Trek meer bezoekers naar je website toe

  Verhoog jouw omzet

  Geef jouw omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO in Amersfoort, gegarandeerd resultaat.

  Maandrapportage

  Geen gedoe meer met Google Analytics. Jij krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over jouw vooruitgang.

  Meten is weten

  Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg jij binnen, wat is het conversie percentage?

  Gratis advies

  Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise over SEO in Amersfoort. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.

  Hoe staat jouw website ervoor?

  Doe de SEO scan, geheel gratis!

   Verhoog jouw omzet

   Geef jouw omzet een langdurige boost door het toepassen van onze SEO in Amersfoort, gegarandeerd resultaat.

   Maandrapportage

   Geen gedoe meer met Google Analytics. Jij krijgt van ons maandelijks een gebruiksvriendelijke rapportage over jouw vooruitgang.

   Meten is weten

   Onderbouwde keuzes maken met data. Hoeveel bezoekers komen er binnen, hoeveel berichten krijg jij binnen, wat is het conversie percentage?

   Gratis advies

   Maak vrijblijvend gebruik van onze expertise over SEO in Amersfoort. We helpen jou graag op weg in de wereld van online marketing.

   Zoekmachine optimalisatie | SEO in Amersfoort

   Ben je op zoek naar een partner die jou gaat helpen met het optimaal vindbaar maken van jouw website, dan ben je bij ons op het juiste adres. Web Wings heeft veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en heeft hierdoor al veel nummer 1 posities op zijn naam.

   Tegenwoordig is een website niet goed vindbaar zonder een SEO-strategie. Zonder bezoekers heb je namelijk niet veel aan een website en 90% van de gemiddelde website bezoekers komt via Google. Daardoor is SEO niet meer weg te denken in de huidige online marketingindustrie. Wij helpen onze klanten met het optimaal vindbaar maken van hun websites. De ROI (Return on investment) is bij dit soort projecten stukken hoger dan bij andere marketingstrategieën, zoals betaald adverteren. Omdat het overgrote deel van de investering op lange termijn zijn geld blijft terugverdienen. Wij begrijpen dat dit voor velen een complex onderwerp is, daarom doen wij er alles aan om de klant op dit gebied te ontzorgen en indien gewenst helder uit te leggen.

   Als je ervoor kiest om de complete zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden ben je verzekerd van goede resultaten, constantere klantenstroom en een hogere omzet. Dit alles terwijl je zelf kunt focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Wil jij vandaag nog vrijblijvend advies betreft de vindbaarheid van jouw website? Neem contact met ons op via 085 130 0595 of stuur ons een bericht.

   Persoonlijke specialist SEO in Amersfoort

   Web Wings beschikt over diverse specialisme in de online marketing. Onder andere SEO is een speerpunt in ons bedrijf, dit is terug te zien in de resultaten die wij boeken voor onze klanten. Voor ieder budget zoeken wij een passende oplossing, het is voor ons het belangrijkste dat we de klant een oplossing bieden die een mooi rendement oplevert. Om te beginnen geven wij je vrijblijvend advies. Wanneer je ervoor kiest om met ons aan de slag te gaan, kijken we eerst naar de huidige technische staat van je website. We gaan vanuit daar samen doelstellingen afspreken en kijken middels een zoekwoorden onderzoek naar de haalbaarheid van de doelen.

   Ook nemen we in dit proces de concurrentie en mogelijkheid tot adverteren mee. Wanneer alles duidelijk is afgesproken gaat een persoonlijk aangewezen SEO specialist voor jou aan de slag. We documenteren wat er precies voor je site gedaan wordt en sturen iedere maand een rapportage op, om de vooruitgang helder te krijgen. Zelf vinden we het fijn om iedere 3 of 6 maanden een evaluatie te doen, om te kijken wat er goed gaat en wat er nog beter zou kunnen. Voor ons staat het centraal dat je als klant tevreden bent met het resultaat en doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

   Ons SEO proces

   Bekijk hieronder de stappen die wij doorlopen om voor jou resultaten te boeken. Voor een grotere afbeelding, klik op de afbeelding.

   Zoekmachine optimalisatie

   Wat kan SEO doen voor jouw website?

   Het optimaliseren van de SEO voor jouw website kan een hoop extra klanten opleveren. Het is voor ons de bedoeling om voor iedere euro die jij investeert, een hoger rendement terug te krijgen. Het SEO-proces is iets waar altijd enige tijd voor nodig is, maar wanneer de posities zijn behaald, is het simpelweg wachten tot de sales omhoog schieten. Daarbij is ook van belang dat de gebruikerservaring van de website is geoptimaliseerd.

   Onderzoeken van de markt

   Voor we aan de slag gaan is het belangrijk om ons eerst te verdiepen in de bestaande markt en de huidige concurrentie. Wij gaan op zoek naar de kansen en valkuilen in het desbetreffende marktsegment. Daarbij analyseren wij de strategie van de concurrentie en in combinatie met de huidige resultaten maken wij een nieuwe strategie waarmee jouw website gaat scoren in de zoekresultaten. Wij onderzoeken welke zoekwoorden veel worden gezocht, hoeveel concurrentie op een zoekwoord te vinden is en of adverteren jouw website op korte termijn wat kan opbrengen. Dit onderzoek bespreken we waarna we samen in overleg een duidelijk plan van aanpak op papier zetten. Vandaar uit gaan wij aan de slag met de SEO in Amersfoort.

   Technische optimalisatie

   Nadat we samen een plan van aanpak op papier hebben gezet, gaat een van onze experts aan de slag met de eerste stap, namelijk het technisch in orde brengen van jouw website. Deze moet namelijk voldoen aan de laatste eisen en richtlijnen van Google. Dit gaat onder andere over de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, opbouw van de inhoud en diverse aspecten die zich aan de achterkant afspelen. Wanneer deze checks zijn uitgevoerd en alles volledig is geoptimaliseerd, gaan we over naar het volgende aspect.

   Content strategie

   Door het toepassen van een juiste content strategie krijgt jouw website een voorsprong op de concurrenten. Veel bedrijven zetten deze strategie nog niet in en lopen daarmee veel online verkeer mis. Het toepassen van deze strategie zorgt voor een groei in het aantal bezoekers.

   Het kenmerkende aan deze content strategie is dat het niet direct bepaald hoe hoog je in Google komt, maar vooral hoe vaak de website in de zoekresultaten voorkomt. Doordat er steeds nieuwe blogs en pagina’s over verschillen thema’s worden gepubliceerd is er meer informatie die google verwerkt waardoor de website op meerdere zoekwoorden gevonden kan worden.

   Door deze strategie wordt de website steeds groter en ben jij vindbaar op meerdere zoekwoorden. Daardoor komen er steeds meer potentiële klanten op je site.

   Linkbuilding strategie

   Om jouw website tussen die van de concurrentie te krijgen is het belangrijk om een sterk backlink profiel op te bouwen. Op deze manier kan jouw website beginnen met het opbouwen van een autoriteit. Google kijkt namelijk naar de populariteit van een website. Vergis je niet, dit gaat veel verder dan alleen het huidige aantal bezoekers. Google kijkt er bijvoorbeeld naar of er veel andere websites zijn die naar jouw website toe verwijzen, daarmee ziet Google of jouw website van waarde is voor andere websites.

   Dit hele aspect van SEO is erg breed en gaat nog veel dieper als wat hierboven in is omgeschreven. De complexiteit hiervan biedt des te meer reden om SEO-opdrachten uit te besteden aan een betrouwbare partners zoals ons.

   0
   %
   Resultaat
   0
   Sterren recensies
   0
   Creatieve ideeën
   0
   +
   Innovatieve technieken

   Je SEO uitbesteden al vanaf € 125,- per maand.

   Elke SEO opdracht is anders, voor meer informatie of een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.