Trek meer bezoekers naar je website toe

Verhoog jouw omzet

Geef jouw omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO in Den Bosch, gegarandeerd resultaat.

Maandrapportage

Geen gedoe meer met Google Analytics. Jij krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over jouw vooruitgang.

Meten is weten

Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg jij binnen, wat is het conversie percentage?

Gratis advies

Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise over SEO in Den Bosch. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.

Hoe staat jouw website ervoor?

Doe de SEO scan, geheel gratis!

Verhoog jouw omzet

Geef jouw omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO in Den Bosch, gegarandeerd resultaat.

Maandrapportage

Geen gedoe meer met Google Analytics. Jij krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over jouw vooruitgang.

Meten is weten

Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg jij binnen, wat is het conversie percentage?

Gratis advies

Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise over SEO in Den Bosch. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.

Zoekmachine optimalisatie | SEO in Den Bosch

Ben je op zoek naar een partner die jou gaat helpen met het optimaal vindbaar maken van jouw website. Dan ben je hier op het juiste adres. Web Wings heeft veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en hierdoor al veel nummer 1 posities op zijn naam.

Tegenwoordig is een website niet goed vindbaar zonder een SEO strategie. Zonder bezoekers heb je namelijk niet veel aan een website, en 90% van de gemiddelde website bezoeker komt via Google. Daardoor is SEO niet meer weg te denken in de huidige online marketing industrie. Wij helpen veel klanten met het optimaal vindbaar maken van hun website. De ROI (Return on investment) is bij dit soort projecten stukken hoger als bij andere marketing strategieën zoals betaald adverteren. Omdat het overgrote deel van de investering op lange termijn zijn geld blijft terugverdienen. Wij begrijpen dat dit voor velen een complex onderwerp is, daarom doen wij er alles aan om de klant op dit gebied te ontzorgen en indien gewenst helder uit te leggen.

Als je ervoor kiest om jou complete zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden  ben je verzekerd van goede resultaten, constantere klantenstroom en een hogere omzet. Dit alles terwijl je zelf kunt focussen kernactiviteiten van jouw bedrijf. Wil jij vandaag nog vrijblijvend advies betreft de vindbaarheid van jou website? Neem contact met ons op via 085 130 0595 of stuur ons een bericht.

Persoonlijke specialist SEO in Den Bosch

Web Wings beschikt over diverse specialisme in de online marketing. Onder andere SEO is een speerpunt in ons bedrijf, dit is terug te zien in de resultaten die wij boeken voor onze klanten. Voor ieder budget zoeken wij een passende oplossing, het is voor ons het belangrijkste dat we de klant een oplossing bieden die een mooi rendement oplevert. Om te beginnen geven wij je vrijblijvend advies. Wanneer je ervoor kiest om met ons aan de slag te gaan, kijken we eerst naar de huidige technische staat van je website. We gaan vanuit daar samen doelstellingen afspreken en kijken middels een zoekwoorden onderzoek naar de haalbaarheid van de doelen.

Ook nemen we in dit proces de concurrentie en mogelijkheid tot adverteren mee. Wanneer alles duidelijk is afgesproken gaat een persoonlijk aangewezen specialist voor SEO in Den Bosch voor jou aan de slag. We documenteren wat er precies voor je site gedaan wordt en sturen iedere maand een rapportage op, om de vooruitgang helder te krijgen. Zelf vinden we het fijn om iedere 3 of 6 maanden een evaluatie te doen, om te kijken wat er goed gaat en wat er nog beter zou kunnen. Voor ons staat het centraal dat je als klant tevreden bent met het resultaat en doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

Ons SEO proces

Bekijk hieronder de stappen die wij doorlopen om voor jouw resultaten te boeken. Voor een grotere afbeelding, klik op de afbeelding.

SEO Proces

Wat kan SEO doen voor jou website?

Het optimaliseren van de SEO voor jou website kan een hoop extra klanten opleveren. Het is voor ons de bedoeling om voor iedere euro die je investeert, een mooi rendement terug te krijgen. Het SEO proces is iets waar altijd wat tijd voor nodig is, maar wanneer de posities zijn behaald, is het simpelweg wachten tot de sales omhoog schieten. Mits de gebruikerservaring voor de website is geoptimaliseerd.

Onderzoeken van de markt

Voor we aan de slag gaan is het belangrijk om ons eerst te verdiepen in de bestaande markt en de huidige concurrentie. We gaan op zoek naar de kansen en valkuilen in het desbetreffende marktsegment. Daarbij analyseren wij de strategie van je concurrentie en in combinatie met de huidige resultaten maken we een nieuwe strategie waarmee jou website gaat scoren in de zoekresultaten. We onderzoeken welk zoekwoord veel wordt gezocht, hoeveel concurrentie op een zoekwoord bestaat en of het adverteren jou website op korte termijn wat kan toevoegen. Dit onderzoek bespreken we met de klant waarna we samen in overleg een duidelijk plan van aanpak op papier zetten. Vandaar uit gaan wij onder andere aan de slag met de SEO in Den Bosch.

Technische optimalisatie

Nadat we samen een plan van aanpak op papier hebben gezet, gaat een van onze experts aan de slag met de eerste stap, namelijk het technisch in orde brengen van je website. Deze moet namelijk voldoen aan de laatste eisen en richtlijnen van Google. Dit gaat onder andere over de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, opbouw van de inhoud en veel aspecten die zich aan de achterkant afspelen. Wanneer deze checks zijn gedaan en alles volledig is geoptimaliseerd , gaan we over naar het volgende aspect.

Content strategie

Door het toepassen van een juiste content strategie krijgt jouw website een voorsprong op je concurrenten. Veel bedrijven zetten deze strategie nog niet in en lopen daarmee veel verkeer mis. Het toepassen van deze strategie kan namelijk veel bezoekers aantrekken.

Het kenmerkende aan deze content strategie is dat het niet direct bepaald hoe hoog je in Google komt, maar vooral hoevaak de website in de zoekresultaten voorkomt. Doordat er steeds nieuwe blogs en pagina’s over verschillen thema’s worden gepubliceerd is er meer informatie die google verwerkt waardoor je op meer zoekwoorden gevonden kan worden.

Door deze strategie wordt je website steeds groter en ben je vindbaar op meer zoekwoorden. Daardoor komen er steeds meer potentiële klanten op je site.

Linkbuilding strategie

Om jou website tussen die van de concurrentie te krijgen is het belangrijk om een sterk backlink profiel op te bouwen. Op deze manier kan je website beginnen met het opbouwen van een autoriteit. Google kijkt namelijk naar de populariteit van een website. Vergis je niet, dit gaat veel verder als alleen het huidige aantal bezoekers. Google kijkt er bijvoorbeeld naar of er veel andere sites zijn die naar jou site toe verwijzen, daarmee ziet Google of jouw website van waarde is voor andere websites.

Dit hele aspect van SEO is erg breed en gaat nog veel dieper als wat hierboven in het kort is omgeschreven. De complexiteit hiervan is des te meer reden om SEO opdrachten uit te besteden aan een betrouwbare partners zoals ons.

0
%
Resultaat
0
Sterren recensies
0
Creatieve ideeën
0
+
Innovatieve technieken

Je SEO uitbesteden al vanaf € 125,- per maand.

Elke SEO opdracht is anders, voor meer informatie of een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.