085 130 0595
info@web-wings.nl

Veelgestelde vragen

Waarom web wings?

Wat maakt jullie anders dan andere online marketingbureaus?

Met meer dan 40 medewerkers versterken we elkaar enorm in onze expertises, om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. We hanteren een transparante communicatie en bekijken iedere case op maat. Jij als klant staat bij ons altijd centraal, samen werken we voor het maximale resultaat. Onze core business bestaat voor 80% uit SEO, dat maakt ons écht de SEO-expert van Sittard en omgeving. We monitoren statistieken regelmatig zodat we strategieën kunnen bijstellen om jou de concurrentie voorbij te laten vliegen. Bij Web Wings gaan we voor maatwerk voor onze klanten. Elke samenwerking en klant is uniek. Om het maximale resultaat te behalen maken we passende marketingplanningen. Dit doen wij altijd aan de hand van de wensen van onze klant en zijn of haar bedrijfsdoelstellingen.


Wat levert de samenwerking mij op?

Web Wings is hét marketingbureau gericht op resultaat. Onze experts lossen met een creatieve kijk op online marketing jouw digitale uitdagingen op. Ons motto is om de concurrentie voor bij te vliegen, met onze 40 vleugels aan experts weten wij dit zeker waar te maken. Om jou de concurrentie voorbij te laten vliegen, blijven we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. We testen en experimenten maandelijks om nieuwe strategieën toe te kunnen passen bij onze klanten. Hierdoor leren we dagelijks nieuwe manieren om jou te helpen bij jouw online vindbaarheid!

De successen meten we aan de hand van maandelijkse voortgangsrapporten. Deze voortgangsrapporten worden gemaakt met onafhankelijke tools en rapportages. Deze ontvang je als klant en overige updates worden uiteraard regelmatig in voortgangsgesprekken besproken.


Welke expertises hebben jullie in huis?

We hebben verschillende expertises in huis binnen de hoofdvelden webdesign, grafisch, socials & vindbaarheid. Onze core business bestaat voor 80% uit zoekmachine optimalisatie, dus voornamelijk online vindbaarheid middels organische zoekresultaten. Onze experts blinken overal in uit, maar vooral in SEO. Alle webbies bij Web Wings hebben een marketing achtergrond en dat staat tenslotte centraal.

Ons team binnen webdesign realiseert zowel websites als webshops. Tevens managen zij webhosting. Middels webhosting is jouw bedrijf snel en gemakkelijk te vinden op het wereldwijde web.

Onze vindbaarheid experts realiseren hogere vindbaarheid door middel van SEO, SEA en linkbuilding. Dit wil zeggen dat we jouw organische vindbaarheid in Google verhogen, advertentiecampagnes inzetten en de autoriteit van jouw website verhogen. Zo zal jouw website hoger ranken in Google.

Middels onze social media marketing halen we het maximale uit de volgers van jouw socials. Verder bereiken we jouw doelgroep middels pakkende advertenties, geoptimaliseerde nieuwsbrieven en follow-ups.

Ons grafische team maakt logo’s op maat die uniek zijn en die helemaal bij jouw bedrijf passen. Verder is er de mogelijkheid voor het verzorgen van bedrijfsfotografie. Hiermee creëren we sterk beeldmateriaal voor zowel online als offline media. Dit beeldmateriaal is ook in video vorm mogelijk.


Intake en communicatie

Hoe helpen jullie met het verbeteren van online aanwezigheid?

Dit doen we middels onze expertises zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en linkbuilding. Het resultaat? Hogere vindbaarheid middels advertenties, organische zoekresultaten en het verhogen van jouw websites’ autoriteit!


Is het nodig om op locatie te komen?

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we je graag persoonlijk kennen. We stellen voor om je uit te nodigen op locatie. Zo krijg je immers een indruk van de échte sfeer binnen ons bedrijf en de mensen die aan jouw case werken. Tevens is er de mogelijkheid om deze meeting digitaal in te plannen. Mochten hier andere wensen in zijn, dan bespreken we dit graag om elkaar hierin tegemoet te komen.


Hoe verloopt de communicatie tijdens een samenwerking?

Je kan voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons langskomen op kantoor. We bekijken samen de doelen die jij wilt bereiken. Aan de hand daarvan stellen we een offerte op. Afhankelijk van jouw wensen en budget ontvang je regelmatig voortgangsrapporten- en updates. Ook de frequentie van het aantal meetings is afhankelijk van jouw wensen als klant. Tijdens de samenwerking heb je altijd één vast contactpersoon, maar uiteraard wordt het werk gerealiseerd door verschillende webbies!


Contracten en betalingen

Werken jullie met contracten?

Ja, voor samenwerkingen maken we een plan op maat aan de hand van jouw wensen. Hier proberen we zo flexibel mogelijk in te zijn.


Kan ik een losse dienst afnemen of moet ik een abonnement afnemen?

We werken voor SEO vaak op abonnementsbasis. Hierbij ga je een abonnement aan voor een bepaalde periode. Voorafgaand aan iedere maand betaal je voor de dienst(en) die je bij ons afneemt. Je kan de dienst(en) afnemen waar jij behoefte aan hebt. Samen kijken we naar een plan op lange termijn aan de hand van een persoonlijk gesprek. Bij Web Wings doen we niet aan contracten met zeer restrictieve voorwaarden, maximaal resultaat behalen staat bij ons centraal! Om dit maximale resultaat te behalen maken we voor elke klant afspraken op maat. Afhankelijk van de opdracht zijn enkele onderdelen van onze diensten ook los af te nemen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet zoekwoordenonderzoek.


Marketing

Werken jullie ook voor andere bedrijven in mijn branche?

Ja, zeker. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. We staan open voor alle branches en gaan dan ook alle uitdagingen aan. We doen niet aan onderlinge concurrentie. Hiermee willen we zeggen dat we in elke regio voor één bedrijf in elke soort branche werken. Op deze manier kunnen onze webbies het bedrijf daadwerkelijk op de eerste plek laten ranken in Google!


Wat is het verschil tussen SEO & SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is dat middels SEO de organische zoekresultaten worden verbeterd en bij SEA zorgen we voor een hogere vindbaarheid in Google middels cost-per-click adverteren. Hierbij betaal je voor de kliks in Google en is het tonen van jouw advertentie gratis. Dit maakt SEO een goede langetermijnstrategie, terwijl de resultaten van SEA sneller op korte termijn te zien zijn.

Bij SEO worden de organische resultaten verbeterd door het optimaliseren van de website middels content, technische optimalisatie en het verkrijgen van backlinks.

Bij SEA worden er betaalde advertenties ingezet om meer zichtbaarheid te creëren. Ook wordt hiermee meer verkeer naar de website gegenereerd. In Google zie je deze advertenties als ‘’advertenties’’ of ‘’gesponsorde resultaten’’.


Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA staat ook wel bekend als betaalde zoekresultaten. Deze zijn in Google boven de organische resultaten te zien. Het zoekresultaat is dus direct bovenaan de pagina te zien, waardoor veel potentiële klanten jouw website zien. Je betaalt hierbij per klik.

Bekijk ook onze kennisbank voor interessante artikelen met betrekking tot SEA!


Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation, ofwel zoekmachine optimalisatie. Dit doen onze SEO-specialisten aan de hand van een zoekwoordenonderzoek. Het vergt veel tijd en geduld, maar SEO is op de lange termijn effectiever dan advertentie strategieën. Middels het scoren op de concurrerende zoekwoorden rankt jouw website hoger in Google. Hierdoor wordt jouw bedrijf makkelijk vindbaar.

Bekijk ook onze kennisbank voor interessante artikelen met betrekking tot SEO!


Wat houdt een SEO-scan in?

Om jouw website goed vindbaar te maken in Google, moet deze geoptimaliseerd zijn. De SEO-scan dient als nulmeting van onze samenwerking. Hiermee wordt de start goed vastgelegd. Door middel van deze scan krijgen we inzicht in de zwakke punten van je website, waardoor we erachter komen waar wij jou het beste bij kunnen helpen. Dit doen we vrijblijvend!


Webdesign

Is de website die jullie voor mij maken 100% mijn eigendom?

Het is uiteraard niet de bedoeling dat de website middels rare constructies wordt gebouwd. De experts bij Web Wings zorgen er dan ook voor dat alles wat voor jou als klant gemaakt wordt ook daadwerkelijk van jou is.


Heb ik veel technische kennis nodig om mijn website ook zelf te kunnen beheren?

Jouw website zal ons webdesign team volledig opbouwen. Je hoeft dus niet zelf in codes te duiken om aanpassingen te doen. Onze websites maken we middels de tool WordPress, hier kunnen ook mensen mee overweg zonder enorme technische kennis zodat je ook zelf aan de slag kunt. De teksten op de website zijn eenvoudig te wijzigen middels een overzichtelijke lay-out. In deze lay-out kun je elk element bewerken.  Mocht je er niet uitkomen, dan kan je ons altijd bereiken. Onze webbies leggen het je graag even uit!


Wie gaat er voor mijn website of webshop werken?

Dit is uiteraard afhankelijk van welke dienst je bij ons afneemt. Ons webdesign team zal bijvoorbeeld jouw webshop of website realiseren, terwijl onze content marketeers teksten schrijven om jouw website te optimaliseren. Al onze webbies hebben een relevante marketing achtergrond en zijn breed opgeleid in de expertises SEO, SEA, webdesign & social media marketing. Zo vliegen we samen de concurrentie voorbij!