fbpx

Vindbaarheid

Iedereen wil bovenaan in Google scoren met zijn website. De concurrentie is dus groot. Wij gaan de strijd graag aan en zorgen ervoor dat jij op die eerste plek in de zoekresultaten komt te staan. Hoe wij dit doen? Dat kun je helemaal overlaten aan onze SEO-specialisten. Zij weten precies hoe ze jouw website kunnen laten scoren op het gebied van vindbaarheid. En voor je het weet ben je je concurrenten in de zoekresultaten voorbij gevlogen. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verhoog jouw organische vindbaarheid in Google

Het is enorm belangrijk dat je website hoog in de zoekresultaten komt te staan. Dat is namelijk de eerste plek waar potentiële klanten zoeken naar een product of dienst. De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina en klikken op één van de eerste drie resultaten. Dát is de plek waar jij wilt staan. Maar jij bent niet de enige. Die eerste pagina en zeker die eerste plek zijn zeer gewild. Toch is het zeker mogelijk om daar te komen staan. En wij weten hoe! Ons team van SEO-specialisten optimaliseren jouw website en verbeteren deze zodat hij beter vindbaar is in Google. Zoekmachine optimalisatie noemen we dat. Geef ons de woorden waar jij op wilt scoren en wij regelen de rest.

Voor ieder budget en voor iedere website bekijken wij de mogelijkheden. Wij bieden ijzersterke SEO-teksten aan waarmee er zichtbaar een verschil wordt gemaakt. SEO heeft wat tijd nodig, maar binnen de kortste keren vlieg jij je concurrentie voorbij in de zoekresultaten. Daar gaan wij voor zorgen!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Advertentiecampagnes met hoog rendement

Wil je direct hoog in Google scoren? Dan is SEA de manier om het aan te pakken. SEA betekent dat je betaalt om bovenaan de zoekresultaten te komen. Zeer effectief, zeker op de korte termijn. Wij kunnen SEA voor jou verzorgen. Vertel ons je wensen en je budget en wij regelen dat jij met je advertentie bovenaan Google komt te staan.

Heb jij veel sterke concurrenten die jou alsmaar voorbij streven? Wij gaan je helpen! Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van SEA en zetten deze in om jou verder te helpen.

Linkbuilding

Verhoog de autoriteit van je website en rank hoger in Google

Goed vindbaar worden in Google? Dat kan haast niet zonder linkbuilding. Backlinks zijn erg belangrijk voor je website. Kwalitatief goede backlinks dragen bij aan de vindbaarheid van jouw website. Echter zijn dit soort links moeilijk te verkrijgen. Niet voor ons! Ons linkbuilding team weet precies hoe ze een goed backlinkprofiel moeten opbouwen in ons eigen netwerk. Je zult al snel resultaat zien, want jouw domein autoriteit zal stijgen. Deze stijging gaat jou helpen om beter te scoren in de zoekmachines.

Lukt het je zelf niet om een sterk backlinkprofiel op te bouwen? Of heb je hier geen tijd voor? Laat het aan ons linkbuilding team over! Wij weten precies hoe we dit aan moeten pakken en zetten onze expertise op dit gebied in om jouw website te laten scoren.

Team SEO

Team Seo web-wings