fbpx

Ivan Arndts

Mede-eigenaar

Mijn naam is Ivan Arndts en samen met Jasper sta ik aan het roer van Web Wings, maar dat was niet altijd (officieel) zo. In 2019 ben ik gestart als eerste medewerker bij Web Wings. Een risicovolle stap, maar samen hebben we een mooi bedrijf weten neer te zetten dat actief is voor tal van klanten door de BeNeLux en Duitsland.

Voor mijn marketing carrière hield ik mij bezig met recruitment en employer branding. Niet voor niets regel ik het recruitmentproces binnen Web Wings nog steeds. Maar daarnaast houd ik mij nog met 101 andere dingen bezig rondom het bedrijf. Eén van deze dingen is ook het voeren van gesprekken met nieuwe klanten die hun vleugels willen spreiden en hun concurrentie voorbij willen vliegen. Hier krijg ik energie van en zo kan ik mijn marketingkennis toepassen en een passend advies op maat te geven. Maar het resultaat leveren doe ik niet alleen, samen met meer dan 35 Webbies brengen we alle marketingplannen en doelstellingen in de praktijk en zetten we wekelijks nieuwe nummer 1 posities op de (Google) kaart.

Het bouwen aan bedrijven spreekt mij uitzonderlijk aan en geeft mij energie. Daarom ben ik onder de vleugel Web Wings ook het nieuwe concept begonnen Wings Recruitment. Hierbij helpen wij bedrijven met hun groeien in de vorm van personeel. We focussen ons vooral op e-commerce, marketing en communicatie. Want dat straatje kennen wij maar al te goed.

Naast mede-eigenaar zijn bij Web Wings zit ik in mijn vrije tijd ook niet stil. Mijn ondernemendheid en kennis van online marketing pas ik ook weer toe in mijn hobbyproject doepserleven.nl waarbij we hét platform voor zelfvoorzienend Nederland zijn. In minder dan een jaar tijd is dit al uitgegroeid tot 10.000 plus bezoekers per maand.

Artikelen van Ivan Arndts