085 130 0595
info@web-wings.nl

Marketing training

De interne marketingactiviteiten verbeteren? Een marketing training is een goed idee om jouw team de basis aan te leren van online marketing. Wij zijn al jaren actief als full service online marketingbureau en kunnen jullie hiermee op weg helpen. De training is op maat voor jouw business, waarbij wij kijken naar de behoefte en wensen van jouw bedrijf. Wij bekijken waar de vraag ligt en stellen een training op die aansluit bij jou. 

Marketing training in plannen

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Leer meer over marketing

  Training op maat

  Een training over online marketing door Web Wings heeft altijd een positieve bijdrage: of je nu jouw marketingactiviteiten uitbesteedt aan Web Wings of juist zelf aan de slag wilt gaan met je online marketing. Interactief bezig zijn is belangrijk, anders verlies je de aandacht en neemt je leercurve af. Onze trainingen zijn interactief, we werken samen om het beoogde resultaat te kunnen bereiken. Door de praktijk te ervaren leer je het beste en wij delen onze passie met enthousiasme!

  Met de trainingen van Web Wings verrijk je jouw online marketing kennis en til je jouw organisatie naar een hoger niveau. Je krijgt meer controle over je online vindbaarheid en bent in staat om de marketing intern te kunnen verbeteren.

  Wat kan Web WIngs jou leren?

  Trainingsaanbod

  De trainingen die Web Wings organiseert zijn altijd maatwerk en kunnen zowel op individueel niveau als groepsniveau gegeven worden. Wij geloven in het principe dat iedere organisatie anders is en elke organisatie of team ook andere behoeften heeft. Op basis van de behoefte, zullen wij onze training aanpassen.

  De onderwerpen waar Web Wings veel kennis en ervaring in heeft zijn:

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Kort samengevat

  Wat is marketing?

  Marketing gaat over het beter positioneren van jouw producten of diensten. Het is een breed vakgebied en het kent erg veel onderdelen. Een marketeer kan zich bijvoorbeeld specialiseren in adverteren, sales, conversie, big data, Google en nog veel meer.

  Basis online marketing training

  Ben je als organisatie op zoek naar een training die de basis biedt van online marketing, dan is een basis online marketing training de oplossing. Tijdens de training wordt er gekeken naar SEO, SEA, e-mailmarketing, social media, retargeting, conversie en meer.

  Van SEO tot advertenties

  Social media training

  Een social media training is ideaal als jij op zoek bent naar aanvullende kennis over het inzetten van social media voor bedrijfsmatige uitingen. Tijdens een social media training leer je de verschillende kanalen, hoe je content ontwikkelt, het maken van aantrekkelijke visuals, maar ook lange termijn werken en adverteren.

  Bij Web Wings bieden we je een totaal pakket aan. Je volledige Social Media Marketing kun je ook met een gerust hart aan ons overlaten. Van professionele foto’s tot ijzersterke (Ads) campagnes. Wil je juw marketing dus liever uitbesteden, neem dan contact met ons op!

  online marketingbureau

  SEO training

  Als je bezig bent met online marketing, dan is Google de plek om het verschil te kunnen maken. Het doel van SEO of zoekmachine marketing, is om er voor te zorgen dat jouw pagina’s ranken op Google en je zo meer en waardevollere bezoekers naar je website trekt. Tijdens een SEO training leer je meer over zoekwoorden, link-building, copyright en meer.

  Onze trainers

  Onze trainers hebben verschillende achtergronden en zijn erg ervaren in hun specialisme en vakgebied binnen marketing. De trainers werken dagelijks ook inhoudelijk aan klantprojecten en zijn zo dus up-to-date qua kennis en weten de kneepjes van het vak. Het zijn geen trainers die alleen de theorie kennen, de harde praktijk weten zij maar al te goed!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer