web analytics

Email marketing

Nieuwe leads verzamelen, de loyaliteit van lezers verhogen en meer conversie genereren. Dat is wat email marketing voor jou kan betekenen. Het is een krachtige tool om de binding met jouw klanten te versterken. E-mail marketing bouwt verder op bestaande leads en customer lifetime value te verhogen. Wij kunnen het gehele proces van email marketing uit handen nemen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met jouw doelgroep en huisstijl.

Ook jouw conversies verhogen?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Starten met

  Nieuwsbrieven versturen

  Breng jouw (nieuwe) producten of jouw boodschap extra onder de aandacht. Of adverteer snel een actie of nieuwtje met jouw volgers. Nieuwsbrieven zijn een zeer effectieve manier van marketing. Met een redelijk lage investering en groot bereik kan het jouw bedrijf veel opleveren. E-mail marketing gaat verder dan het creëren van conversies alleen. Het informeert en inspireert de doelgroep, genereert bezoekers en helpt klanten te binden.

  Weet jij niet waar je moet beginnen of hoe je de doelgroep het beste aanspreekt? Wij kunnen jou hierbij helpen. Voor talloze klanten hebben wij een goedwerkend mailmarketingsysteem opgezet. Dit omvat het maken van de inschrijfmogelijkheid, importeren van leads en het bouwen van de daadwerkelijke mails. Wij maken gebruik van het programma SendinBlue voor het versturen van nieuwsbrieven. Hiermee kunnen wij professionele nieuwsbrieven opstellen waarmee wij volledig rekening kunnen houden met jouw huisstijl.

  Wij helpen jou met het

  Ontwerp van een professionele nieuwsbrief

  Een nieuwsbrief verstuur je niet zo maar. Het is belangrijk dat deze de aandacht trekt van de ontvanger van de e-mail. Sterke teksten en een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief doen het beter dan een snel in elkaar gezette e-mail met wat informatie. Speel in op de customer journey en vergroot de beleving van jouw (potentiële) klanten. Wij kunnen dit voor jou realiseren. Onze designers stellen een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief op geheel in jouw huisstijl. Wij luisteren naar jouw wensen en zetten deze om in een sterk concept. Onze tekstschrijvers zorgen voor scherpe teksten die de aandacht van jouw klanten weten te grijpen. Maak de klantbeleving compleet en verhoog zo jouw conversie.

  Wij verzorgen jouw email marketing

  Van begin tot eind

  Vanaf de eerste stap tot de laatste. En verder! Wij staan voor jou klaar om jouw e-mail marketing tot een succes te maken. Van het design tot het versturen van de nieuwsbrief. Maar ook daarna kijken wij verder. Wij kunnen jou in de gehele email marketing ontzorgen. Zo verzorgen wij niet alleen het design en de teksten, maar ook de koppeling met jouw website. Zo worden inschrijvingen automatisch verwerkt en loop je geen leads mis. Wij kunnen indien gewenst alle gegevens analyseren die de nieuwsbrief opbrengt. Daarmee kunnen wij samen met jou een nog sterker concept neerzetten. Laat jouw email marketing over aan Web Wings en vergroot zo jouw conversie!

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Kom gerust langs

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wij hechten veel waarde aan een goede band met onze klanten. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je waar nodig. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Graag nodigen we je uit om eens vrijblijvend kennis te komen maken met ons team. Wij nemen de tijd voor je en brengen jouw wensen op het gebied van online marketing in kaart. Praat met onze experts en laat ons jou helpen om de online wereld te veroveren. Met ons vlieg je de concurrentie voorbij!

  Heb je nog vragen of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek over email marketing? Neem dan gerust contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer