fbpx

SEO in Groningen

Onze SEO-specialisten halen het maximale uit online marketing middels hun slimme SEO-technieken. Als wij jouw website optimaliseren, gaat deze hoger scoren in de zoekresultaten. Hierdoor val jij eerder op dan jouw concurrenten en kan jouw doelgroep je sneller vinden. SEO voor jouw bedrijf in Groningen door Web Wings zorgt ervoor dat jij de concurrentie voorbijvliegt!

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid door

  Zoekmachine optimalisatie

  SEO betekent Search Engine Optimization. In het Nederlands is dit zoekmachine optimalisatie. SEO is tegenwoordig onmisbaar geworden. Dit komt omdat iedereen zijn best doet om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te eindigen. De SEO-specialisten van Web Wings kennen alle ins en outs van SEO. Zij weten precies waar een website aan moet voldoen om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen. Zij zijn op de hoogte van alle Google-richtlijnen en zetten deze kennis in om jouw website beter te laten scoren. Al veel bedrijven zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan en hierdoor scoren ze nu beter dan ooit in de verschillende zoekmachines. Heb je ook deze ambitie voor jouw website? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken hoe je de concurrentie voorbij gaat vliegen!

  seo tools Groningen
  social media uitbesteden
  Persoonlijk advies

  SEO-specialist

  SEO is ontzettend belangrijk en dat weten wij bij Web Wings maar al te goed. Wij hebben diverse SEO-specialisten die jou daarom optimaal kunnen helpen met jouw SEO in Groningen. Wij doen dit allereerst door een plan van aanpak te maken. We gaan samen met jou kijken met welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden in de zoekmachine. Een SEO-specialist zal jou hierover adviseren tijdens een gratis, vrijblijvend gesprek. Hij/zij zal ook een kritische blik op jouw website werpen. Besluit je hierna om de samenwerking met Web Wings aan te gaan? Dan zullen wij direct actie ondernemen door een diepgaand zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Aan de hand van deze bevindingen wordt een gedetailleerd plan opgesteld. Ben jij het volledig eens met ons plan? Dan gaat het team van Web Wings voor jou aan de slag. Eens in de zoveel weken sturen wij jou een voortgangsrapport waarin je precies alle ontwikkelingen kunt zien en meten. SEO heeft altijd even tijd nodig, maar je zien dat het wachten niet voor niets is. Voordat je het weet ben jij ver boven de concurrentie uitgestegen.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEO-proces

  01

  Intakegesprek

  Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Onze specialisten bekijken jouw website en bespreken samen met jou de doelen die jij wilt bereiken.

  02

  Analyse

  We gaan je website analyseren en bekijken wat er verbeterd kan worden. Samen met jou worden de zoekwoorden bepaalt waarop jij gevonden wilt worden. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van onze SEO-specialist.

  03

  Optimalisatie

  Tijdens de analyse hebben we bekeken op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. Wij gaan ervoor zorgen dat deze zoekwoorden goed gaan scoren in Google. Dit doen we onder andere door jouw website te optimaliseren en gebruik te maken van linkbuilding.

  04

  Rapportage

  Geregeld houden we je op de hoogte door middel van een voortgangsrapportage. Op deze manier geven wij jou een duidelijk inzicht in de behaalde resultaten. In dit rapportage kun je in één oogopslag zien hoe goed jouw gekozen zoekwoorden inmiddels scoren.

  Langdurig effectief

  Waarom SEO belangrijk is

  Als je op zoek gaat naar informatie om goed te scoren in Google, dan zul je met veel jargon te maken krijgen. Denk aan termen als SEO, SEA en UX. Al deze termen hebben in een zekere zin met SEO te maken. Toch is SEO de belangrijkste term. Er zijn meerdere manieren om bezoekers naar jouw website te trekken, maar SEO is één van de meest efficiënte manieren om dit te realiseren. Stel je eens voor: je bent op zoek naar een bepaald antwoord op een vraag. Wat is het eerste dat je dan doet? Inderdaad, je vraagt het aan Google. Aan Google stel je jouw vraag, en je krijgt vervolgens de eerste pagina met tien resultaten te zien. Van deze tien resultaten klik je waarschijnlijk een van de eerste drie aan. In de meeste gevallen zul je niet verder kijken dan de eerste pagina. Dit is dé pagina waar jij met je bedrijfsgegevens bovenaan wilt komen te staan. Je begrijpt echter vast dat iedereen dit wilt. Hier komt SEO om de hoek kijken.

  SEO is onmisbaar als jij met jouw website hoog wilt scoren in een zoekmachine. Zeker bij zoekwoorden met veel concurrenten is dit het geval. Wij hebben SEO-specialisten in huis die precies weten hoe zij te werk moeten gaan. Door middel van hun uitgebreide kennis en ervaring toe te passen, zorgen zij ervoor dat jouw website beter gaat scoren in Google. SEO vergt niet alleen een bepaalde expertise en kennis, maar ook geduld en tijd. Het grote voordeel is wel dat SEO op de lange termijn voor veel resultaat kan zorgen. Je hoeft zodoende geen geld (meer) uit te geven aan advertenties op Google (SEA) om bovenaan in de zoekresultaten te blijven staan. Als je tijd en energie blijft steken in je SEO Groningen, dan blijven de resultaten van SEO altijd zichtbaar. Dit is waarom SEO zo belangrijk is voor elke organisatie.

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Van webhosting tot SEO

  Alle kennis in huis

  Je kunt bij Web Wings in Groningen niet alleen terecht voor SEO-diensten. De werknemers van Web Wings hebben namelijk kennis en ervaring in huis die op veel markten toepasbaar is. Heeft jouw website een likje verf nodig of kan deze een nieuw design gebruiken? Of wil je een volledig nieuwe website laten creëren? Ons webdesign team helpt je hier graag mee! Wij kunnen je daarnaast helpen met linkbuilding, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook jouw webhosting verzorgen. Dit zijn essentiële onderdelen van SEO. Bij Web Wings krijg je te maken met een vast aanspreekpunt, experts op het gebied van online marketing en transparante kosten!

  Kom eens kennismaken

  Gratis vrijblijvend gesprek

  Wij nodigen je graag uit om kennis met ons te komen maken op kantoor. We bespreken dan samen alle SEO-mogelijkheden omtrent jouw bedrijf in Groningen. Bij SEO komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Onze SEO-specialist werpt een nauwlettend oog op jouw website en geeft je advies over de verbeteringen. Vertel ons wat jouw wensen zijn op het gebied van online marketing en wij doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn. Wil jij de concurrentie voorbij vliegen in provincies als Limburg en Friesland? Neem dan contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team SEO

  Team Seo web-wings