fbpx

Video marketing Heerlen

Video marketing is een ontzettend belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Je trekt er de aandacht mee en het laat een positieve indruk achter op je bezoekers. Laat je passie en je vakmanschap zien door middel van goede videomarketing. In Heerlen of door heel Nederland: waar je doelgroep zich ook bevindt, wij vinden hem en zorgen dat door middel van videomarketing de aandacht wordt getrokken. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Van bedrijfsfotografie tot

Video marketing

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Maak het verschil met een

  Bedrijfsvideo in Heerlen

  Laat jouw bedrijf of website tot leven komen. Het maakt niet uit of je een dienst levert die je in beeld wilt brengen of dat je je team wilt voorstellen aan je bezoekers, met video marketing zet je je bedrijf in Heerlen op de kaart. Een bedrijfsvideo geeft de bezoeker het gevoel dat hij jullie kent. En daarmee maak je een zeer positieve indruk. Video marketing in Heerlen is voor ieder bedrijf weer anders. Een groep creatievelingen die vol passie aan het werk is, breng je anders in beeld dan een commercieel team dat zijn expertise graag wilt overbrengen. Wij weten hoe we dit moeten doen en gaan ervoor zorgen dat jouw video marketing in Heerlen een succes wordt.

  Laat een professionele bedrijfsvideo maken en trek gegarandeerd op een positieve manier de aandacht. Wij stellen een plan voor je op en zorgen ervoor dat jij een bedrijfsvideo krijgt waar je trots op zult zijn!

  Presenteer je bedrijf met

  Unieke en professionele video’s

  Maak het verschil met video marketing in Heerlen. Presenteer je bedrijf op een unieke manier en laat bestaande en nieuwe klanten zien wat jij in huis hebt. Jij bent uniek en dat laten we terugkomen in jouw bedrijfsvideo. Wij geven jouw onderneming een gezicht en laten je website tot leven komen. Onze bedrijfsvideo’s zijn geschikt voor verschillende platformen. Dus of je nu online of offline aan video marketing in Heerlen wilt doen, wij gaan het voor je realiseren.

  Video marketing in Heerlen is een ontzettend belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Niet alleen als je Heerlen wilt veroveren. Ook als je veel grotere dromen hebt, dan gaat video marketing je verder helpen. Onze bedrijfsvideo’s zijn uniek en professioneel. Wij zetten onze kennis op dit gebied in en zorgen voor sterk beeldmateriaal dat jouw bedrijf perfect representeert.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze video's en foto's

  Verschillende klanten hebben wij al voorzien van persoonlijke bedrijfsvideo's. Zij gebruiken de video’s niet alleen op hun website, maar ook op hun social mediakanalen als marketingmateriaal. Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo kunnen we bedrijf video’s maken in onder andere LimburgRoermondSittardMaastricht en omstreken.

  Sterke en professioneel

  Reclamevideo’s

  Reclamevideo’s zijn een sterk middel om nieuwe klanten te werven. Zeker als je weet wie je doelgroep is en waar deze te vinden is. Daarom zijn reclamevideo’s speciaal voor Social Media een ijzersterke marketingstrategie. Op Social Media kun je namelijk je doelgroep rechtstreeks aanspreken. Dagelijks zijn miljoenen mensen online, waardoor de mogelijkheid tot een groot bereik aanwezig is. Maar wel blijft het van belang dat je opvalt en je boven je concurrenten uit vliegt. En hoe doe je dat nou beter dan met een eigen video? Een kijkje achter de schermen bij het werk dat jij levert, de mensen die het werk uitvoeren en misschien wel het belovende eindresultaat dat jij levert? Dit zijn allemaal beelden wat interesse wekken bij de klant en ze vertrouwen geeft in het feit dat jij jouw werk goed doet.

  Welke boodschap wil jij graag overbrengen? Met welk beeldmateriaal komt dit het sterkste over bij de Social Media gebruikers? Dit zijn vragen die wij samen zullen bespreken en vervolgens laten vertalen naar sprekende beelden.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  Beter gevonden worden

  Door middel van SEO

  Binnen Web Wings werken webdesigners en developers nauw samen om ervoor te zorgen dat alle websites die wij bouwen technisch geoptimaliseerd zijn en voldoen aan de eisen van Google ter bevordering van de vindbaarheid. Echter is dit in de meeste gevallen niet voldoende om op de eerste pagina te komen van Google. Dit is afhankelijk van de concurrentie in de desbetreffende markt.

  Om jouw website boven de concurrentie uit te laten vliegen en zo hoog mogelijk binnen de Google zoekresultaten te laten bevinden, bieden wij verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie)-diensten aan. Voor meer informatie bekijk onze SEO pagina.

  Meer conversie door middel van

  Pakkende bedrijfsvideo's

  Tegenwoordig hebben mensen ontzettend veel keuze waar ze een product online willen kopen. Het verschil maak je door duidelijke productvideo’s, waarbij de bezoeker van je website ieder detail van het product kan bekijken. Wil je een productvideo laten maken voor je webshop of website, om jouw product uit te leggen, promoten of te presenteren? Web Wings helpt je jouw doelgroep op de juiste toon aan te spreken! Bij video speelt er meer emotie. Je wilt dat jouw bezoekers een interactie krijgt met jouw merk of product. Zo kun je kiezen voor een unboxing of een advertorial om jouw product op de kaart te zetten. Je neemt de kijker mee in de video om het product te ervaren. 

  Om de doelgroep te bereiken maakt Web Wings gebruik van videostrategie. Iedere doelgroep benader je namelijk anders. En wij weten precies hoe! Benieuwd wat Web Wings voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Neem contact op
  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Web

  Team web web-wings