web analytics

Maikel Meisen

Trainee

Hoi! Ik ben Maikel en momenteel volg ik het traineeship bij Web Wings.

In 2023 heb ik mijn studie Communicatie en Multimedia Design afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel multimediale projecten mogen afronden en heb ik me voornamelijk gefocust op digitale communicatie rondom sport. Dit heeft me geleid tot stages bij voetbalclubs zoals AFC Ajax en Fortuna Sittard. Bij laatstgenoemde club heb ik uiteindelijk mijn afstudeerscriptie afgerond. Hierna ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waarbij ik me meer kon richten op het gebied van online marketing.

Na een korte zoektocht ben ik vanaf 2024 begonnen bij Web Wings en ik ben erg gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen dit team. Zo kan ik bijdragen aan verschillende projecten en mezelf verder ontwikkelen als marketeer.

In mijn vrije tijd volg ik met veel plezier allerlei sporten, met name voetbal en Formule 1. Met enige regelmaat bezoek ik wedstrijden met vrienden in binnen- en buitenland, met een sterke voorkeur voor Engeland. Daarnaast zoek ik afleiding van de dagelijkse sleur in allerlei series & games. Ik kan erg genieten van complexe verhaallijnen en plot-twists, maar mezelf ook verliezen in het verzamelen van elke Pokémon.

Ik kijk er naar uit om in de periode als Trainee een hoop te kunnen leren van de expertise die aanwezig is binnen dit enthousiaste team & bedrijf.