web analytics

Bedrijfsfotografie

Wij weten bij Web Wings dat goede inhoud bezoekers aantrekt, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s zijn de fundering voor een goede website en campagne, bruikbaar voor sociale media en drukwerk. Zo zet je jouw bedrijf op visuele wijze op de kaart.

Van website, huisstijl en logo tot

Bedrijfsfotografie op locatie

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN

  Bedrijfsfotografie

  Hoe creëer je stijlvolle bedrijfsfotografie nu eigenlijk? En wat doet een bedrijfsfotograaf? Bedrijfsfoto’s dragen sterk bij aan het bedrijfsimago voor jouw website, een persbericht of worden gebruikt in brochures. Bedrijfsfoto’s worden echter ook gebruikt in nieuwsbrieven, jaarverslagen, posters en banners. Hiervoor werken we graag met je samen. Maar misschien koop je al stockfoto’s voor jouw bedrijf? Dit zijn echter vaak beelden die het persoonlijke tintje en het DNA waar je bedrijf voor staat, missen. Of misschien vertrouw je nu op inconsistente smartphonefoto’s of gebruik je helemaal geen beelden. In onze ogen een gemiste kans. Foto’s zeggen niet voor niets meer dan 1.000 woorden!

  foto bewerken
  bolletjes foto
  HET VISITEKAARTJE VOOR

  Online en offline media

  Wil je jezelf, jouw bedrijf, product of dienst op een unieke manier aan de buitenwereld laten zien? Met zakelijke bedrijfsfotografie laat je zien waarom jouw bedrijf beter past bij het vraagstuk dan de concurrentie.

  Met foto’s maak jij jezelf zichtbaar bij jouw ideale klant. Jouw bedrijf is een visitekaartje waar je trots op bent! Wij kunnen jou helpen met foto’s te maken die aansluiten bij jouw bedrijf. Foto’s stralen een sfeer uit. De sfeer foto’s kun je optimaal benutten door ze goed in te zetten. Ieder bedrijf is anders. Wij passen onze foto’s aan op jouw wensen. Zo worden de foto’s dus op maat gemaakt voor ieder bedrijf.

  De bedrijfsfoto’s kun je gebruiken als zowel online als offline-marketingmateriaal. Dit maakt jou onderscheidend en uniek bij de consument.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze bedrijfsfoto’s

  Verschillende klanten hebben wij al voorzien van nieuwe bedrijfsfoto’s. Zij gebruiken de foto’s niet alleen op hun website, maar ook op hun social mediakanalen als marketingmateriaal. Daarnaast wordt het ook vaak ingezet voor drukwerk. Eigen materiaal werkt beter dan stockfoto’s, vanwege de persoonlijke uitstraling. Wij maken bedrijfsfoto’s door heel Limburg, in onder andere Heerlen, Roermond, SittardMaastricht en omstreken.

  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons fotografie-proces

  01

  Gesprek

  We kijken samen naar je wensen en waar je de foto’s voor wilt gaan gebruiken. Zo kunnen we sneller foto’s maken die bij jouw bedrijf passen. Dit kan voor zowel online als offline.

  02

  Foto’s maken

  Vervolgens gaan de foto’s maken op locatie. We komen naar jouw bedrijf toe om vast te leggen wat jij wilt. Vervolgens schieten we veel foto’s. Dit kan van zowel personen, producten of de werkplek zijn.

  03

  Nabewerking

  Nadat de foto’s gemaakt zijn zullen maken we eenmaal terug een selectie uit de vele foto’s die geschikt zijn voor gebruik. Deze foto’s gaan we dan met onze nabewerkingsprogramma’s bewerken zodat deze er nog mooier uit komen te zien.

  04

  Aflevering

  Wanneer de selectie en de nabewerking gedaan is krijg jij de foto’s in hoge resolutie aangeleverd. Zo kun je ervoor kiezen om ze groot op drukwerk te gebruiken of juist voor social media. Wanneer je ook een website bij ons afneemt verwerken we de nieuwe foto’s op je nieuwe website.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Maak je huisstijl af

  Website laten maken

  Binnen Web Wings werken webdesigners en developers nauw samen om ervoor te zorgen dat alle websites die wij bouwen technisch geoptimaliseerd zijn en voldoen aan de eisen van Google ter bevordering van de vindbaarheid. Echter is dit in de meeste gevallen niet voldoende om op de eerste pagina te komen van Google. Dit is afhankelijk van de concurrentie in de desbetreffende markt.

  Om jouw website boven de concurrentie uit te laten vliegen en zo hoog mogelijk binnen de Google zoekresultaten te laten bevinden, bieden wij verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie)-diensten aan. Voor meer informatie bekijk onze SEO pagina.

  LAAT ONS HELPEN MET het

  Maken van bedrijfsfoto's

  Als je stijlvolle bedrijfsfoto’s nodig hebt om het juiste imago en aandacht voor je  diensten of producten te geven, maar je weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan contact gerust met ons op. Samengevat kunnen we een verzameling gepersonaliseerde afbeeldingen maken. Denk hierbij aan enerzijds portretten van medewerkers, teamfoto’s en merchandise. Anderzijds aan het interieur, de werkplekken, buitenzijde van het gebouw, het productieproces en zelfs uw bedrijfsevenementen. Kortom alles wat je bedrijf helpt om professionaliteit uit te stralen en meer en beter zichtbaar te zijn. Laat ons je helpen met stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg.

  Neem contact op
  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer