085 130 0595
info@web-wings.nl

Website vernieuwen

Het eerste contact met de klant begint op jouw website. Daarom is het belangrijk dat deze goed functioneert, responsief is en in lijn is met jouw huisstijl. Ook is het belangrijk dat jouw site geoptimaliseerd is, zodat Google hem kan indexeren. Veel ondernemers hebben een verouderde website waar niets mee wordt gedaan. Laat daarom jouw website vernieuwen, zodat hij weer gebruiksvriendelijk en vindbaar wordt. Kies altijd voor een WordPress website, deze zijn gebruiksvriendelijk en geliefd door Google. Hierdoor blijf je altijd de baas over jouw eigen website. Bij een website komt meer kijken dan enkel het design. Ook zaken als copywriting, social media, SEO en linkbuilding dragen bij aan een goed vindbare website. Omdat wij een totaalpakket aanbieden, kunnen wij jou helpen met alle online marketing activiteiten.
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Jouw webdesign bureau

  Website vernieuwen

  De ontwikkelingen op online gebied gaan snel. Om de zoveel jaar jouw website  vernieuwen is geen overbodige luxe, het is zelfs essentieel voor jouw bedrijf. Een website is immers de beste manier om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Een verouderde website is niet alleen visueel onaantrekkelijk, ook op het gebied van gebruiksgemak en SEO schiet een verouderde website te kort. Een verouderde website wordt trager en voldoet niet meer aan de eisen van Google, waardoor zij de site minder goed indexeren. Jouw website gaat dan lager ranken, waardoor je minder bezoekers krijgt. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

  Of het nou gaat om het laten maken van een compleet nieuw webdesign of het vernieuwen van een bestaande website, bij Web Wings ben je op het juiste adres. Wij zetten jouw wensen en ideeën centraal, wij geven altijd onze eerlijke expertise en houden rekening met de gebruikerservaring van de bezoeker.

  web wings website Amersfoort
  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Onze werkwijze bij het maken van

  Website redesign

  Wanneer je ervoor kiest jouw site te laten vernieuwen, betekent dit niet dat jouw website helemaal wordt afgeschreven. Alles wat op jouw huidige website staat is van grote waarde, zoals relevante content, externe websites die naar jouw pagina’s verwijzen en productbeschrijvingen. Deze inhoud wordt bewaard en netjes overgezet naar jouw vernieuwde website. Daarnaast is gebruiksgemak ook belangrijk. Daarom kiezen wij vaak voor een WordPress website. Deze is gebruiksvriendelijk en voldoet aan de eisen van Google. Daarnaast kun je hier zelf ook wijzigingen in aanbrengen, zodat je altijd de baas over jouw eigen website blijft.

  Alles vindt plaats in nauw overleg met jou als opdrachtgever. Omdat wij een breed aanbod op het gebied van online marketing hebben, kunnen wij veel zaken zelf aanpakken. Hierdoor blijven de lijnen kort en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en advies.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  Het maken van websites is slechts een klein deel van ons uitgebreide aanbod aan diensten. Een technisch geoptimaliseerde website is namelijk niet voldoende om op de eerste pagina van Google terecht te komen. De positie van de website hangt sterk af van de concurrentie in de desbetreffende markt. Ons deskundige online-marketingteam biedt daarom ook verschillende soorten SEO-diensten aan. Zo kunnen onze web developers en online marketeers samenwerken om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de zoekmachines, zodat jouw bedrijf optimaal kan groeien en jouw klantenaantal aanzienlijk zal stijgen.

  Ben jij klaar om de concurrentie voorbij te vliegen? Neem dan contact met ons op of zie de SEO-pagina voor meer informatie over onze SEO-diensten.

  website laten maken
  Samenwerken met Web WIngs?

  Bestaande website vernieuwen

  Veel websites zijn dus na verloop van tijd toe aan een redesign. Wanneer wij jouw website vernieuwen denken we aan zaken als lay-out, gebruiksvriendelijkheid, een responsief design, technische aspecten, relevante content en online vindbaarheid. Bij het vernieuwen van een website bij Web Wings, staat het resultaat centraal. Een vernieuwde website moet jouw online aanwezigheid verbeteren en bezoekers prikkelen om actie te ondernemen.

  Bij Web Wings krijg je gegarandeerd een website met mobielvriendelijk design en technische optimalisatie voor SEO inclusief advies. Dit alles natuurlijk in jouw eigen huisstijl en in een modern design. Tot slot betaal je bij ons geen maandelijkse kosten, maar een all-in prijs met onder andere inbegrepen:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer