085 130 0595
info@web-wings.nl

Webhosting Eindhoven

Een goede en betrouwbare host is essentieel voor de online bereikbaarheid van jouw organisatie. Wij verzorgen complete webhosting in Eindhoven en bieden volledige ontzorging. Daarbij regelen wij ook de updates, beveiliging, domeinnaamregistratie en back-ups voor jouw website.

Jouw marketingbureau voor 

Professionele webhosting in Eindhoven

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Alles bij één aanbieder

  Domeinnaam registratie

  Een domeinnaam is een unieke naam op het internet. Je kunt het vergelijken met een adres, waar jouw website op komt te staan. Iedere domeinnaam eindigt met een extensie zoals ‘.nl’ of ‘.com’. Je bedrijfsnaam of een zoekwoord als domeinnaam gebruiken is vaak een logische keuze. Web Wings kan domeinnaamregistratie voor jou uit handen nemen. 

  Wij kijken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Indien dit het geval is, leggen wij de naam voor je vast. Zo niet, dan gaan wij in overleg met jou kijken naar andere geschikte mogelijkheden. Zodra wij jouw domeinnaam hebben geregistreerd, blijft deze naam van jou. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dan iemand anders er met jouw gekozen domeinnaam vandoor gaat. Heb je al een domeinnaam en wil je naar onze server verhuizen? Ook dat nemen wij volledig uithanden.

  Naast het registreren van een domeinnaam, verzorgen wij ook webhosting in Eindhoven voor websites, webshops en e-mail. Daarbij regelen wij ook het onderhoud, de beveiliging en zorgen wij voor frequente back-ups. Ook technische zaken als 301 redirects, subdomeinen en DNS-instellingen beheren we zelf. Zoals je ziet komt er veel kijken nog vóór je website online gaat. Natuurlijk helpen wij jou bij elke stap.

  WebWings Webdesign Responsive
  Geen verrassingen

  Alles wat je nodig hebt

  Wij vinden het bij Web Wings belangrijk dat jij precies weet waar je voor betaalt. Dus transparante kosten en een duidelijk pakket.

  Wij bieden een compleet hostingpakket inclusief domeinnaam aan. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Zo kom jij niet voor verrassingen komt te staan. Ons pakket bestaat uit:

  Snelle hosting op een managed server

  SSL-Certificaat

  Dagelijkse back-ups

  Eén domeinnaam

  Gratis verhuis- en overzet service

  Extra domeinnamen met redirects voor een vast bedrag per maand

  Email hosting met onbeperkt aantal email accounts

  Immunify360 bescherming incl. WAF, DDOS, email beveiliging en meer.

  Het overzetten van je huidige website en hosting kunnen wij voor je regelen. Voldoet jouw huidige webhosting niet aan jouw eisen, omdat deze bijvoorbeeld geen goede beveiliging kent of erg langzaam is? Wij bieden een professionele verhuis- en overzet service aan.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Vliegensvlug jouw

  Website hosten Eindhoven

  Heb je een domeinnaam, dan is de volgende stap webhosting. Webhosting is een stukje webruimte op een server. Hier worden de bestanden, die samen jouw website vormen, opgeslagen. Deze server is een computer die dag en nacht in verbinding staat met het internet. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd en waar dan ook ter wereld bereikbaar is.

  Er is veel keuze in webhosting. Snelle en veilige webhosting in Eindhoven zijn essentieel. Beiden hebben namelijk ook effect op de SEO (vindbaarheid) van jouw website. Is jouw website langzaam of onveilig? Dan zal dit effect hebben op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Tevens wil je downtime voorkomen. Onze eigen, managed server zorgt ervoor dat wij deze garantie kunnen bieden en de lijnen met de klant kort kunnen houden.

  Wanneer je kiest om je website onder te brengen bij Web Wings, dan kies je voor snelheid, veiligheid én vaste kosten zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan.

  mail hosting Eindhoven
  Professionele communicatie via

  Zakelijk e-mail account

  Behalve jouw website, dient ook je e-mail goed opgeslagen en beheerd te worden. Dit kan natuurlijk via een grote aanbieder als Gmail of Outlook, maar dit is niet zo professioneel als je eigen zakelijke email met bedrijfsnaam (b.v. info@jouwbedrijf.nl). Ook hierbij kunnen wij jou ontzorgen. Heb je hulp nodig bij verhuizen van je bestaande mailbox naar je nieuwe hosting? Of lukt het je niet om je nieuwe mailbox goed in te stellen? Natuurlijk helpen wij jou hiermee. Onze jarenlange ervaring en onze experts op het gebied van webhosting regelen alles voor je. Van de opzegging van je huidige webhosting tot de installatie van je e-mail.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  Online ontzorging

  Van hosting tot website

  Web Wings is niet alleen jouw partij voor webhosting, maar een full-service bureau dat jou kan helpen met de vindbaarheid (SEO) van jouw website in verschillende zoekmachines. Jouw website is vaak de eerste indruk die (potentiële) klanten van jou krijgen. Het is je visitekaartje en het is dan ook belangrijk dat alles klopt én optimaal functioneert. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor of bij jou op locatie. Tijdens dit gesprek nemen wij al jouw wensen met je door. Ook kunnen wij je adviseren over webhosting, websiteverbeteringen, SEO, SEA en meer. Of het nu om een gloednieuwe website gaat of over het verhuizen van je huidige website naar onze webhosting, wij staan voor je klaar. Kom daarom langs voor een vrijblijvend gesprek en laat ons je helpen jouw online visitekaartje te verbeteren.  

  Geen omkijken meer naar

  Onderhoud en updates

  Onderhoud en updates aan een website zijn zeer belangrijk voor een veilige en functionele website. Dit zit inbegrepen in het standaard hostingpakket. Daarnaast verzorgen wij het SSL-certificaat, wat zorgt voor veilig dataverkeer. Jouw bezoekers kunnen met een gerust hart jouw site bezoeken zonder zich zorgen te maken over eventuele hackers die meekijken. De beveiliging van SSL-certificaten is tevens een must voor een goede vindbaarheid in Google.

  Om alles nog veiliger te maken, maken wij dagelijks back-ups van jouw website. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waardoor jij data kwijtraakt, dan hoef jij je geen zorgen te maken. Wij regelen dat jouw site snel weer hersteld wordt. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat belangrijke updates direct worden geïnstalleerd. Ook hier heb jij geen omkijken naar als je je webhosting in Eindhoven bij Web Wings onderbrengt.

  Onze diversiteit in

  Wordpress websites

  Wij hebben geoptimaliseerde hosting voor WordPress-websites via onze hosting. Onze WordPress webhosting in Eindhoven biedt vele mogelijkheden voor particulieren en bedrijven zowel in Limburg en omstreken. Zo zijn wij in staat om te zorgen voor snel presterende websites en helpen wij iedereen graag zo goed mogelijk om de hosting naar wens te krijgen. Hierbij houden we korte lijntjes en garanderen we goede service. Onze webhosting voor Wordpress is perfect toegesneden op het gebruik van WordPress met alle middelen voor veeleisende gebruikers. Je krijgt een stukje van onze server tot je beschikking en het WordPress hostingpakket is inclusief SSL-certificaten. Daarnaast krijg je bij je eigen domeinnaam ook emailhosting met onbeperkt aantal email-accounts!

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben wij klanten in Sittard, Den Bosch, Groningen, ZwolleArnhem, Enschede en omstreken.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer