrent.

  Dit hele aspect van zoekmachine optimalisatie is erg breed en gaat nog veel dieper dan hierboven is omgeschreven. De complexiteit hiervan biedt des te meer reden om SEO-opdrachten uit te besteden aan een betrouwbare partner.

  Wat komt er bij kijken

  Organische vindbaarheid

  Wij onderzoeken welke zoekwoorden veel worden gezocht, hoeveel concurrentie er is en of adverteren jouw website op korte termijn wat kan opbrengen. Dit onderzoek bespreken we waarna we in overleg een duidelijk plan van aanpak op papier zetten. Vanuit het plan gaan wij aan de slag met de zoekmachine optimalisatie.

  Technische optimalisatie

  Hierna gaat een van onze marketeers aan de slag met de eerste stap; het technisch in orde brengen van jouw website. Deze moet namelijk voldoen aan de laatste eisen en richtlijnen van Google. Dit omvat de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, opbouw van de inhoud en diverse aspecten die zich aan de achterkant afspelen.

  Content strategie

  Het kenmerkende aan een contentstrategie is dat het niet direct bepaald hoe hoog je in Google komt, maar vooral hoe vaak de website in de zoekresultaten voorkomt. Doordat er steeds nieuwe blogs en pagina’s over verschillende thema’s worden gepubliceerd, is er meer informatie beschikbaar voor Google. Ook toon je aan een actief, online bedrijf te zijn.

  Tevens zorgt sterke en relevante content voor een stroom aan bezoekers. Naast een marketingmiddel is content marketing dus ook een goede manier om klantwaarde te creëren. Onze copywriters nemen dit graag uithanden!

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Graag nodigen we je uit om eens kennis te komen maken. Samen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van SEO. En vaak is dat veel meer dan mensen denken. Onze SEO-specialist kijkt tijdens dit gesprek met je mee en kijkt met een kritisch oog naar jouw website. Vertel ons wat je wilt bereiken en wat je wensen zijn voor jouw website. Stel alle vragen die je hebt. Wij luisteren naar jou en jouw wensen en doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn.

  Ben jij er klaar voor om de concurrentie voorbij te vliegen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op ons SEO-bureau in Sittard. De koffie staat klaar!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer