085 130 0595
info@web-wings.nl

SEO in Eindhoven

Wil je met jouw website hoger in de Google zoekresultaten komen te staan dan jouw concurrenten? Dan heb je de hulp van Web Wings nodig. Onze SEO-specialisten van Eindhoven halen het maximale uit online marketing en verhogen jouw positie in Google. Met de hulp van Web Wings vlieg je de concurrentie voorbij!

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie in Eindhoven

  Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Om jouw prestaties in Google te verbeteren, moet je jouw website voor de zoekmachine optimaliseren. Dit noemt men Search Engine Optimization, oftewel SEO. Tegenwoordig is de concurrentie in Google zo groot dat goede SEO onmisbaar is voor het binnenhalen van bezoekers. Google heeft een eigen algoritme en veel richtlijnen waaraan een website moet voldoen om hoger in de zoekresultaten te komen. Bovendien verandert Google deze richtlijnen regelmatig. Gelukkig heeft Web Wings een team van SEO-specialisten verzameld nabij Eindhoven die altijd up-to-date zijn met de belangrijkste richtlijnen van Google. Met onze kennis hebben wij al veel klanten beter laten scoren in verschillende zoekmachines die het internet kent. Ben je al enthousiast en wil je gebruikmaken van onze SEO-kennis voor jouw bedrijf in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.

  seo tools Eindhoven
  social media uitbesteden
  BIJ WEB WINGS EEN PERSOONLIJK

  SEO-specialist

  Door onze jarenlange ervaring met succesvolle online marketing projecten begrijpen wij hoe belangrijk goede SEO voor jouw bedrijf in Eindhoven is. Bij Web Wings hebben wij daarom SEO-specialisten in dienst die elke dag gemotiveerd aan de slag gaan om websites te optimaliseren. Om efficiënt te werk te gaan en jouw website zo snel mogelijk bovenaan in Google te krijgen, maken wij voor aanvang samen een plan van aanpak. Tijdens een samenwerking met Web Wings heb je bovendien één contactpersoon en gebeurt alles in samenspraak met de klant. Deze transparantie wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

  Onze SEO-specialisten nemen graag de mogelijkheden van jouw website met je door tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag van jou met welke zoekwoorden je hoger in de zoekresultaten wilt komen en geven wij ook enkele suggesties voor interessante zoekwoorden. Besluit je hierna om een samenwerking met Web Wings aan te gaan? Dan starten onze SEO-specialisten een uitgebreider zoekwoordenonderzoek. Wij onderzoeken dan met welke zoekwoorden we het meest optimale resultaat voor jouw website kunnen behalen en stellen hiervoor een plan van aanpak op. Is het plan van aanpak in lijn met jouw wensen en ambities? Pas dan gaan onze specialisten aan de slag met het optimaliseren van jouw website. Om je de SEO-progressie van jouw website te laten zien, sturen wij regelmatig een voortgangsrapport met daarin de stijgingen van de zoekwoorden. Ook al heeft SEO voor bedrijven in Eindhoven even de tijd nodig, sommige vorderingen zullen al direct merkbaar zijn!  

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO belangrijk is

  Van alle manieren om de bezoekersaantallen van jouw website te verhogen is SEO een van de meeste efficiënte. Zoek je naar een product of dienst, maar ken je geen geschikte aanbieders? Dan gebruiken de meeste mensen Google om meer informatie te verkrijgen. Natuurlijk wil je met jouw website in deze fase zichtbaar zijn voor potentiële klanten! Het is daarom belangrijk dat je in de top 10 van de zoekresultaten komt. Want zeg nou eens eerlijk? In de meeste gevallen kijk je niet verder dan de eerste pagina in Google.

  Jouw online doelen behalen

  Helaas is het niet meer zo gemakkelijk om op de eerste pagina van Google te belanden bij alle zoekwoorden. Ook jouw concurrenten willen namelijk scoren op deze zoekwoorden. Het is dan een optie om advertenties via Google te kopen (SEA) en hierdoor alsnog hoog te ranken. Maar dat is geen langdurige oplossing. Want koop je geen advertenties meer? Dan verdwijn je direct van de eerste pagina. Wie lange tijd hoog in Google wil scoren, kiest toch echt voor SEO. Vooral bij zoekwoorden met hoge concurrentie is SEO onmisbaar. SEO is op de lange termijn het meest effectief. Bij Web Wings hebben wij de kennis en expertise in huis om jouw SEO in Eindhoven volledig te optimaliseren.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Web Wings is hét online marketingbureau van Nederland. Wij kunnen jouw bedrijf in Eindhoven helpen met SEO, SEA én websitedesign. Web Wings heeft voor elk van deze onderdelen namelijk meerdere specialisten in huis. Ook jouw SEO nemen wij graag op ons. Van webhosting tot aan linkbuilding - bij Web Wings beheersen wij alle aspecten van SEO. Wil je dat wij onze expertise en liefde voor marketing ook voor jouw website gaan inzetten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Je bent bij ons hartstikke welkom voor een adviesgesprek! Wij hebben de voorkeur voor een adviesgesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie omdat wij op deze manier goed kennis kunnen maken met zowel jou als jouw website. Wij horen graag jouw wensen en ambities wat betreft de website en bespreken samen de mogelijkheden op het gebied van SEO. Deze informatie nemen wij mee in onze werkzaamheden om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Laat onze experts je uitleggen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van SEO in Eindhoven, Den Bosch en/of Breda. Ben je er klaar voor om met Web Wings de concurrentie voorbij te vliegen? Kom dan eens langs bij ons op kantoor of contacteer ons online of telefonisch.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer