web analytics
Terug naar overzicht

Web Wings neemt Creamy Concepts onder haar vleugels

|
21 december 2023
|

Vol trots vertellen we dat Web Wings en Creamy Concepts vanaf januari 2024 de krachten gaan bundelen. Middels deze overname verwachten we onze groei en ontwikkeling nog beter voort te zetten door kennisdeling en synergie. Daarnaast kunnen we onze gedeelde klanten beide nog beter van dienst zijn en een totaalconcept aanbieden. Onze bedrijven hebben overlap, maar zeker ook verschillen in expertises en diensten. We vertellen je graag meer over wat deze strategische samenwerking inhoudt.

Branding Agency Creamy Concepts

Creamy Concepts is met meer dan 10 jaar ervaring, 100+ afgeronde projecten en een positie in de ‘FONK150 Best Agencies 2022 en 2023’ een gevestigde speler in de branding en communicatiewereld. Het branding agency uit Sittard is in 2013 opgericht door Romy Wauben. Vanuit hun visie ‘we envision, create and brand it’ helpen zij bedrijven met complexe vraagstukken op het gebied van branding en positionering. Samen met de klant werken zij aan het imago, zichtbaarheid en naamsbekendheid van hun klanten. Op basis van een doordachte merkstrategie wordt een visuele identiteit gecreëerd die tot uiting komt via verschillende online en offline kanalen, van website tot social media. Kortom: ze helpen klanten hun bedrijf te vernieuwen en beter te positioneren, van strategie naar realisatie en implementatie.

Perfecte combinatie met Web Wings

In de afgelopen jaren hebben we al een paar keer samen mogen werken met Creamy Concepts voor gedeelde klanten. Klanten die vroegen om specialisme op het gebied van branding verwezen wij voor de start door naar Creamy Concepts. Gezamenlijk deden we vervolgens de creatie en Web Wings was afsluitend verantwoordelijk voor de activering en marketing. De werkzaamheden van Creamy Concepts en Web Wings vullen elkaar perfect aan. Vandaar dat we tot deze overname zijn gekomen. Zo kunnen we een full-service aanbod bieden aan onze klanten waarbij branding eerst komt en marketing volgt.

Gerelateerd nieuws:  10 nieuwste trends in Google

Hoe gaat dit verder?

Deze overname opent deuren voor een nieuwe fase voor zowel Web Wings als Creamy Concepts. Het stelt ons in staat om een nog breder scala aan diensten aan te bieden, waarbij we de brandingsexpertise van Creamy Concepts combineren met de online marketingdiensten van Web Wings.

Ondanks de overname zullen zowel Web Wings als Creamy Concepts als afzonderlijke bedrijven blijven opereren. We zijn immers beide specialist in ons eigen vak. Wel wordt er nauw samengewerkt om klanten de expertise van beide bedrijven te kunnen bieden en verder te kunnen helpen. Creamy Concepts kan terugvallen op onze expertise en vice versa. Zo hopen we synergie te creëren en ons te onderscheiden, zodat klanten met een gerust gevoel voor ons kunnen kiezen. Wij zijn in elk geval erg enthousiast over deze volgende stap en hopen jullie in dit nieuwe jaar nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, eigenaar en oprichter van Web Wings. Ondernemen zit al van jongs af aan in mijn bloed. In 2011, op 17-jarige leeftijd, begon ik al met mijn eerste bedrijfje TiTaTosti. Hiermee verkocht ik elk weekend unieke tosti’s bij verschillende cafés en op lokale evenementen.

Recent nieuws

16 februari 2024

Scammers actief onder Web Wings naam

5 februari 2024

Google Consent Mode v2: een nieuwe stap in gebruikers privacy en Google Ads – Neem actie voor 6 maart 2024

21 december 2023

Web Wings neemt Creamy Concepts onder haar vleugels

9 november 2023

7 tips voor de beste seo blog

7 november 2023

Hoe moet je email marketing inzetten?