085 130 0595
info@web-wings.nl

Website laten maken

Een visueel sterke website waar je trots op bent! Het is immers jouw online visitekaartje en daar wil je indruk mee maken. Een professionele en visueel sterke website straalt vertrouwen uit. Nieuwe en bestaande klanten nemen contact op wanneer zij merken dat jij veel aandacht hebt gestoken in je website. Gebruikersvriendelijk, conversiegericht en veilig. Dat krijg je wanneer je een website laat maken door Web Wings. Wil jij een professionele website laten maken tegen een scherpe prijs? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Liever producten verkopen via jouw site? Kijk dan bij onze webwinkels.

Elke website is maatwerk

Vraag een gratis intake aan!

  Door Web Wings jouw

  Website laten maken

  Jouw bedrijf online op de kaart zetten. Dat doe je door een website te laten maken door Web Wings. Ons team van ervaren webdesigners en -developers weten als geen ander hoe zij een visueel sterke en professioneel ogende website kunnen maken. In samenwerking met onze SEO-specialisten voorzien wij in dien gewenst jouw gloednieuwe website direct van ijzersterke teksten die niet alleen jouw bezoekers prikkelen, maar ook de aandacht trekt van zoekmachines. Wij gaan ervoor zorgen dat jij online op de kaart wordt gezet. Vertel ons je wensen en wij vertalen deze naar een professionele website. Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Natuurlijk adviseren wij je wanneer je een website wilt laten maken door ons. Wij houden hierbij altijd rekening met jouw wensen en jouw huisstijl. Pas als jij helemaal tevreden bent, dan zijn wij het ook.

  website laten maken
  Volledige ontzorging bij

  Webdesign uitbesteden

  Maak gebruik van het expertise van ons ervaren webdesign team. Wil jij ook zo’n vriendelijke website laten maken? Kom dan gerust eens langs en maak kennis met ons team. Samen met jou gaan wij een ijzersterke website maken geheel in jouw huisstijl. Natuurlijk nemen wij hier al jouw wensen in mee. Wij zorgen voor een website waar jij trots op bent! Maar natuurlijk ook een website waar je écht iets aan hebt. Onze professionele websites weten bezoekers te trekken én te behouden. En dat leidt tot hogere conversies voor jou.

  Een website laten maken door Web Wings, betekent een website laten maken die alles in huis heeft. Uniek, aantrekkelijk en conversiegericht en dat allemaal tegen een scherpe all-in prijs. Voor deze prijs krijg je onder andere:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Onze werkwijze bij

  Het maken van jouw site

  Jouw wensen staan bij ons centraal. Wij luisteren naar jou en zorgen ervoor dat je nieuwe website geheel aan jouw eisen voldoet. Hiervoor nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. We maken graag kennis met jou en je onderneming. Wat zijn je doelen en wat wil je bereiken? Vertel ons je ideeën en samen brainstormen we tot de perfecte website hebben uitgedacht. Op basis van dit adviesgesprek stellen wij een offerte op maat voor je op. Wanneer je website wilt laten maken door Web Wings, dan kies je voor een all-in prijs. We hechten namelijk veel waarde aan transparante kosten. Geen vervelende onverwachte kosten achteraf of bedragen waar je niets van begrijpt.

  Ben je akkoord met de offerte die we voor je hebben opgesteld en wil je je gloednieuwe website laten maken door ons? Dan gaan wij meteen voor je aan de slag! Voor het maken van website maken wij gebruik van het alom geprezen WordPress. Dit zeer uitgebreide systeem kent talloze opties om jouw website tot in de puntjes aan jouw wensen te laten voldoen. Ook in een later stadium biedt WordPress ons de kans gemakkelijk aanpassingen te doen. Zelf kun je eenvoudig blogs en foto’s toevoegen en artikelen bewerken. Natuurlijk leggen onze experts dit graag voor je uit zodat je ook zonder onze hulp verder kunt.

  Veilige en betrouwbare

  WordPress websites

  Het is één van de meest gebruikte CMS systemen wereldwijd om websites mee te maken: WordPress. Ook wij maken gebruik van dit zeer geavanceerde systeem. Wanneer je een website wilt laten maken, dan kan je eigenlijk niet om WordPress heen. Dit beheersysteem maakt het namelijk mogelijk om een website te creëren die geheel aan jouw wensen voldoet. Ook is het gemakkelijk om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen. Daarnaast staat WordPress bekend om de veiligheid en betrouwbaarheid. Natuurlijk zorgen ook wij ervoor dat jouw nieuwe website aan alle veiligheidseisen voldoet. Door middel van plug-ins kun je je WordPress website verder geheel aan je wensen aanpassen. De visie en sfeer die jij wilt uitstralen komt volledig tot zijn recht. Daar gaan wij voor zorgen!

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Meer diensten voor

  Online vindbaarheid

  Je gloednieuwe website is visueel sterk, voorzien van ijzersterke teksten en aantrekkelijke productfoto’s. Toch is dit niet altijd voldoende om bezoekers te trekken. Zeker voor nieuwe bedrijven. Het is namelijk ook van belang dat je online gevonden wordt in zoekmachines. Maar hoe doe je dat?

  Geen zorgen, ook voor de online vindbaarheid te verbeteren zit je bij Web Wings helemaal goed. Onze SEO-specialisten weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Zij voorzien jou website van sterke teksten die niet alleen de aandacht van je bezoekers weten te trekken, maar ook de aandacht van zoekmachines. Ook voor linkbuilding en Google advertenties zit je bij ons goed.

  Wil je eens kennis komen maken en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom!

  Zie ook

  Onze andere projecten

  Een website laten bouwen is niet niks. Worden al je wensen wel gerespecteerd? Geen zorgen, bij ons sta jij op de eerste plek. Wij zetten onze kennis en expertise in om jou verder te helpen. Grafisch design is onze passie en dat zul je merken in het resultaat. Kom daarom gerust eens vrijblijvend langs om kennis te maken met ons team van specialisten op het gebied van logo design, fotografie en vormgeving. Zo heb jij alle zaken om jouw merk visueel aantrekkelijk te maken.

  Wanneer je problemen ervaart, springen wij voor je in het diepe. En wanneer je de hoogte in wilt gaan met jouw online conversie, geven wij je vleugels. Kom je eens langs? De koffie staat al klaar!

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben tevreden klanten in EindhovenDen Bosch,VenloWeertRoermondGeleenHeerlen, Sittard en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer