fbpx

Website laten maken Sittard

Heb jij de ambitie om je bedrijf in Sittard te laten groeien en zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken? Wil je jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor jouw doelgroep? Dit kan door een professionele website te laten maken voor jouw bedrijf in Sittard! De website van je bedrijf is namelijk dé plek waar je een verpletterende eerste indruk van je bedrijf kan en moet achterlaten. Het is de plek waar potentiële klanten als eerste op terecht komen als zij geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. 

Vliegensvlugge website laten maken in Sittard?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Web Wings maakt jouw

  Klantvriendelijke website

  Met een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign kun je ervoor zorgen dat de potentiële klant zich meer verbonden voelt met jouw bedrijf en doelgroep, en dat hij/zij sneller de stap neemt om contact op te nemen of om een dienst of product af te nemen. Wij kunnen jou hierbij helpen! Ons enthousiaste team van ervaren webdesigners gaat graag aan de slag om de best mogelijke website voor jouw bedrijf te bouwen. We zorgen er hierbij niet alleen voor dat je website strak, modern en uniek uitziet, wij denken ook aan alle praktische zaken die ervoor zorgen dat jouw websitebezoeker de meest optimale klantbeleving ervaart. Uiteraard passen we je website volledig aan op jouw voorkeuren en wensen. Met de juiste stijl, tekst en afbeeldingen op je website kun jij de aandacht trekken van jouw doelgroep, waardoor jouw bedrijfsdoel sneller bereikt kan worden. Of het nu gaat om zoveel mogelijk producten of diensten verkopen of zoveel mogelijk mensen wilt bereiken met jouw visie, ervaringen of overtuigen over te brengen – het begint allemaal met een SEO-vriendelijke, aantrekkelijke en functionele website waarop je gevonden wordt.

  web wings website sittard
  website laten maken
  Waarom bij Web Wings een professionele

  Website laten maken in Sittard?

  Kies je ervoor om je website te laten maken door Web Wings in Sittard, dan ben je zeker van een visueel aantrekkelijke, technisch sterke en zeer gebruiksvriendelijke website die jouw klanten verleidt om die ene dienst of dat ene product bij jou af te nemen. De kosten voor je nieuwe website kun je zo gemakkelijk en snel weer terugverdienen. Jouw unieke website vormt namelijk niet alleen een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf, maar kan ook worden ingezet als marketingmiddel. Bij Web Wings hanteren wij een sterke all-in-oneprijs voor het maken van jouw website. De volgende zaken zijn inbegrepen in deze prijs:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Hoe gaan wij te werk tijdens het

  Bouwen van je website

  Wil jij graag uitvoerig je wensen met betrekking tot je nieuwe website met ons bespreken? Kom dan vrijblijvend langs voor een gesprekje over het website laten maken bij ons op kantoor in Sittard! We nemen dan uitgebreid je wensen en verwachtingen door en bespreken wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Bij interesse maken we graag een plan op maat en geven we hierbij ook meteen een offerte. In deze offerte staat aangegeven tegen welke prijs wij jouw website kunnen maken. Alle werkzaamheden en benodigdheden zijn in deze prijs inbegrepen, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Ben je eenmaal akkoord gegaan met de offerte, dan gaan wij van start om jouw droomwebsite werkelijkheid te maken. Hiervoor werken wij met het veelzijdige programma WordPress, zodat je later ook zelf gemakkelijk alle content kunt aanpassen.

  Samenwerken en co-creatie

  Onze samenwerking

  Zo kun je eenvoudig landingspagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten enzovoorts toevoegen, aanpassen of verwijderen en hoef je niet opnieuw een webspecialist hiervoor in te schakelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website wordt voorzien van een optimaal responsive design. Dit wil zeggen dat de website ook zeer gebruiksvriendelijk is voor gebruikers met de smartphone. Naast een responsive design, krijgt jouw website ook een SEO-vriendelijk design! Wij zorgen er namelijk voor dat jouw nieuwe website volledig in lijn is met alle SEO-richtlijnen en dus door zoveel mogelijk mensen gevonden kan worden! Tot slot stemmen wij het design uiteraard helemaal af op de gewenste stijl die past bij jouw bedrijf. Door al deze elementen te combineren vormt jouw nieuwe website de perfecte introductie en weerspiegeling van jouw bedrijf.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  online marketingbureau
  Meer diensten voor

  Online vindbaarheid

  Ons snelgroeiende marketingbureau in Sittard helpt uiteenlopende bedrijven om online vindbaar te worden en zo te kunnen groeien. Websites maken is maar een klein onderdeel van de diensten die wij allemaal aanbieden. Want alleen een sterke website is vaak niet voldoende om meteen bovenaan in Google terecht te komen. De positie van je website is ook afhankelijk van de vindbaarheid van je concurrenten in de desbetreffende markt. Om deze reden bieden wij ook verschillende SEO-diensten aan. Onze web developers en online marketeers bundelen hun krachten om jouw bedrijf op de eerste pagina van Google te krijgen, zodat je de concurrentie voorbij kunt vliegen en meer klanten kunt trekken. Ontdek zelf wat SEO voor jou kan betekenen door contact met ons op te nemen!

  Zie ook

  Onze andere projecten

  Bij Web Wings werken wij zoveel mogelijk met WordPress, omdat WordPress-websites zeer gemakkelijk in gebruik zijn en ook eenvoudig zelf zijn aan te passen. Hierdoor geven we je de kans om zelf ook blogs, foto’s of landingspagina’s toe te voegen. Bovendien is WordPress zeer zoekmachinevriendelijk, heeft het programma talrijke plug-ins en biedt het programma de mogelijkheid om socialmediakanalen te integreren. Daarnaast geeft WordPress veel mogelijkheden qua opmaak en design. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw website perfect de sfeer en visie van jouw bedrijf weergeeft. WordPress is niet voor niets het programma waarin meer dan 30% van alle websites wereldwijd gemaakt wordt.

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben wij tevreden klanten in Eindhoven, Den Bosch, VenloWeertRoermondGeleenHeerlenMaastricht en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Web

  Team web web-wings