fbpx

Werken bij website

Een visueel sterke website waar je trots op bent! Het is immers jouw online visitekaartje en daar wil je indruk mee maken. Een professionele website straalt vertrouwen uit. Nieuwe en bestaande klanten nemen sneller contact op wanneer zij merken dat jij veel aandacht hebt gestoken in je website. Gebruikersvriendelijk, conversiegericht en veilig. Dat krijg je wanneer je een website laat maken door Web Wings. Wil jij jouw website laten maken tegen een scherpe prijs? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Liever producten verkopen via jouw site? Kijk dan bij onze webwinkels.
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Jouw webdesign bureau in Sittard voor een

  Vacature website

  Anno 2020 zoekt de gemiddelde werknemer niet meer naar vacatures in de krant. De zoektocht naar een nieuwe werkgever begint hedendaags op een mobieltje, tablet of laptop met een bezoek aan Google. Wil jij snel gevonden worden door de juiste potentiële werknemers? Wij kunnen jou helpen door een overzichtelijke en efficiënte werken-bij website te maken die jou ondersteunt in het recruitment proces. Het is zaak om jouw vacatures snel gevuld te krijgen, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het aantal geschikte kandidaten. Een werken-bij website is hier het ideale middel voor.

  werken-bij website
  website laten maken
  Samenwerken met Web WIngs?

  Visitekaartje voor sollicitanten

  Het hebben van een eigen (pop-up) vacature website is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Zo’n website is het visitekaartje voor potentiële sollicitanten. Een werken-bij website richt zich volledig op het werven van nieuwe werknemers en is daarom het centrale punt voor al jouw recruitment activiteiten. Naast het schrijven van aantrekkelijke teksten, is het ook belangrijk dat jouw vacaturewebsite gevonden wordt door potentiële werknemers die via Google op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wij besteden aandacht aan de SEO van jouw vacature website en helpen jou daarmee met het behalen van een toppositie binnen Google. Zo kun jij snel jouw ideale werknemer verwelkomen.

  Bij ons geen maandelijkse kosten, maar een all-in prijs met onder andere inbegrepen:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  SEO-strategie

  SEO Recruitment

  Zonder SEO-strategie is een website niet goed vindbaar. 90% van die bezoekers komen binnen via Google. Daarom het is belangrijk om jouw website optimaal vindbaar te maken. Marketingsstrategieën, zoals betaald adverteren hebben niet meer dezelfde waarde als een paar jaar geleden en hier zetten wij op in. Dit is voor velen een complex onderwerp en daarom doen wij er alles aan om jou te ontzorgen. Wij beschikken bij Web Wings over verschillende specialisme wat betreft Online Marketing. Onder andere SEO van vacature websites is een speerpunt in ons bedrijf.

  Onze diversiteit in

  Werken-bij websites maken

  Jouw werken-bij website moet potentiële sollicitanten gaan aantrekken. Het is daarom belangrijk dat de inhoud van de website niet alleen helemaal up-to-date is, maar ook past bij jouw bedrijf. Zoals het papieren visitekaartje een bedrijfsnaam en bedrijfslogo bevat, bevat jouw werken-bij website elementen die passen binnen jouw huisstijl. Jouw nieuwe werken-bij site past helemaal bij jouw huisstijl, terwijl het niet afleidt van het doel van de website; nieuwe werknemers vinden die bij jouw bedrijf passen.

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo hebben tevreden klanten in Eindhoven, Den Bosch VenloWeertRoermondGeleenHeerlenMaastricht en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Web