085 130 0595
info@web-wings.nl

Bloggen

Door te bloggen creëer je naamsbekendheid voor jouw website. Daarnaast krijg je er ook meer bezoekers door, doordat je de zoekwoorden en informatieve content toevoegt in de blogs. Bloggen is een essentieel onderdeel van SEO (Search Engine Optimisation). Middels kwalitatieve content ben je in Google beter vindbaar.

Vliegende start maken aan je online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Betere vindbaarheid door

  Online bloggen

  Door te bloggen kun je jouw kennis delen met jouw doelgroep. Zij zijn namelijk op zoek naar iets. In ruil voor jouw informatie, krijg je meer interactie met de lezer. Het is van belang dat tijdens het schrijven en creëren van een blog, deze aansprekend moet zijn. Het creëert de eerste indruk en zo klikt een bezoeker sneller op jouw link. Wij kunnen jou helpen en ondersteunen met het benutten van deze kansen.

  Met onze blog-strategie kunnen wij jouw blogs verspreiden op relevante websites met hoge autoriteit. Door keywords in jouw blog te gebruiken samen met informatieve content, is jouw blog beter vindbaar in Google op aansluitende onderwerpen. We schrijven meerdere blogs voor onze klanten. Dit doen we met strakke planningen en het goed inspelen op interessante zoekwoorden. Dit heeft tot nu toe veel succes gehad!

  bloggen tools
  Hoger bereik en meer bezoekers door

  Bedrijfsblog

  Als bedrijf is het slim om te gaan bloggen. Waarom? Hiermee vergroot je het bereik binnen jouw doelgroep, het zorgt voor meer verkeer naar jouw website. Ook verhoogt het wanneer goed toegepast, het conversiepercentage en de interactie met jouw doelgroep. Je kunt deze kansen benutten, door te schrijven over onderwerpen die relevant zijn in jouw branche. Je kunt de lezer informeren over jouw onderneming en aanzetten om een actie uit te voeren, bijvoorbeeld een reactie geven op je blog. Hierdoor krijg je interactie met jouw doelgroep. Je kunt met het schrijven van de blogs jouw doelgroep beter begrijpen. Een lezer kan ook een potentiële lead worden. Dit kan zorgen voor mond-tot-mondreclame.

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Langdurig effectief

  SEO Bloggen

  Je kunt bloggen en SEO-bloggen. Door te SEO-bloggen ga je in op de zoekmachine van Google.

  Met een waardevolle blog kun je het aantal bezoekers verhogen door SEO geoptimaliseerde content te plaatsen. Dit scoort hoog in de zoekmachine. Door te SEO-bloggen en een content strategie te bundelen kan er een plan worden gemaakt. In dit plan worden de bevindingen van het vooronderzoek en analyses uitgewerkt tot acties, zodat jouw website beter vindbaar wordt. Het is belangrijk dat je ook tijdens het bloggen een sterk verhaal hebt. Het is van belang dat de blog precies genoeg informatie bevat, zodat de lezer overtuigd wordt van jouw kennis. Het zorgt ervoor dat de bezoeker beseft dat jij de kennis in huis hebt om waardevol te kunnen zijn voor de lezer. Indien dit niet zo is, en de blog dus te veel informatie weggeeft, heeft het een negatief effect op jouw SEO. Een blog moet kwalitatief goed in elkaar steken om zo beter vindbaar te zijn in Google.

  Blog laten schrijven

  Wij zijn als marketingbureau gespecialiseerd in het schrijven van teksten. Teksten voor websites, blogs en social media. Onze specialisten bekijken ook andere aspecten bij het opstellen van de blogs. Zo houden wij bijvoorbeeld ook rekening met SEO. Off page SEO is in het standaardpakket inbegrepen.

  bloggen
  Van on- tot off-page SEO

  Alle kennis in huis

  Bij ons kun je niet alleen voor SEO in Sittard terecht. Wij hebben namelijk niet alleen SEO-specialisten in dienst, Web Wings heeft alle kennis in huis en kan je op veel meer gebieden van dienst zijn. Kan jouw website wel een nieuw design gebruiken? Of heb je nog helemaal geen website? Ons webdesign team helpt je hier graag mee. Daarnaast kunnen wij jouw webhosting verzorgen en kunnen we je helpen met linkbuilding, een essentieel onderdeel van SEO. Voor al deze werkzaamheden hebben wij echte experts in huis die jou verder kunnen helpen. Web Wings staat voor transparante kosten, een vaste contactpersoon en echte experts op het gebied van online marketing!

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer