085 130 0595
info@web-wings.nl

SEO in Sittard

Zoek jij een professional, aan wie jij de SEO van je bedrijf in Sittard kunt uitbesteden? Web Wings staat klaar om jouw bedrijf te helpen met de creatie van een sterke online aanwezigheid. Als vooraanstaand SEO specialist te Sittard bieden wij op maat gemaakte strategieën die gericht zijn op het verbeteren van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer gerichte bezoekers naar je website. Kies voor ons als online marketing bureau in Sittard en omgeving en vlieg zo je concurrentie voorbij.

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid

  Wat betekent SEO?

  SEO staat voor "Search Engine Optimization," wat in het Nederlands "zoekmachineoptimalisatie" betekent. Het is een proces waarbij verschillende technieken en strategieën worden toegepast om de zichtbaarheid van een website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is om hoger te ranken in de zoekresultaten, waardoor meer bezoekers de website kunnen vinden. Dit wordt bereikt door onder andere het optimaliseren van de inhoud, het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de website-structuur en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

  seo tools sittard
  social media uitbesteden
  Totaal pakket bij Web Wings

  Waarom je SEO uitbesteden in Sittard?

  Het uitbesteden van SEO aan een gespecialiseerd bureau, zoals Web Wings, biedt tal van voordelen voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. Allereerst beschikken wij als SEO-bureau over een uitgebreide expertise en up-to-date kennis van de nieuwste trends en algoritme-updates van zoekmachines, waardoor we effectievere en duurzame strategieën kunnen ontwikkelen. Daarnaast bespaar je kostbare tijd en middelen door deze taak over te laten aan onze professionals, die deze taken in een mum van tijd uitvoeren. Zo kunnen jij en je medewerkers je concentreren op de kernactiviteiten van jullie bedrijf. Web Wings werpt bovendien graag een frisse blik op je website, resulterend in creatieve en innovatieve oplossingen die je wellicht zelf over het hoofd zou zien. Bovendien zorgt een samenwerking met ons voor continuïteit en regelmatige optimalisatie, wat essentieel is voor blijvend succes in de wereld van online marketing.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Drie onderdelen binnen de SEO

  SEO berust eigenlijk op drie grote pijlers, waaraan Web Wings aandacht zal besteden wanneer je met ons in zee gaat. Ten eerste let Google bij de ranking op de content die op je website staat. Deze content moet aan meerdere factoren voldoen: relevantie, betrouwbaarheid, waarde, originaliteit en leesbaarheid. Naast de content is de technische kant van je website van belang. Wat is bijvoorbeeld de laadsnelheid? Hoe functioneert je mobiele website? Als laatste is de autoriteit van jouw website van belang. De autoriteit is afhankelijk van onder andere backlinks die vanaf externe domeinen naar jouw website verwijzen. De backlinks moeten op een natuurlijke wijze verspreid zijn en ze moeten kwalitatief en relevant zijn. Als jouw toekomstige SEO specialist te Sittard richten wij ons vooral op deze drie fundamenten, wanneer je ons inhuurt voor de SEO.

  Jouw online doelen behalen

  Zomaar bovenaan scoren in de Google gaat je niet lukken als je niet weet waar je op moet letten. Zeker bij zoekwoorden met redelijke concurrentie. Onze SEO-specialisten weten hoe zij dit moeten aanpakken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw website te laten scoren. Ook vergt SEO veel tijd en geduld, maar het grote voordeel van SEO in Sittard is dat het op de lange termijn zeer effectief is. Je hoeft geen geld (meer) uit te geven aan advertenties per click op Google (SEA) om bovenaan te scoren. Zodra je stopt met adverteren, verdwijn je uit de zoekresultaten. Dit gebeurt niet met de resultaten die je behaald door middel van SEO. En dat is waarom SEO zo belangrijk is voor iedere organisatie!

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Meer dan alleen SEO in Sittard-Geleen

  Web Wings is echter meer dan alleen een SEO bureau in Sittard-Geleen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je klanten via betaalde advertenties binnen te halen. Ook de SEA kunnen we binnen ons marketingbureau voor je uit handen nemen. Daar eindigt onze expertise echter niet. Wij leveren ook de volgende diensten:

  • Webhosting
  • Webdesign
  • Logodesign
  • Webshop laten maken
  • Linkbuilding
  • Branding
  • Social media marketing
  • Social media advertising
  • E-mail marketing
  Kom eens kennismaken

  Waarom Web Wings als jouw SEO specialist in Sittard-Geleen?

  Kiezen voor Web Wings voor de SEO van jouw bedrijf in Sittard, betekent kiezen voor een betrouwbare partner die zich inzet voor jouw succes. Met onze kennis, persoonlijke benadering en bewezen marketingstrategieën, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar wordt voor de juiste doelgroep. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van jouw onderneming en we blijven voortdurend optimaliseren om blijvende resultaten te garanderen. Daarbij vind je ons ook in andere plaatsen in de buurt. Zoek je dus een SEO specialist in Venlo of een SEO bureau in Roermond? Dan ben je bij ons ook op de juiste plek. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Sittard.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer