085 130 0595
info@web-wings.nl

Over ons

Welkom bij Web Wings! Hét onlinemarketingbureau gericht op resultaat. Met onze creatieve kijk op onlinemarketing en groei, lossen wij jouw digitale uitdagingen op. Wij weten namelijk precies hoe we verschillende kanalen inzetten voor optimaal resultaat en hebben dit al voor vele klanten mogen realiseren. Je kan onze 40+ specialisten zien als jouw online vleugels. Samen bereiken we namelijk de gestelde doelen en vlieg jij de concurrentie voorbij.
JOUW ONLINE GROEI VERSNELLEN

Spreid jouw vleugels!

Ons top team duikt dagelijks in diverse tools, dashboards en rapporten. Welke doelstellingen zijn haalbaar? Hoe gaan we ze behalen? En zijn ze ambitieus genoeg? Dat stemmen we samen met onze klanten af om groei te blijven realiseren.

Wij zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moet ook wel, want online marketing is erg beweeglijk. Als je het niet op de voet volgt, loop je al gauw achter de feiten aan en is resultaat moeilijk haalbaar. Daarnaast zijn onze klanten divers, van beauty webshops tot landelijke leveranciers van reclame materiaal. We krijgen dus veel mee in verschillende branches!

Om bij te blijven zitten wij maandelijks samen om de nieuwste ontwikkelingen, trends en experimenten met elkaar te delen. Samen beoordelen en passen we de nieuwe strategieën toe bij onze klanten. We testen continu en leren dagelijks nieuwe manieren en acties die we daarna toepassen.

THE WEB WINGS WAY OF WORKING

Onze werkwijze

Welke doelstellingen jouw bedrijf ook heeft, groei is wat je wilt realiseren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Met (online) marketing kun je dat bereiken! Iedere dag, week en maand beetje bij beetje en uiteindelijk resultaat in grote stappen. Dat zijn goede redenen om jouw marketing uit te besteden bij Web Wings. Wij zijn een online marketingbureau dat voor jou een passende marketingstrategie uitwerkt en deze op de juiste kanalen inzet en vervolgens van A tot Z voor jou uitvoert.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de online marketing kunnen wij jouw merk of bedrijf digitaal laten groeien. Dat doen we door verschillende combinaties van technieken welke voor jou het verschil gaan maken. Wellicht is het soms anders dan je gewend bent, maar wij zijn jong, gedreven en innovatief.

Bewijs dat het werkt? Onze klanten geven ons gemiddeld een 8 of hoger en zijn actief in allerlei branches door Europa. De meeste van onze klanten zitten in de makelaardij, e-commerce, B2B-branche, rijscholen en meer! We werken voor ambitieuze MKB-bedrijven, maar ook corporaties, nationaal en internationaal. Al onze klanten hebben echter één ding gemeen: ze willen serieuze stappen maken als bedrijf door digitale marketing en online leadgeneratie.

'VLIEG JE CONCURRENTIE VOORBIJ'- GROEIPLAN

Groei realiseren

Web Wings streeft naar duurzame groei. Dat doen we door het maken van de juiste keuzes. Op basis van onze jarenlange ervaring, hebben wij unieke methodes ontdekt om groei bij onze klanten te realiseren. Hier horen keuzes bij. Keuzes die voor jou als opdrachtgever de beste resultaten gaan opleveren.

Op die manier geeft het groeiplan richting aan alle onlinemarketingactiviteiten. Van strategisch tot aan implementatie, training & coaching en in-house hulp. Zo krijg je marketing op maat.

Web Wings heeft al veel klanten met tevredenheid mogen helpen. Op de kaart hiernaast is een overzicht weergegeven van deze klanten. Zoals je ziet, zijn wij niet alleen actief in Nederland, maar ook in andere landen. Wordt jij de volgende klant die wij mogen toevoegen aan deze kaart?

The web wings way of working

Onze kernwaarden

Wat ons onderscheid? De aandacht die wij hebben voor onze klanten. Een heldere aanpak, korte lijnen en pro-activiteit zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Direct een oplossing en snel geholpen worden is wel zo fijn. We werken met heldere afspraken vooraf en geen verborgen kosten.
Naast persoonlijke aandacht voor jou en jouw bedrijf, staat kwaliteit centraal en werken we resultaat gedreven. Door te innoveren en te leren, nemen we een voorsprong op onze concurrenten. Onze innovativiteit wordt versterkt door de beste mensen op de juiste plek te zetten. Onze focus op het onderscheidend personeelsbeleid zorgt ervoor dat wij met een gemotiveerd team dagelijks doelen mogen waarmaken!

01

Aandacht voor onze klanten

Wat ons onderscheid? De aandacht die wij hebben voor onze klanten.
02

Heldere aanpak

Een heldere aanpak, korte lijnen en pro activiteit zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan.
03

Oplossingsgericht

Direct een oplossing en snel geholpen worden is wel zo fijn. We werken met vaste afspraken en geen “uurtje factuurtje”.
04

Kwaliteit staat centraal

Naast persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf, staat kwaliteit centraal en werken we resultaat gedreven.
05

Innovatie

Door te innoveren en te leren, nemen we een voorsprong op onze concurrenten.
06

Onderscheidend personeelsbeleid

Onze innovativiteit wordt versterkt door de focus op de beste mensen die wij motiveren door ons onderscheidend personeelsbeleid.