web analytics

SEO Maastricht

Wil je hoger dan jouw concurrenten scoren in Google en zoek je een partij voor het optimaliseren van jouw website voor betere online zichtbaarheid? Kies dan voor Web Wings! Onze SEO-experts hebben passie voor online marketing en helpen je graag het maximale uit jouw online marketing te halen. Als wij onze SEO-expertise in Maastricht voor jouw website inzetten, dan presteer jij binnen de kortste keren beter dan jouw concurrenten!

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een SEO-scan aan.

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie

  SEO is een Engelse term die staat voor Search Engine Optimization. Wil je je online vindbaarheid verhogen, dan is zoekmachine optimalisatie essentieel! Grote kans dat jouw concurrentie in Maastricht inmiddels ook al intensief bezig is met SEO. Wie zijn doelgroep online wil bereiken, optimaliseert zijn website door middel van SEO. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk potentiële klanten van jouw concurrentie naar jouw website toe lokken. Ook dit kunnen we doen door middel van SEO in Maastricht. Onze specialisten kennen alle ins en outs van SEO en zijn op de hoogte van de Google-richtlijnen die de volgorde van zoekresultaten bepalen. Om ervoor te zorgen dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan, zetten wij al onze kennis en ervaring in tijdens een samenwerking. Wil jij ook zo’n fijne samenwerking aangaan? Neem dan nu contact op met Web Wings!

  seo tools Maastricht
  social media uitbesteden
  Persoonlijk advies

  SEO-specialist

  Wij begrijpen als geen ander hoe ontzettend belangrijk SEO in Maastricht is voor jouw website. Wij geven jou graag informatie over de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend acquisitiegesprek. Samen nemen we je website door en kijken we op welke zoekwoorden je wilt gaan scoren. Met jouw wensen en behoeften in gedachten stellen wij een plan van aanpak op en adviseren wij je over optimalisaties. Kies je na dit gesprek voor een SEO-samenwerking met Web Wings? Dan beginnen wij aan onze analysefase en doen wij uitgebreider onderzoek naar de kansen voor jouw website. Onze ondervindingen nemen wij mee in het plan dat wij bespreken in het vervolggesprek. Zo creëren wij duidelijkheid voordat we echt aan de slag gaan met optimaliseren. Gedurende het gehele SEO-traject sturen wij je om de zoveel tijd een voortgangsrapport om je op de hoogte te houden van de gemaakte progressie.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO belangrijk is

  Zoek je naar manieren om beter in Google te scoren? Dan vind je al snel termen als SEO, SEA en UX. Al deze methodes kunnen bijdragen aan een betere online vindbaarheid, maar SEO is de belangrijkste. Bij SEA kopen wij advertenties in bij Google om een website bovenaan in Google te krijgen. Dit is echter een oplossing voor de korte termijn. Want zodra je niet meer voor de advertenties betaalt, dan verdwijn je direct uit de Google zoekresultaten. SEO is dé methode voor resultaten op de lange termijn. Blijf je tijd en energie daarom in SEO steken, dan blijven jouw behaalde posities in Google behouden.

  Wie Google of een andere online zoekmachine gebruikt voor het vinden van de juiste informatie, zal hoogstwaarschijnlijk een van de eerste 10 zoekresultaten aanklikken. Hoe hoger je in Google staat, hoe groter de kans dat een potentiële klant naar jouw website gaat. Want laten we eens eerlijk zijn, de tweede pagina van Google bekijkt bijna niemand. Om op de eerste pagina te komen, is SEO essentieel voor jouw bedrijf in Maastricht. Omdat de concurrentie op het web moordend is, is het verstandig dat je voor deze taak SEO-specialisten inhuurt. SEO is namelijk niet iets dat je snel leert. De SEO-experts van Web Wings hebben de benodigde kennis en ervaring om de Google-richtlijnen te begrijpen en het maximale uit jouw website te behalen.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Bij Web Wings kun je niet alleen terecht voor Search Engine Optimization, maar ook voor webdesign, SEA en linkbuilding. Zo kunnen wij jou op verschillende vlakken van dienst zijn. Heb je bijvoorbeeld nog geen website of heeft jouw bestaande website een nieuw uiterlijk nodig? Dan staat ons webdesignteam voor je klaar om hier iets moois van te maken. Of het nu gaat om websites bouwen, webhosting of SEO - onze specialisten staan klaar voor jouw bedrijf in de buurt van Maastricht. Tijdens de samenwerking heb je contact met één vast contactpersoon die alle online marketing experts voor jou aanstuurt.

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Om kennis te kunnen maken met jouw website en de persoon achter de website, nodigen wij jou graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Zuid-Limburg. Ons SEO-kantoor is makkelijk en snel bereikbaar vanaf Maastricht. Maar we komen net zo graag naar jouw kantoor in Maastricht toe voor een adviesgesprek. Tijdens dit gratis en vrijblijvende adviesgesprek luisteren wij aandachtig naar jouw wensen en doelen met betrekking tot jouw website. We beantwoorden ook graag alle vragen die je hebt over onze aanpak en werkwijze. Voor een prettige samenwerking is transparantie en duidelijkheid namelijk essentieel vanaf de start. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf in Maastricht, Valkenburg of Geleen? Neem dan snel contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer