web analytics

Social

Social Media wordt vaak onderschat door ondernemers, maar tegenwoordig kun je echt niet meer zonder. Immers vind je daar vind ontzettend veel potentiële klanten. Social Media is tegenwoordig namelijk niet meer weg te denken onder vrijwel alle leeftijden. Web Wings helpt je om jouw doelgroep te bereiken én deze leads om te zetten naar conversies.

Social Media marketing

Haal het maximale uit de volgers van jouw social kanalen

Wat jouw doelgroep ook is, de kans is groot dat je hen vindt op Social Media. Het is dan ook de ideale plek om op zoek te gaan naar potentiële klanten. Wij weten waar we moeten zoeken en leiden ze naar jou. Met pakkende teksten en in het oog springende afbeeldingen maken we van jouw Social Media marketing een succes. Wij verzinnen unieke en creatieve campagnes die jou meer likes, meer volgers én meer conversies gaat opleveren.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw Social Media kunnen betekenen? Onze specialisten op dit gebied kijken graag met je mee! Vertel ons je doel en wij gaan ervoor zorgen dat je het gaat bereiken.

Social advertising

Bereik jouw doelgroep via social met pakkende advertenties

Trek de aandacht van jouw doelgroep met visueel sterke advertenties. Veel mensen scrollen snel door hun Social Media, maar onze advertenties weten de aandacht te grijpen. Geheel in jouw huisstijl en geschreven in de juiste tone of voice, weten wij creatieve ads te maken die de aandacht trekken.

Onze SEA-experts weten precies hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Wij richten ons op de juiste doelgroep en weten hen haarfijn te vinden. Richt je op de mensen die voor meer omzet gaan zorgen. Hoe je dat doet? Laat dat maar aan ons over, dan kun jij je richten op andere belangrijke zaken.

Emailmarketing

Geoptimaliseerde nieuwsbrieven en follow-ups

E-mailmarketing is een zeer effectieve manier om de binding met jouw klanten te versterken. Het verhoogt de loyaliteit en daarmee verhoog je tevens de conversie. Wij nemen graag jouw emailmarketing uit handen. Het kost veel tijd en je moet precies weten hoe je de aandacht van de ontvanger trekt. Talloze veelgelezen nieuwsbrieven komen van onze hand. Wij weten met onze pakkende teksten de aandacht te trekken. Ook het visueel aantrekkelijke design geheel in jouw huisstijl zal zorgen voor veel lezers. Die lezers kunnen jouw omzet gaan verhogen!

Maak jouw klantbeleving compleet en ga aan de slag met emailmarketing. Leid potentiële klanten naar je website met sterke nieuwsbrieven of interessante Whitepapers. Wij stellen deze voor je op en zorgen dat deze onder de aandacht van jouw doelgroep komt.