fbpx

Website laten maken Tilburg

Met een aantrekkelijke website ben je verzekerd van een goed online visitekaartje. De eerste indruk van jouw bedrijf krijgt men al bij het zien van de website. Om klanten te trekken en te behouden is het belangrijk dat deze eerste indruk goed is. Een website moet makkelijk te gebruiken zijn en vertrouwd aanvoelen. Wil je een website die aan al deze vereisten voldoet? Dan kun je een website laten maken in Tilburg bij Web Wings.
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Door web wings jouw

  Website laten maken

  Een professioneel bedrijf heeft een professionele website. Wil je jouw bedrijf online op de kaart zetten, dan kunnen wij bij Web Wings jou hiermee helpen. Ons creatieve webdesign team bestaat namelijk volledig uit ervaren webdesigners en -developers die jouw webdesign compleet kunnen vernieuwen. Het design sluit aan bij jouw huisstijl, wensen en behoeften en is daarbij prettig in gebruik op desktops en mobiele apparaten. Wij zorgen ook dat jouw nieuwe design zoekmachinevriendelijk wordt ingericht. Dit heeft positieve gevolgen voor de hoogte van jouw website in de Google zoekresultaten, zeker wanneer je aan onlinemarketing gaat doen. Zo bouwen wij een duurzame website in Tilburg.

  web wings website Tilburg
  website laten maken
  Waarom bij Web Wings een

  Professionele site laten maken?

  Een website laten maken in Tilburg door Web Wings heeft vele voordelen. Onze webdesign specialisten hebben veel ervaring en kunnen daardoor de belangrijke aspecten van een goede website combineren. De website is het online visitekaartje van jouw bedrijf en daarom wil je natuurlijk een website waar je trots op kunt zijn! Wij helpen je graag aan een websitedesign die je kunt gebruiken als ultiem marketingmiddel. Zo zorgen wij voor een technisch sterke, gebruiksvriendelijke website die ook nog eens aantrekkelijk uitziet en daarbij klanten stimuleert een product of dienst bij jouw af te nemen. Dit doen we doormiddel van overzichtelijke, conversiegerichte pagina’s. Met die extra conversie verdien je een website investering gauw weer terug. Bij Web Wings hanteren wij namelijk een gunstige all-in prijs en hoef je geen hoge maandelijkse kosten te betalen. Voor de scherpe all-in prijs leveren wij de volgende zaken:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Werkwijze bij het

  Designen van een website

  Met al jouw wensen en behoeften kun je bij Web Wings terecht. Wij horen graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek op wat wij voor jou kunnen betekenen. Met jouw ideeën en specifieke wensen in onze gedachten stellen wij een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs passend bij jouw specifieke wensen. Onverwachte kosten kennen wij bij WebWings niet!

  Ga je akkoord met onze offerte dan starten wij met het proces om jouw website te maken. Wij gebruiken hiervoor het gemakkelijke en uitgebreide WordPress beheersysteem. Dit systeem gebruiken wij omdat WordPress het mogelijk maakt in een later stadium aanpassingen aan de website te maken. Landingspagina’s, foto’s, teksten, links en nieuwsberichten kun je eenvoudig op een later moment zonder onze hulp zelf aanpassen of uitbreiden. Tegenwoordig bekijken veel klanten jouw website ook via mobiele apparaten, zoals smartphones. Wij voorzien jouw website ook van een responsive design. We zorgen dat het eind product in overleg met jou volledig naar wens is. Zo ben je verzekerd van een professionele website in Tilburg.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  online marketingbureau
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  Bij Web Wings assisteren wij als full-service marketingbureau een sterk groeiend bedrijvenbestand binnen uiteenlopende sectoren bij het behalen van hun online succes. Online vindbaarheid verhogen begint met een goed werkende en uitziende website. Maar na het technisch optimaliseren van jouw website sta je waarschijnlijk nog niet op nummer 1 in de Google zoekresultaten in competitieve markten. Gelukkig voor jou hebben wij als marketingbureau ook alle kennis in huis om de website doormiddel van SEO en SEA hoger in Google te laten ranken. Onze webdesigners en online marketeers werken graag samen om jouw online vindbaarheid te verhogen en het klantenaantal te doen stijgen. Wil je jouw bedrijf laten groeien middels nieuwe website en/of online marketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contact mogelijkheden op de website.

  Onze diversiteit in

  WordPress websites Tilburg

  Tijdens het opmaken en ontwerpen van websites gaat onze voorkeur uit naar websites met een WordPress beheersysteem. Websites met een WordPress systeem zijn zeer gebruiksvriendelijk, daarom zijn meer dan 30% van de websites wereldwijd gemaakt met WordPress. Het beheersysteem maakt het mogelijk om afbeeldingen, teksten en blogartikelen op een later moment toe te voegen. Door de eenvoudige en heldere opmaak van het systeem is het toevoegen van content op een WordPress website snel geleerd. WordPress geeft de mogelijkheid om social media accounts toe te voegen aan de website en het systeem heeft daarnaast een groot aanbod aan plug-ins. Met WordPress ben je volledig vrij om de sfeer en visie van jouw bedrijf weer te geven want er zijn oneindig veel keuzes in opmaak en design. 

  In Zuid-Nederland is WebWings dé aanbieder van nieuwe websites, website transformaties en online marketing diensten. Een website laten maken in Tilburg laat je doen door Web Wings, maar ook in de omliggende steden hebben klanten een samenwerking met Web Wings. Zo hebben wij tevreden klanten in Eindhoven, Den Bosch, VenloWeertRoermondGeleenHeerlenMaastricht en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer

  Team Web