fbpx

Website laten maken Eindhoven

Die imponerend klantindruk maak je met een nieuwe website! Voor nieuwe klanten aan te trekken en bestaande gebruikers te behouden is het belangrijk dat jouw website een goede indruk achterlaat en makkelijk te gebruiken is. Je wilt immers trots zijn op jouw online uitstraling! Met een gebruiksvriendelijk en aangenaam webdesign voelt jouw doelgroep zich op zijn of haar gemak en blijven zij een langere tijd op jouw webadres. Brengt een potentiële klant lange tijd op jouw website door, dan is er een grotere kans dat zij jou contacteren of een aankoop doen. Wie een professionele website wil laten maken in Eindhoven of omgeving, die kiest voor Web Wings webdesign!

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Door Web Wings

  Je website laten maken in Eindhoven

  Voor een mooi online visitekaartje is een professionele website essentieel. Wij helpen je graag om jouw bedrijf online op de kaart te zetten met de juiste webpagina. In het creatieve marketingbureau van Web Wings vind je naast online marketeers ook de expertise van een team webdesignspecialisten. Onze webdesignspecialisten zijn in staat een compleet nieuw en modern webdesign op te tuigen in lijn met jouw smaak, wensen en ideeën. Het verwerken van jouw wensen in het design staat centraal maar het is daarbij ook belangrijk dat de website mobiel- en zoekmachinevriendelijk is. Met een nieuw webdesign trek je nieuwe klanten en kan je bedrijf zich ontwikkelen. Wij geven jou tijdens onze samenwerking eerlijk en deskundig advies hoe wij denken de beste resultaten voor jouw website te behalen. Ontvang je meer klanten op jouw website dan ga je dit zeker terug zien in de conversie!

  WebWings Webdesign Responsive
  website laten maken
  Waarom bij Web Wings

  Een professionele website laten maken in Eindhoven?

  Een technisch sterke, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website laat je maken nabij Eindhoven bij Web Wings. Ons webdesign zorgt voor een unieke website die geldt als het visitekaartje voor jouw bedrijf. Met onze succesvolle projecten hebben wij meermaals laten zien dat onze webdesigners websites realiseren die bezoekersaantallen en conversie verhogen. Immers is een website niet het doel, maar een middel om meer klanten te bereiken. Een website laten maken in Eindhoven door Web Wings is het meer dan waard! Door die extra conversie verdien je de investering namelijk vlot terug. Wij hanteren voor een uniek, aantrekkelijk webdesign een gunstig all-in tarief.

  De all-in prijs bestaat onder andere uit:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Werkwijze van Web Wings

  Bij het maken van een website

  Met al jouw wensen op het gebied van webdesign kun je terecht bij Web Wings. Wil je graag doornemen wat wij precies voor jou kunnen betekenen, dan nodigen wij jou daarvoor uit voor een vrijblijvend acquisitiegesprek. Tijdens dit gratis adviesgesprek horen wij wat er voor jou belangrijk is in de opmaak van een nieuwe website. Wij maken vervolgens met deze informatie een gepersonaliseerd plan voor de ontwikkeling van jouw website. De offerte bij dit plan is ook op maat gemaakt. Zo betaal je niet voor diensten die niet nodig zijn en kunnen wij een scherpe all-in prijs aanbieden. Met deze duidelijke offerte voor aanvang van onze samenwerking voorkom je onverwachte kosten. Alle werkzaamheden die wij voor jouw website uitvoeren zijn inbegrepen in de vooraf afgesproken prijs.

  Om jouw aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te creëren gebruiken wij het veelzijdige WordPress beheersysteem. Dit beheersysteem is handig omdat aanpassingen in een later stadium toelaat. Zo kunnen beide partijen na het opleveren van de website content zoals landingspagina’s, blogs, foto’s en links nog steeds eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Als online marketingbureau zien wij bij Web Wings elke dag het belang van een gebruiksvriendelijke en SEO-vriendelijke website voor het ranken van de website in de zoekresultaten van Google. Jouw website moet op desktop ’s én mobiele apparaten gebruiksvriendelijk ogen en goed bruikbaar zijn. Wij voorzien jouw website uiteraard ook van zo een optimaal responsive design en zorgen dat jouw nieuwe website voldoet aan alle SEO-richtlijnen. Hierdoor wordt de website door zoveel mogelijk mensen gevonden en gebruikt. Het voldoen aan de SEO-richtlijnen gaat niet ten koste van de aantrekkelijkheid voor gebruikers. De website vormt door de gewenste huisstijl nog steeds een mooie indruk van en introductie tot jouw bedrijf.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  online marketingbureau
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  In ons kantoor nabij Eindhoven assisteren wij onze klanten niet alleen bij het bouwen van websites, maar wij behalen ook op andere manieren online succes. Door ons uitgebreide aanbod aan diensten en vakspecialisten beleven wij als marketingbureau een sterke groei. Een onderdeel van ons aanbod is het maken en verbeteren van websites, maar bij Web Wings werken ook SEO, SEA en linkbuilding specialisten.

  Een technisch geoptimaliseerde website is een eerste stap om op de goede pagina van Google terecht te komen. Een aantrekkelijk website is echter vaak niet genoeg. Hebben jouw concurrenten een hogere positie in de Google zoekresultaten? Dan kunnen onze web developers de hulp van de online marketeers binnen Web Wings inroepen. Onze SEO-specialisten dragen bij aan de zoekmachine groei van jouw website. Om het klantenaantal aanzienlijk te zien stijgen, is het cruciaal dat jouw website een hogere positie heeft in zoekmachines vergeleken met de concurrentie. Wil je de concurrentie voorbijvliegen? Kom dan meer te weten over de mogelijkheden in Eindhoven voor een website en online marketing, en neem contact met ons op. 

  Onze diversiteit in

  WordPress websites

  Bij Web Wings kiezen wij ervoor om websites te realiseren met behulp van het WordPress beheersysteem. Meer dan 30% van alle websites wereldwijd zijn gemaakt met de WordPress tools. WordPress-websites zijn zeer gebruiksvriendelijk en geven jou de mogelijkheid om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen en aan te passen. Jouw website kunnen wij met WordPress zo ontwerpen en opmaken dat deze precies de visie en stijl van jouw bedrijf weergeeft. Maar WordPress is niet alleen gebruiksvriendelijk, het is ook hét meest geschikte beheersysteem voor het optimaliseren van jouw positie in Google. WordPress heeft een groot aanbod aan plug-ins en biedt de mogelijkheid om eigen social mediakanalen te integreren in de website.

  Web Wings helpt klanten door heel Nederland. Zo hebben wij tevreden klanten in Amersfoort, Apeldoorn, SittardWeertArnhemPeel en MaasHeerlenMaastricht en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Web

  Team web web-wings