web analytics

Video marketing

De eerste indruk is ontzettend belangrijk. En een goede bedrijfsvideo maakt vaak het verschil. Het trekt de aandacht van je bezoekers en je kunt jouw vakmanschap en passie goed in beeld brengen. Bij Web Wings zijn we ons hiervan bewust en helpen je daarom graag met het maken van professionele video’s. Geef het juiste gevoel aan de bezoekers van je website en laat ze met een positieve blik naar jouw onderneming kijken. Dat is wat video marketing voor jou kan betekenen.

Van bedrijfsfotografie tot

Video marketing

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Professioneel en uniek

  Bedrijfsvideo

  Een goede inhoud trekt bezoekers aan, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s en video’s zijn de fundering voor een goede website en campagne en breng je jouw bedrijf en website tot leven. Of het nu gaat om een video van de dienst die je levert, sfeervolle beelden van het interieur of een video waarbij je jouw team voorstelt. Een video geeft de klant het gevoel dat ze al met jullie in contact zijn. De positionering van ieder merk is anders. Bestaat jouw bedrijf uit een eigenzinnige club creatievelingen, dan vraagt dat om een andere weergave dan wanneer je wilt laten zien dat je een commercieel team met kennis van zaken bent.

  Bij Web Wings kunnen we een professionele bedrijfsvideo voor je laten maken waarmee jij de aandacht zal trekken. Prachtige sfeerbeelden of juist vol in actie: samen met jou stellen we een plan op en laten een bedrijfsvideo maken waar je trots op zult zijn!

  Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

  De kracht van video's

  Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Maar bewegende beelden zeggen weer veel meer dan duizend foto’s. Misschien cliché, maar zeker waar. Bij ieder bedrijf heerst een bepaalde sfeer of gevoel. Door het maken van toepasselijke foto’s en video’s is het eenvoudig om de bezoeker van je website of campagne het juiste gevoel mee te geven, wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Je wilt aan bestaande en potentiële klanten laten zien, wat je als bedrijf in huis hebt. Dit is doeltreffender dan alleen tekst.

  Bedrijfsvideo’s zijn een belangrijk onderdeel van (video) marketing en uitstekend geschikt voor zowel internetcampagnes als tv- en bioscoop reclames. Daarnaast zijn unieke beelden goed voor de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Web Wings helpt je graag bij het laten maken van professionele bedrijfsvideo’s. Onze kennis zal je verder helpen om tot uniek en kwalitatief sterk beeldmateriaal te komen dat jouw bedrijf representeert.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze video's en foto's

  Verschillende klanten hebben wij al voorzien van persoonlijke bedrijfsvideo's. Zij gebruiken de video’s niet alleen op hun website, maar ook op hun social mediakanalen als marketingmateriaal. Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo kunnen we bedrijf video’s maken in onder andere LimburgRoermondSittardHeerlenMaastricht en omstreken

  Trek de aandacht met

  Video marketing

  Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube; allemaal bekende social kanalen waar iedereen op zit en zijn dode momentjes mee vervuld. Je ziet ook steeds meer bedrijven die reclame maken via deze kanalen. En geef ze eens ongelijk! Dagelijks zijn miljoenen mensen online, waardoor de mogelijkheid tot een groot bereik aanwezig is. Het blijft van belang dat je opvalt en je boven je concurrenten uit vliegt. En hoe doe je dat nou beter dan met een eigen video? Een kijkje achter de schermen bij het werk dat jij levert, de mensen die het werk uitvoeren en misschien wel het belovende eindresultaat dat jij levert? Dit zijn allemaal beelden die interesse wekken bij de klant en vertrouwen geeft in het feit dat jij jouw werk goed doet.

  Graag gaat Web Wings met jou aan de slag om er voor te zorgen dat jij je bedrijf zo goed mogelijk kan promoten met jouw eigen beeld materiaal. Samen zetten we een plan op om jouw bedrijf online zo goed mogelijk te in de spotlights te zetten. Welke boodschap wil jij graag overbrengen? Met welk beeldmateriaal komt dit het sterkste over? Dit zijn vragen die wij samen zullen bespreken en vervolgens zullen vertalen naar sprekende beelden.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Beter gevonden worden

  Door middel van SEO

  Binnen Web Wings werken webdesigners en developers nauw samen om ervoor te zorgen dat alle websites die wij bouwen technisch geoptimaliseerd zijn en voldoen aan de eisen van Google ter bevordering van de vindbaarheid. Echter is dit in de meeste gevallen niet voldoende om op de eerste pagina te komen van Google. Dit is afhankelijk van de concurrentie in de desbetreffende markt.

  Om jouw website boven de concurrentie uit te laten vliegen en zo hoog mogelijk binnen de Google zoekresultaten te laten bevinden, bieden wij verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie)-diensten aan. Voor meer informatie bekijk onze SEO pagina.

  Meer conversies door middel van

  Pakkende bedrijfsfoto's

  Tegenwoordig hebben mensen ontzettend veel keuze waar ze een product online willen kopen. Het verschil maak je door duidelijke productvideo’s, waarbij de bezoeker van je website ieder detail van het product kan bekijken. Wil je een productvideo laten maken voor je webshop of website, om jouw product uit te leggen, promoten of te presenteren? Web Wings helpt je jouw doelgroep op de juiste toon aan te spreken! Bij video speelt er meer emotie. Je wilt dat jouw bezoekers een interactie krijgt met jouw merk of product. Zo kun je kiezen voor een unboxing of een advertorial om jouw product op de kaart te zetten. Je neemt de kijker mee in video om het product te ervaren. 

  Om de doelgroep te bereiken maakt Web Wings gebruik van videostrategie. Iedere doelgroep benader je namelijk anders. En wij weten precies hoe! Benieuwd wat Web Wings voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

  Neem contact op
  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer