web analytics

Website laten maken Maastricht

Het visitekaartje van jouw bedrijf is natuurlijk je website. Een goede indruk achter laten met jouw website is dan ook belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken. Een aantrekkelijk webdesign en een gebruiksvriendelijke website zullen ervoor zorgen dat klanten sneller geneigd zijn om contact op te nemen. Wil jij een professionele website laten maken in Maastricht of omgeving? Dan ben je bij Web Wings aan het juiste adres. Laten we de concurrentie samen voorbij vliegen!
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Door Web Wings jouw

  Website laten maken in Maastricht

  Zet jouw bedrijf online op de kaart door middel van een professionele website. Dit is de beste manier om online zichtbaar te zijn. De specialisten van Web Wings kunnen je hierbij helpen! Onze creatieve webdesigners en -developers creëren namelijk een nieuw en modern webdesign voor jou dat niet alleen aansluit op jouw huisstijl, maar ook nog eens geheel mobiel- en zoekmachinevriendelijk is. De wensen, smaak en ideeën van een klant staan altijd centraal. Een website bezoeker wil je natuurlijk een zo positief mogelijke gebruikerservaring laten beleven.  Wij geven daarom altijd deskundig en eerlijk advies. Op deze manier kan jouw bedrijf optimaal groeien en trek jij steeds meer nieuwe klanten aan. Dit zul je onder andere ook terugzien in de conversie!

  web wings website maastricht
  website laten maken
  Website maken bij Web Wings

  Een professionele website in Maastricht

  Als je een website door Web Wings laat maken, dan krijg je er ook wat voor terug! Je bent namelijk gegarandeerd van een website die technisch sterk en gebruiksvriendelijk is en er goed uitziet om jouw klanten te verleiden om een product of die ene dienst bij jou te kopen. Het doel is natuurlijk dat je de website terugverdient door de stijgende conversie. Dit stimuleren wij door gebruik te maken van conversiegerichte pagina’s, de juiste call-to-actions en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

  Ook vormt de website met een unieke design een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf. Benieuwd wat je nog meer krijgt bij het laten maken van een website in Maastricht:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Werkwijze van web wings

  Bij het maken van een website

  Je kunt bij ons terecht met al jouw wensen en doelen. Wij nemen eerst samen met jou door wat de mogelijkheden zijn in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van jouw specifieke wensen en ideeën maken wij een uniek plan dat hierop aansluit. Vanuit dit plan wordt een offerte op maat opgesteld. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Over onverwachte kosten hoef je je bij Web Wings geen zorgen te maken. Alle werkzaamheden die wij voor jou verrichten zijn namelijk inbegrepen in deze prijs.

  Bij akkoord gaan wij gaan aan de slag met het eerste concept op basis van jouw input. Dit doen we aan de hand van het handige en veelzijdige WordPress beheersysteem. Hierdoor kun je alle content (zoals landingspagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten enzovoorts) makkelijk zelf aanpassen of uitbreiden in een later stadium. Het is belangrijk dat jouw website via de smartphone zeer gebruiksvriendelijk is. Web Wings voorziet jouw website van een optimaal responsive design. Zo kan je er altijd zeker van zijn dat jouw klanten de website kunnen bereiken op de computer en zelfs op de telefoon. De website die wij maken in Maastricht is daarnaast ook altijd volledig volgens SEO-richtlijnen. Zo is de site toekomstproef voor een eventueel marketingtraject. Het nieuwe design van jouw nieuwe SEO-vriendelijke website wordt volledig afgestemd op jouw gewenste huisstijl. De website wordt hierdoor een mooie weerspiegeling én introductie van jouw bedrijf.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  online marketingbureau
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  Web Wings helpt uiteenlopende bedrijven bij het behalen van online succes en is een sterk groeiend marketingbureau. Een klein onderdeel van ons uitbreide aanbod aan diensten is het maken van websites in Maastricht. Een technisch geoptimaliseerde website is echter vaak niet voldoende om op de eerste pagina van Google terecht te komen. In de desbetreffende markt hangt de positie van de website sterk af van de concurrentie. Het deskundige onlinemarketing team van Web Wings biedt daarom ook verschillende soorten SEO-diensten aan. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijf optimaal kan groeien en vindbaar is. Onze onlinemarketeers en webdesigners werken samen om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de zoekmachines.

  Wil jij jouw concurrentie voorbij vliegen?

  Onze diversiteit in

  WordPress websites

  De websites die Web Wings biedt zijn doorgaans gemaakt in WordPress. Een voordeel aan een WordPress-website is dat deze onder andere zeer gebruiksvriendelijk is, veel mogelijkheden biedt en ook zelf prima te beheren is. Zo heb je altijd de vrijheid om diverse afbeeldingen toe te voegen, teksten, blogartikelen en noem maar op! Daarnaast bezit WordPress een groot aanbod aan plug-ins, bestaat er de mogelijkheid om socialmediakanalen te integreren en is het ook nog eens zeer zoekmachinevriendelijk. Er zijn veel mogelijkheden qua design en opmaak binnen WordPress. Hierdoor wordt perfect de sfeer en visie van jouw bedrijf op jouw nieuwe website weergeven. Van alle websites die wereldwijd worden gemaakt, is 30% gemaakt met WordPress. Het is dan niet voor niets dat WordPress ook Web Wings’ keuze is. 

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben wij tevreden klanten in Eindhoven, Den Bosch, VenloWeertRoermondGeleenHeerlen, Sittard en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer