085 130 0595
info@web-wings.nl

Website laten maken Weert

Het visitekaartje van jouw bedrijf is de website. Het is belangrijk dat jouw website direct een goede indruk achterlaat zodat jij nieuwe klanten kan trekken. Dankzij een aantrekkelijk webdesign en een gebruiksvriendelijke website voelt jouw doelgroep zich sneller vertrouwd bij jouw bedrijf. Dit verhoogt de conversie of het aantal contactaanvragen. Je bent bij ons aan het juiste adres als jij een professionele website wil laten maken in Weert en omgeving.
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Door Web Wings je

  Website laten maken in Weert

  Om jouw bedrijf online op de kaart te zetten is een professionele website laten maken in Weert essentieel. Web Wings wil jou graag hiermee helpen! Een geheel nieuwe website die mobiel- en zoekmachinevriendelijk is, is noodzakelijk. Onze webdesigners creëren namelijk een compleet nieuw en modern webdesign voor jou dat aansluit op jouw huisstijl. De wensen, ideeën en de smaak van jou als klant staan centraal. Wij zorgen ervoor dat de websitebezoeker een positieve gebruikerservaring beleeft en wij geven hierom altijd eerlijk en deskundig advies om dit te bereiken. Jouw bedrijf kan optimaal groeien en op deze manier trek jij steeds meer nieuwe klanten. Een website is immers een middel en geen doel, maar een extra kanaal om de markt te bereiken!

  web wings website Weert
  website laten maken
  Waarom bij Web Wings een

  Professionele website laten maken in Weert?

  Als jij een website hebt die is gemaakt door Web Wings, ben jij gegarandeerd een technisch krachtige, gebruiksvriendelijke en mooie website die perfect is afgestemd op jouw klanten. Zo kun je de juiste informatie bieden aan de doelgroep, ben je online beter zichtbaar én heb je extra kanaal om conversie te creëren.

  Bij Web Wings maken we gebruik van verschillende tools en middelen om dit resultaat te bereiken. Voor jou is het vooral belangrijk wat je uiteindelijk krijgt. Bij elke website zit inbegrepen:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Werkwijze van Web Wings

  Bij het maken van een website

  Op het gebied van webdesign kun je bij ons terecht met al jouw wensen. Om samen door te nemen wat wij precies voor je kunnen betekenen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Er wordt een uniek plan opgesteld dat aansluiten op jouw specifieke ideeën en wensen. Aan de hand van dit unieke plan geven wij een offerte op maat. Je vindt een scherpe all-in prijs in deze offerte. Op deze manier hoeft jij je nooit zorgen te maken over onverwachte kosten.

  Wij gaan aan de slag om de meest aantrekkelijke website binnen jouw branche te maken zodra jij akkoord bent gegaan met onze offerte. Wij doen dit aan de hand van het veelzijdige en handige WordPress beheersysteem. Hierdoor kun je alle content (zoals landingspagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten enzovoorts) makkelijk zelf aanpassen of uitbreiden in een later stadium. Het is belangrijk dat jouw website via de smartphone zeer gebruiksvriendelijk is. Wij zorgen dat deze gebruiksvriendelijk is door een optimaal responsive design te creëren. Jouw website zal ook volledig aansluiten op alle SEO-richtlijnen zodat de website klaar is voor een eventuele marketingstrategie. Samen creëren wij een persoonlijk en sterk eindresultaat!

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  online marketingbureau
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  Web Wings is een snelgroeiend marketingbureau dat allerlei soorten bedrijven helpt bij het behalen van online succes. Het maken van een website in Weert is slechts een klein onderdeel van ons brede dienstenpakket. Een technisch geoptimaliseerde website is meestal niet voldoende om op de startpagina van Google te verschijnen. De positie van een website wordt voor een groot deel bepaald door de concurrentie op de relevante markt. Daarom biedt ons professionele online marketingteam ook verschillende soorten SEO-diensten aan. Op deze manier kunnen onze webontwikkelaars en online marketeers samenwerken om jouw bedrijf zichtbaar te maken in zoekmachines zodat jouw bedrijf optimaal kan groeien en jouw aantal klanten aanzienlijk zal toenemen. Ben je klaar om boven je concurrentie te stijgen?

  Onze diversiteit in

  WordPress websites

  Websites die worden aangeboden door Web Wings, zijn voornamelijk in WordPress gemaakt. Eén van de voordelen die een WordPress-website kent is dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Dit maakt het mogelijk om ook in eigen beheer wijzigingen aan de website te doen. Daarnaast bezit WordPress ook een groot aanbod aan plug-ins, is het zeer zoekmachinevriendelijk en bestaat er de mogelijkheid om eigen socialmediakanalen te integreren. Zo kunnen wij de site volledig naar jouw stijl maken in Weert.

  Wist je dat 30% van alle websites wereldwijd worden gemaakt met WordPress? Het is te begrijpen waarom en hierdoor leveren wij de website via Wordpress.

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben wij tevreden klanten in Eindhoven, Den Bosch, VenloSittardRoermondGeleenHeerlenMaastricht en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer