fbpx
Terug naar overzicht

Tips om verschil te maken met SEO

|
13 oktober 2021
|

Wil jij de online vindbaarheid van jouw website verbeteren? Met SEO zorg je ervoor dat deze bovenaan in Google komt te staan. Hoe hoger jouw website staat, hoe meer mensen hier op klikken. Zo kun je dus makkelijk meer bezoekers krijgen en ook meer verkopen. Met deze SEO tips zorg je er voor dat je bovenaan in Google blijft staan!

Houd de SEO-factoren goed in de gaten

SEO-factoren zijn de factoren waar Google op let als deze jouw website rangschikt. Hoe meer jij je dus aan deze factoren houdt, hoe hoger je in Google komt te staan. Het is daarom belangrijk dat je goed op de hoogte bent van deze factoren. Op het internet kom je veel van deze SEO tips tegen, zoals het optimaliseren van afbeeldingen, de juiste zoekwoorden gebruiken, voldoende tekst te gebruiken en zorgen voor een pakkende meta-omschrijving. Deze dingen zijn inderdaad allemaal belangrijk. Toch is het niet zo dat wanneer je dit doet, je dan klaar bent met SEO. Je moet het continu in de gaten houden. SEO-factoren veranderen namelijk snel en daar moet jij zo snel en goed mogelijk op inspelen.

seo tips

Vraag hulp bij datgene waar je niet goed in bent

Het is niet meer dan logisch dat jij als ondernemer niet álles weet over online marketing en SEO. Misschien ligt jouw interesse hier ook helemaal niet. Gelukkig zijn er daarom mensen die wél alles weten over online marketing. Online marketingbureaus zoals DoubleSmart, bestaan uit experts die jou zo effectief en efficiënt kunnen helpen. Zij hebben namelijk een opleiding gevolgd en hebben jarenlang ervaring.

Gerelateerd nieuws:  5 SEO tips voor YouTube in 2022

Zo nu en dan hulp vragen aan een expert is dus helemaal geen gek idee. Stel, je wilt de snelheid van jouw website verbeteren voor de SEO en je hebt geen idee hoe dit moet. Je zoekt dan online informatie op en probeert maar wat. Je bent dan veel tijd kwijt en je weet eigenlijk niet eens wat het opbrengt. Die kostbare tijd kun je ook gebruiken voor efficiënte werkzaamheden die jou wel iets opleveren. Datgene wat je niet weet, laat je aan DoubleSmart over.  

Doublesmart

Onderschat het werk niet

Het is heel belangrijk dat je SEO niet onderschat. Met zowel on page als off page SEO kun je ontzettend veel bereiken. Wil je meer weten over de verschillen tussen on page en off page SEO? Bekijk de blog op onze website. Maar er gaat ook tijd en werk in SEO inzitten. Zeker als je nog niet zo veel ervaring hebt met SEO. Als je er voor kiest om SEO deel te maken van jouw strategie, is het belangrijk om te plannen. Zorg er voor dat de werkzaamheden binnen SEO duidelijk zijn en ook gepland worden in de werkuren. Wijs er bijvoorbeeld een werknemer voor aan, of spreek met jezelf af dat je elke week er een bepaalde tijdsduur mee bezig gaat.

 

Nina Geuskens
Mijn naam is Nina Geuskens en ik ben Marketing Manager bij Web Wings. Ik houd mij dagelijks bezig met allerlei werkzaamheden rondom SEO, om zo de online vindbaarheid van onze klanten te verbeteren. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor klanten en collega’s, begeleid ik het inwerktraject van trainees en stagiaires en stimuleer ik de samenwerking tussen de verschillende teams binnen Web Wings.

Recent nieuws

27 januari 2023

Tiktok marketing

18 januari 2023

Kledingtips voor zakelijke (portret)foto's

21 oktober 2022

10 nieuwste trends in Google

30 september 2022

Remarketing vs. retargeting: wat is het verschil?

16 september 2022

Influencer marketing trends