fbpx

Jon Bertram

Online marketeer

Hallo! Mijn naam is Jon Bertram en ik ben 26 jaar oud. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam binnen Web Wings. Waar ik in eerste instantie ben gestart met een Traineeship, mag ik mij nu een volwaardig online marketeer noemen.

In Januari 2021 ben ik afgestudeerd van de bachelor People & Business Management aan Zuyd Hogeschool te Sittard. Binnen de studie heb ik voor de afstudeerrichting Human Resources gekozen. Echter kwam ik er gedurende de studie achter, dat dit vakgebied mij niet genoeg voldoening gaf.

Aangezien de kracht van marketing bij organisaties als Red Bull en Nike mij altijd al heeft gefascineerd, leek een loopbaan binnen de Marketing voor mij de meest geschikte stap. Ik heb daarom ook geen seconde getwijfeld toen ik de vacature voor het Traineeship Online Marketing / SEO bij Web Wings onder ogen kreeg. Ik houd me nu bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van SEO, waardoor wij de vindbaarheid van onze klanten verbeteren.

Analytisch, gedreven, rationeel en avontuurlijk zijn kernwaarden die mij als persoon het best omschrijven. Naar mijn idee leer je iets het beste door het te doen en daarom kan ik iedereen een traineeship aanraden.

Vol enthousiasme ben ik benieuwd, hoe we binnen Web Wings samen de toekomst tegemoet zullen gaan.

Ik kijk er naar uit om verder te groeien binnen Web Wings en onze klanten te

helpen om de concurrentie voorbij te vliegen!