Professionele bedrijfsvideo laten maken

  De eerste indruk

  Bezoekers die jouw website of social media account bekijken zien meestal als eerste de afbeeldingen en video’s, daarna beginnen ze pas met lezen. Het is daarom belangrijk om te voorzien in professioneel beeldmateriaal, hiermee krijgt de bezoeker een vertrouwd gevoel.

  Meer bezoekers

  Een goede inhoud trekt bezoekers aan, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s en video’s zijn de fundering voor een goede website en campagne. Je trekt hiermee meer bezoekers die vervolgens vaker terugkomen.

  Meer dan 1000 ….

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, een foto zegt meer dan 1000 woorden. Misschien cliché, maar desalniettemin zeker waar. Foto’s en video’s maken of kraken je website. Bij Web Wings zijn we hiervan bewust en helpen je daarom graag om nieuwe foto’s of video’s te laten maken.

  Sfeer en gevoel

  Bij ieder bedrijf heerst een bepaalde sfeer of gevoel. Door het maken van toepasselijke foto’s en video’s is het eenvoudig om de bezoeker van je website of campagne het juiste gevoel mee te geven wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Dit is doeltreffender dan alleen tekst.

  De eerste indruk

  Bezoekers die jouw website of social media account bekijken zien meestal als eerste de afbeeldingen en video’s, daarna beginnen ze pas met lezen. Het is daarom belangrijk om te voorzien in professioneel beeldmateriaal, hiermee krijgt de bezoeker een vertrouwd gevoel.

  Meer bezoekers

  Een goede inhoud trekt bezoekers aan, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s en video’s zijn de fundering voor een goede website en campagne. Je trekt hiermee meer bezoekers  die vervolgens vaker terugkomen.

  Meer dan 1000 ….

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, een foto zegt meer dan 1000 woorden. Misschien cliché, maar desalniettemin zeker waar. Foto’s en video’s maken óf kraken je website. Bij Web Wings zijn we hiervan bewust en helpen je daarom graag om nieuwe foto’s of video’s te laten maken.

  Sfeer en gevoel

  Bij ieder bedrijf heerst een bepaalde sfeer of gevoel. Door het maken van toepasselijke foto’s en video’s is het eenvoudig om de bezoeker van je website of campagne het juiste gevoel mee te geven wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Dit is doeltreffender dan alleen tekst.

  Bedrijfsvideo

  Heb jij er ooit wel eens bij stilgestaan dat foto’s de meeste aandacht trekken op jouw website en misschien nog wel belangrijker zijn dan de tekst? Wil jij jouw website professioneel over laten komen? Zorg er dan voor dat de eerste indruk goed is. De website is namelijk jouw online visitekaartje. Dit is vaak het eerste wat een potentiële klant van het bedrijf ziet.

  Met een video breng je jouw bedrijf en website tot leven. Of het nu gaat om een video van de dienst die je levert, sfeervolle beelden van het interieur of een video waarbij jouw team wordt voorgesteld. Een video geeft de klant het gevoel dat ze al met jullie in contact zijn. De positionering van ieder merk is anders. Bestaat jouw bedrijf uit een eigenzinnige club creatievelingen, dan vraagt dat om een andere beeldtaal dan wanneer je wilt laten zien dat je een commercieel team met kennis van zaken bent.

  Wie wilt zich nou niet op een unieke manier presenteren? Je wilt aan bestaande en potentiële klanten laten zien wat je als bedrijf in huis hebt. Wat maakt jouw bedrijf nou uniek en op welke manier werk jij? Web Wings geeft jouw bedrijf een gezicht door middel van een professionele bedrijfsvideo. Uitstekend geschikt voor zowel on- als offlinegebruik.

  Bedrijfsvideo’s zijn een belangrijk onderdeel van de marketing. Daarnaast zijn unieke beelden de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website. Web Wings helpt je graag bij het maken van professionele bedrijfsvideo’s. Wij beschikken over de professionele apparatuur en kennis die nodig zijn om tot uniek en kwalitatief sterk beeldmaterialen te komen, dat jouw bedrijf representeert.

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo kunnen we bedrijfvideo’s maken in onder andere EindhovenDen BoschVenloWeertRoermondSittardGeleenHeerlenMaastricht en omstreken

  Video’s voor social media

  Facebook, Instagram, LinkedIn, twitter; allemaal kanalen waar tegenwoordig iedereen op zit en zijn dode momentjes mee vervuld. Je ziet ook steeds meer bedrijven die reclame gaan maken via deze kanalen. En geef ze eens ongelijk! Dagelijks zijn miljoenen mensen online, waardoor de mogelijkheid tot een groot bereik aanwezig is. Maar wel blijft het van belang dat je opvalt en je boven je concurrenten uit vliegt. En hoe doe je dat nou beter dan met een eigen video? Een kijkje achter de schermen bij het werk dat jij levert, de mensen die het werk uitvoeren en misschien wel het belovende eindresultaat dat jij levert? Dit zijn allemaal beelden wat interesse wekken bij de klant en ze vertrouwen geeft in het feit dat jij jouw werk goed doet.

  Graag gaat Web Wings met jou aan de slag om er voor te zorgen dat jij je bedrijf zo goed mogelijk kan promoten op social media met jouw eigen beeld materiaal. Samen met de social media specialist en videograaf zal een plan worden opgezet om jouw bedrijf online zo goed mogelijk te in de spotlights te zetten. Welke boodschap wil jij graag overbrengen? Met welk beeldmateriaal komt dit het sterkste over bij de social media gebruikers? Dit zijn vragen die wij samen zullen bespreken en vervolgens zullen vertalen naar sprekende beelden.

  Bedrijfsvideo om trots op te zijn

  Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfoto’s en -video’s precies uitstralen waar jouw bedrijf voor staat, zorgen wij voor een goede voorbereiding. Een doordacht plan van aanpak maakt het uitvoeren eenvoudiger en nog belangrijker, doeltreffender. Een goed voorbereide uitvoering geeft een mooier resultaat. Benieuwd wat Web Wings voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

  Productvideo

  Wil je een productvideo laten maken voor je webshop of website, om jouw product uit te leggen, promoten of presenteren? Web Wings helpt je jouw doelgroep op de juiste toon aan te spreken! Bij video speelt er meer emotie. Je wilt dat jouw bezoekers een interactie krijgt met jouw merk of product. In een productvideo kun je laten zien hoe je het product uitpakt, hoe het eruit ziet, hoe het werkt of hoe je het aansluit, welke geluiden het maakt of je demonstreert het. Je neemt de kijker mee in de beleving van de video om het product te ervaren. Productvideo’s zorgen ervoor dat jouw product gaat leven en er sneller een aankoop plaatsvindt bij jouw doelgroep. Op basis van de doelgroep kun je inspelen op de kenmerken of de voordelen van jouw product. Om de doelgroep te bereiken maakt Web Wings gebruik van videostrategie. Iedere doelgroep benader je namelijk anders.

  Hebben wij jou interesse gewekt?

  Aarzel niet, je kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies gesprek.