085 130 0595
info@web-wings.nl

SEO in Stein

Onze SEO-specialisten in Stein halen het maximale uit online marketing. Wij optimaliseren jouw website zodat deze hoger scoort in de Google zoekresultaten dan jouw concurrenten. Met onze SEO vlieg je de concurrentie voorbij.

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie in Stein

  SEO staat voor Search Engine Optimisation. Ofwel in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. De concurrentie om goed te scoren in Google is tegenwoordig zo hoog dat SEO onmisbaar is geworden. Web Wings heeft een team van SEO-specialisten verzameld dat alle ins en outs van SEO kent. Zij kennen de Google richtlijnen en weten precies waaraan een website moet voldoen om Google ervan te overtuigen dat deze bovenaan hoort te staan. Deze kennis gaan wij inzetten om jouw website te laten scoren! Vele klanten zijn jou al voorgegaan en scoren nu beter dan ooit in verschillende zoekmachines. Wil jij dit ook voor jouw website? Neem dan contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden.

  seo tools Stein
  social media uitbesteden
  BIJ WEB WINGS EEN PERSOONLIJK

  SEO-specialist

  Bij Web Wings weten hoe belangrijk SEO is. Daarom hebben wij diverse SEO-specialisten in dienst die jou optimaal kunnen helpen. Resultaat staat bij ons centraal. Wij gaan ervoor zorgen dat jij met jouw website bovenaan in Google komt te staan. Dit doen wij door eerst een plan van aanpak op te stellen. Samen met jou gaan we kijken op welke woorden jij gevonden wilt worden in de zoekmachines. Tijdens dit gesprek zal de SEO-specialist je adviseren en zullen jullie samen jouw website doornemen. Dit alles kan tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Stein of bij jou op locatie. Besluit je daarna om met ons in zee te gaan? Dan ga wij een dieper onderzoek uitvoeren. Onze SEO-specialisten gaan jouw website analyseren, doen zoekwoordonderzoeken en maken een SEO scan. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld. Natuurlijk bespreken we alles eerst met jou voordat we echt aan de slag gaan.

  Zijn jouw wensen meegenomen in het plan en ben je het er volledig mee eens? Dan gaat ons team van specialisten voor jou aan de slag. Alles gaat in samenspraak met jou, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat er veranderingen gedaan worden op jouw website waar je het niet mee eens bent. Regelmatig sturen wij je een voortgangsrapport waarin je precies de vorderingen kunt zien. SEO in Stein heeft tijd nodig, maar je zult zien dat het zeer effectief is. Voor je het in de gaten hebt ben jij de concurrentie voorbij gevlogen!

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO belangrijk is

  SEO, SEA, de termen vliegen je om de oren als je op zoek gaat naar informatie over goed scoren in Google. Volgens Web Wings is SEO in één van de belangrijkste marketingtermen. Er zijn namelijk veel manieren om bezoekers naar je website te krijgen, maar SEO is het meest duurzaam.

  Als jij naar bepaalde informatie op zoek bent, wat is dan het eerste dat je gaat doen? Inderdaad, naar Google. In Google typ jij je zoekopdracht in en er verschijnt een pagina vol met resultaten. Vervolgens is de kans groot dat je een van de eerste drie resultaten aan zult klikken. Kijk je toch verder, dan zal je in de meeste gevallen niet verder kijken dan de eerste pagina. Dit is dus de pagina waar jij wilt staan met jouw website: op die eerste pagina van Google en het liefste ook nog eens bovenaan. Maar dat wilt iedereen natuurlijk.

  Jouw online doelen behalen

  Zomaar bovenaan scoren in de Google gaat je niet lukken als je niet weet waar je op moet letten. Zeker bij zoekwoorden met redelijke concurrentie. Onze SEO-specialisten weten hoe zij dit moeten aanpakken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw website te laten scoren. Ook vergt SEO veel tijd en geduld, maar het grote voordeel van SEO in Stein is dat het op de lange termijn zeer effectief is. Je hoeft geen geld (meer) uit te geven aan advertenties per click op Google (SEA) om bovenaan te scoren. Zodra je stopt met adverteren, verdwijn je uit de zoekresultaten. Dit gebeurt niet met de resultaten die je behaald door middel van SEO. En dat is waarom SEO zo belangrijk is voor iedere organisatie!

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Bij ons kun je niet alleen voor SEO in Stein terecht. Wij hebben namelijk niet alleen SEO-specialisten in dienst, Web Wings heeft alle kennis in huis en kan je op veel meer gebieden van dienst zijn. Kan jouw website wel een nieuw design gebruiken? Of heb je nog helemaal geen website? Ons webdesign team helpt je hier graag mee. Daarnaast kunnen wij jouw webhosting verzorgen en kunnen we je helpen met linkbuilding, een essentieel onderdeel van SEO. Voor al deze werkzaamheden hebben wij echte experts in huis die jou verder kunnen helpen. Web Wings staat voor transparante kosten, een vaste contactpersoon en echte experts op het gebied van online marketing!

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Graag nodigen we je uit om eens kennis te komen maken met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van SEO. En vaak is dat veel meer dan mensen denken. Onze SEO-specialist kijkt tijdens dit gesprek met je mee en kijkt met een kritisch oog naar jouw website. Vertel ons wat je wilt bereiken en wat je wensen zijn voor jouw website. Stel alle vragen die je hebt. Wij luisteren naar jou en jouw wensen en doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn.

  Ben jij er klaar voor om de concurrentie voorbij te vliegen in plaatsen als Lanaken, Uden en Heerlen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op ons SEO-bureau in Stein. De koffie staat klaar!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer