web analytics

SEO Arnhem

Wil je het maximale uit jouw online marketing halen? Kies dan voor de marketing expertise van Web Wings. De specialisten werkzaam bij Web Wings zijn zorgvuldig uitgekozen en opgeleid om de best mogelijke resultaten te behalen voor klanten uit alle sectoren. Door samenwerking optimaliseren wij ook jouw website om zo hogere posities in zoekmachines zoals Google te behalen. Door middel van SEO zorgen wij dat jij beter in de Google zoekresultaten zult scoren dan jouw concurrenten. Hiermee zal jullie gezamenlijke doelgroep jouw website bezoeken. Kies voor Web Wings SEO in Arnhem en vlieg de concurrentie voorbij!

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie

  Wie het over online marketing heeft, heeft het vaak over SEA en SEO. SEA staat voor Search Engine Advertising. Een marketingmethode om snel hoger in de Google zoekresultaten te raken door advertenties bij Google in te kopen. SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO is een marketingmethode waarbij je niet een positie inkoopt bij Google, maar waarbij je jouw website voor Google interessanter laat lijken. Door jouw website te optimaliseren in lijn met de richtlijnen van Google, ontvang je meer organische bezoekers op jouw website. SEO is waardevoller dan SEA omdat je bij SEA uit de zoekresultaten verdwijnt op het moment dat je geen advertenties meer koopt. Investeer je in SEO, dan word je voor langere tijd hoog gerankt door Google. Het investeren in SEO in Arnhem is cruciaal: de concurrentie blijft namelijk niet stilstaan en elke concurrent wil de nummer één positie behalen. Natuurlijk wil je dat jouw website met relevante zoekwoorden op nummer één staat en daardoor het merendeel van de online bezoekers aantrekt. 

  seo tools Arnhem
  social media uitbesteden
  Persoonlijk advies

  SEO-specialist

  Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede SEO is voor het verbeteren van online bezoekersaantallen en conversie. Bij Web Wings vind je daarom een gemotiveerd team van SEO-specialisten die hun kennis graag toepassen om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Heb je een voorkeur voor specifieke zoekwoorden? Dan horen wij dat graag. Wij nemen deze zoekwoorden dan mee in ons plan van aanpak. Om het plan van aanpak te bespreken nodigen wij jou graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Is ons plan in overeenstemming met jouw behoeften en wensen? Dan zetten wij ons plan van aanpak door in een uitgebreider zoekwoordenonderzoek en beginnen wij aan onze SEO-taken. Om de SEO-progressie van jouw website te tonen, sturen wij regelmatig een voortgangsrapport. Het verhogen van de waardering door Google heeft tijd nodig. Toch zul je zien dat bij elke voortgangsupdate er zoekwoorden gestegen zijn. Zo zetten wij elke dag stappen om jouw website de concurrentie voorbij te laten vliegen!

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO zo belangrijk is

  Het is essentieel dat jouw website door Google als interessant wordt gezien. Zoekmachines baseren de organische volgorde van zoekresultaten namelijk op de deskundigheid en relevantie per specifiek zoekwoord. De tien eerste zoekresultaten op de eerste pagina van Google ontvangen de meeste bezoekers. Na de tweede pagina van de zoekresultaten gaan, dat doen maar weinig mensen. Wil je dat jouw website zichtbaar wordt voor het grootst mogelijke deel potentiële klanten? Dan zorgen wij samen ervoor dat je op de eerste pagina belandt. Maar hoe hoger hoe beter natuurlijk!

  Het is vrijwel onmogelijk om hoog te scoren in zoekmachines zonder SEO, vooral bij algemene zoekwoorden die waardevol zijn voor al jouw concurrenten. Gelukkig vind je bij Web Wings SEO-specialisten die door hun ervaring en kennis exact weten wat er nodig is om jouw website de concurrentie voorbij te laten vliegen! Een SEO-specialist word je niet zomaar en zoekmachine-optimalisatie is dan ook niet makkelijk aan te leren. Om te garanderen dat onze nieuwe medewerkers over alle benodigde vaardigheden, leiden wij onze SEO-specialisten zelf op tijdens een traineeship. Al onze opgedane kennis geven wij weer door aan onze nieuwe collega’s. SEO vergt tijd en geduld, maar is op lange termijn zeer effectief. Voor blijvende resultaten maak je een investering in SEO, niet in SEA. Zolang er aandacht wordt besteed aan SEO, blijven jouw mooie posities behouden.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Web Wings is een marketingbureau dat zich focust op SEO in Arnhem, maar ook voor webhosting en webdesign hebben wij teams van professionals klaarstaan. Zo kun je jouw volledige online marketing aan Web Wings uitbesteden. Kan jouw website bijvoorbeeld wel een oppoetsbeurt gebruiken? Is de website veel te langzaam of is het design verouderd? Onze webdesign-specialisten helpen je graag door deze problemen effectief voor je op te lossen. Ook linkbuilding en webhosting is voor ons geen brug te ver. Voor al deze online aspecten hebben wij namelijk professionals in dienst die hun kennis graag inzetten om voor jouw website een mooi resultaat neer te zetten. Klinkt een vast contactpersoon, een zorgvuldig besproken werkwijze en transparante kosten goed? Neem dan nu contact met ons op en ontmoet onze online marketing experts.

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Wij verwelkomen jou voor een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor of bij jou op locatie. Bij SEO komt meer kijken dan wat de meeste mensen denken. Daarom bespreken wij de mogelijkheden voor de SEO van je bedrijf in Arnhem graag uitgebreid tijdens een gesprek. Onze experts analyseren jouw website en voorzien je gelijk van advies. Wij luisteren goed naar jouw wensen, ambities en toekomstvisie. Zo zorgen wij ervoor dat we dit meenemen in ons plan van aanpak. Ben je al klaar om, door middel van een prettige samenwerking met SEO-specialisten in Arnhem, jouw online vindbaarheid te vergroten in plaatsen als Gouda, Geleen en Haarlem? Neem dan contact met ons op en samen vliegen wij de concurrentie voorbij!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer