fbpx

Conversie optimalisatie

Verhoog het conversiepercentage met onze strategie en zorg ervoor dat bezoekers meer actie ondernemen op jouw website. Met onze relevante analyses van jouw website, kun jij de beste keuzes maken. Door het in kaart te brengen van de behoeftes van de klanten, kan je de klant precies bieden wat die wil en trek je meer bezoekers aan. Conversie optimalisatie helpt klanten om sneller op jouw website actie te ondernemen.

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Starten met

  Conversie optimalisatie

  Conversie betekent binnen de online marketing, het halen van een vastgesteld doel. Dit doel kan van alles zijn, van een inschrijving tot het bekijken van een video op jouw website. CRO (Conversie Rate Optimization) is een belangrijk onderdeel binnen de onlinemarketingwereld. Een kleine aanpassing op de website kan al meer conversie opleveren.

  Hoe werkt conversie optimalisatie?

  Door het vakkundig en gedetailleerd in kaart brengen van het klantengedrag, kun je precies zien wat een bezoeker doet op jouw website. Dit gebeurt middels conversiemeting. Op basis van de metingsanalyse wordt het duidelijk waar het misloopt en welke zaken dus zorgen voor het afhaken van bezoekers. Deze bevindingen worden gebruikt voor de conversieoptimalisatie van de website.

  Het instellen van een

  Conversie meting

  Er zijn verschillende tools om het klantengedrag te onderzoeken. Door middel van deze tools zijn wij in staat om het gedrag van de huidige bezoekers in kaart te brengen. Daarbij kunnen wij op individueel niveau het gedrag van bezoekers inzichtelijk maken, maar ook op groepsniveau. De hieruit komende analyse wordt gebruikt als leidraad om de website te optimaliseren. Het belangrijkste bij het verbeteren van de conversie en het opstellen van een geoptimaliseerde customer journey, is dat de weg van sitebezoeker naar klant voor iedereen anders is, maar wel persoonlijk dient te voelen. Het is belangrijk dat elk mogelijk touchpoint bekend is en hierbij een passende actie zit inbegrepen.

  Wij verzorgen jouw mailmarketing

  Van begin tot eind

  Vanaf de eerste stap tot de laatste. En verder! Wij staan voor jou klaar om jouw e-mailmarketing tot een succes te maken. Van het design tot het versturen van de nieuwsbrief. Maar ook daarna kijken wij verder. Wij kunnen jou in de gehele mailmarketing ontzorgen. Zo verzorgen wij niet alleen het design en de teksten, maar ook de koppeling met jouw website. Zo worden inschrijvingen automatisch verwerkt en loop je geen leads mis. Wij kunnen indien gewenst alle gegevens analyseren die de nieuwsbrief opbrengt. Daarmee kunnen wij samen met jou een nog sterker concept neerzetten. Laat jouw e-mailmarketing over aan Web Wings en vergroot zo jouw conversie!

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Kom gerust langs

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Wij hechten veel waarde aan een goede band met onze klanten. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je waar nodig. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Graag nodigen we je uit om eens vrijblijvend kennis te komen maken met ons team. Wij nemen de tijd voor je en brengen jouw wensen op het gebied van online marketing in kaart. Praat met onze experts en laat ons jou helpen om de online wereld te veroveren. Met ons vlieg je de concurrentie voorbij!

  Heb je nog vragen of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek over e-mailmarketing? Neem dan gerust contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Content

  Team Sea en Socials web-wings