web analytics

Onze werkwijze

Web Wings werkt vanuit een praktisch oogpunt met daarbij een passend marketingplan. Dit doen wij vanuit een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak. Ons plan kan voor slechts een dienst zijn, maar ook voor de groeiers die de volledige online marketing willen verbeteren. 

Elke samenwerking is uniek en elke klant ook, daarom gaan wij voor maatwerk voor onze klanten. Ons doel is maximaal resultaat te behalen. Onze werkwijze is gebaseerd op de bedrijfsdoelstellingen en de mogelijke manieren die hier het beste bij passen. Elke dienst werkt net iets anders, maar over het algemeen doorlopen we altijd de volgende stappen.
Stap 1

Persoonlijk gesprek

Om een samenwerking tot een succes te krijgen, is het belangrijk om jouw goed te leren kennen. We maken daarom graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken wij de kenmerken en USPā€™s van jouw bedrijf, welke (marketing) doelstellingen je hebt en de doelgroep, maar ook het budget en de wensen van je bedrijf. Vaak maken we van te voren een SEO scan of krijg je al een mailtje met een aantal vragen. Zo gaan we het gesprek met maximale focus aan. Na het gesprek zullen wij het advies op maat voor jou uitwerken.

STAP 2

Een duidelijke offerte

Na het gesprek en alle informatie zullen wij een duidelijk voorstel doen. Hierbij is duidelijk opgesteld wat we gaan doen en welk budget hierbij hoort. Voor een website is dit bijvoorbeeld welke specifieke plugins en wensen, voor online marketing bijvoorbeeld wat voor soort advertenties en welke keywords we meenemen. Ben je tevreden met het voorstel? Dan kan de samenwerking gaan beginnen! Welkom bij ons nest šŸ˜Š Als er nog bijkomende wensen zijn, kunnen we dit nog wijzigen of toevoegen aan ons voorstel.

Stap 3

De nulmeting en opstart

Vaak is er al een nulmeting gemaakt met de SEO scan, maar als deze er nog niet is zullen we de nulmeting opmaken. Door de start goed vast te leggen is later ook goed terug te blikken naar het resultaat dat behaald is. Maar we kijken hierbij ook naar de resultaten in het verleden. Heeft je bedrijf al advertenties gehad? Dan is dat waardevolle data om nog gerichter aan de slag te gaan. En daar houden we van!

STAP 4

Resultaat is belangrijk

Als de marketing loopt, blijven wij continue de prestaties monitoren. Van dagelijkse SEO positiestijgingen tot de click through bij advertenties. Door data wordt inzichtelijk wat wel en niet werkt. Ons werk sturen we actief op het resultaat en waar de potentie ligt om weer doelen te behalen. Zo zorgen wij ervoor dat de beste resultaten behaald worden. Alle resultaten koppelen wij ook aan jullie terug.

Stap 5

Rapportage

Team Web Wings hecht veel waarde aan het informeren van onze klanten. De resultaten delen wij intern ook, want iedereen kan er weer van leren en met behaalde doelen zijn wij super trots. Bij SEO krijg je over een bepaalde periode een rapport met alle cijfers, van bezoekers tot positie stijging en de autoriteit van jouw website. Ook nieuwe strategieƫn en marketing ideeƫn delen we met onze klanten. Zo krijg jij een inzichtelijk beeld van de marketing die je met een goed gevoel uitbesteed.

STAP 6

Optimaliseren

Web Wings helpt bedrijven verder met hun online marketing en digitale presentatie. Hierdoor is het belangrijk om er actief mee bezig te zijn en constant te blijven optimaliseren en te monitoren. Onze optimalisatie heet bij SEO revisies en verbetering, maar bij adverteren is het juist campagne optimalisatie. Het is een belangrijk onderdeel van onze manier van werken. Want zo halen we continue de beste resultaten met het vastgestelde budget. Want wij worden blij als we betere resultaten halen en de groei voor jou kunnen versnellen.

Ons team

Maak kennis met de mensen achter ons succes

Web Wings is een jong online marketingbedrijf met een informele sfeer. Wij houden ons bezig met verhogen van de Google posities van onze klanten, het ontwerpen, creĆ«ren en optimaliseren van websites en het ontlasten en overnemen van de social media kanalen van onze klanten. Daarnaast voeren wij nevenactiviteiten uit zoals bedrijfsfotografie en het maken van bedrijfsvideoā€™s, die gebruikt worden in bovenstaande marketing uitingen.
Web Wings heeft de visie om een veelzijdige onderneming te worden op het gebied van online marketing. Bij ons heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op alle bovenstaande gebieden.

BEKIJK HIER

Al onze diensten

Vindbaarheid

Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
Lees meer

Webdesign

Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
Lees meer

Social Media

Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creĆ«ren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspaginaā€™s.
Lees meer

Grafisch

Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfotoā€™s en -videoā€™s het verschil in de positionering van het bedrijf.
Lees meer