085 130 0595
info@web-wings.nl

Email marketing

Nieuwe leads verzamelen, de loyaliteit van lezers verhogen en meer conversie genereren. Dat is wat email marketing voor jou kan betekenen. Het is een krachtige tool om de binding met jouw klanten te versterken. E-mail marketing bouwt verder op bestaande leads en customer lifetime value te verhogen. Wij kunnen het gehele proces van email marketing uit handen nemen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met jouw doelgroep en huisstijl.

Ook jouw conversies verhogen?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Starten met

  Nieuwsbrieven versturen

  Breng jouw (nieuwe) producten of jouw boodschap extra onder de aandacht. Of adverteer snel een actie of nieuwtje met jouw volgers. Nieuwsbrieven zijn een zeer effectieve manier van marketing. Met een redelijk lage investering en groot bereik kan het jouw bedrijf veel opleveren. E-mail marketing gaat verder dan het creëren van conversies alleen. Het informeert en inspireert de doelgroep, genereert bezoekers en helpt klanten te binden.

  Weet jij niet waar je moet beginnen of hoe je de doelgroep het beste aanspreekt? Wij kunnen jou hierbij helpen. Voor talloze klanten hebben wij een goedwerkend mailmarketingsysteem opgezet. Dit omvat het maken van de inschrijfmogelijkheid, importeren van leads en het bouwen van de daadwerkelijke mails. Wij maken gebruik van het programma SendinBlue voor het versturen van nieuwsbrieven. Hiermee kunnen wij professionele nieuwsbrieven opstellen waarmee wij volledig rekening kunnen houden met jouw huisstijl.

  Wij helpen jou met het

  Ontwerp van een professionele nieuwsbrief

  Een nieuwsbrief verstuur je niet zo maar. Het is belangrijk dat deze de aandacht trekt van de ontvanger van de e-mail. Sterke teksten en een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief doen het beter dan een snel in elkaar gezette e-mail met wat informatie. Speel in op de customer journey en vergroot de beleving van jouw (potentiële) klanten. Wij kunnen dit voor jou realiseren. Onze designers stellen een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief op geheel in jouw huisstijl. Wij luisteren naar jouw wensen en zetten deze om in een sterk concept. Onze tekstschrijvers zorgen voor scherpe teksten die de aandacht van jouw klanten weten te grijpen. Maak de klantbeleving compleet en verhoog zo jouw conversie.

  Wij verzorgen jouw email marketing

  Van begin tot eind

  Vanaf de eerste stap tot de laatste. En verder! Wij staan voor jou klaar om jouw e-mail marketing tot een succes te maken. Van het design tot het versturen van de nieuwsbrief. Maar ook daarna kijken wij verder. Wij kunnen jou in de gehele email marketing ontzorgen. Zo verzorgen wij niet alleen het design en de teksten, maar ook de koppeling met jouw website. Zo worden inschrijvingen automatisch verwerkt en loop je geen leads mis. Wij kunnen indien gewenst alle gegevens analyseren die de nieuwsbrief opbrengt. Daarmee kunnen wij samen met jou een nog sterker concept neerzetten. Laat jouw email marketing over aan Web Wings en vergroot zo jouw conversie!

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Kom gerust langs

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wij hechten veel waarde aan een goede band met onze klanten. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je waar nodig. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Graag nodigen we je uit om eens vrijblijvend kennis te komen maken met ons team. Wij nemen de tijd voor je en brengen jouw wensen op het gebied van online marketing in kaart. Praat met onze experts en laat ons jou helpen om de online wereld te veroveren. Met ons vlieg je de concurrentie voorbij!

  Heb je nog vragen of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek over email marketing? Neem dan gerust contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer