web analytics

SEA-specialist Limburg

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezoekers op jouw website krijgen, zodat je gaat verkopen. Hoe kun je dit zo snel mogelijk realiseren? SEA is in ieder geval al een sterk begin. Met SEA, oftewel Search Engine Advertising, komen linkjes van jouw website en jouw advertenties snel bovenaan in zoekmachine Google te staan zonder dat je hier veel tijd of moeite in hoeft te steken. Wij als SEA-specialist in Limburg regelen dit voor jou!

Vliegende start aan jouw online vindbaarheid?

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  We leggen uit

  Wat is Search Engine Advertising?

  Search Engine Advertising betreft het betaald adverteren via een platform als Google Ads en wordt daarom ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij deze vorm van online marketing wordt er advertentieruimte ingekocht bij zoekmachines om de gewenste doelgroep te bereiken. Google wordt namelijk door meer dan 90% van de mensen gebruikt om online iets op te zoeken. Het is dan ook de ideale plek om jouw producten of diensten te promoten aan potentiële afnemers.

  Als je voor SEA kiest, gaat Google Ads in een digitale en geautomatiseerde veiling bieden op zoektermen waarop jij gevonden wilt worden. Zo haal je advertentieruimte binnen, die je uiteindelijk betaalt op basis van Cost per Click. Cost per Click wil zeggen dat je pas betaalt als iemand op jouw advertentie klikt. Je betaalt dus pas, wanneer iemand interesse toont in jouw advertentie.

  sea tools Limburg
  Goed om te weten

  Het verschil tussen SEO en SEA

  SEA is niet de enige manier om hoger in de zoekresultaten te komen. Dit kan namelijk ook op een organische manier middels SEO. SEO omvat alle activiteiten die ervoor zorgen dat websites stijgen in de onbetaalde zoekresultaten in Google. Google krijgt in dat geval niet betaald om de websites hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen, maar beoordeelt jouw site op een aantal factoren om de relevantie aan te tonen. SEO is een duurzame manier van vindbaarheid; ook wanneer je niet actief investeert, blijf de opgebouwde positie behouden.

  Om meer verkeer op jouw website te krijgen, heb je dus de keuze uit twee strategieën, SEO en SEA. Voordat je kiest voor één van de twee, adviseren we je om goed stil te staan bij beide strategieën. Ze hebben namelijk ieder hun eigen voordelen op de korte en lange termijn. Onze marketingspecialisten in Limburg raden daarom meestal een combinatie van deze twee strategieën aan. Zodoende vergroot jij je vindbaarheid door heel Nederland, dus ook in Apeldoorn, Den Bosch en Eindhoven.

  Meer over SEO
  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze cases

  Talloze projecten hebben wij al op onze naam staan. Van makelaars tot webshops en van rijscholen tot vervoersbedrijven. Al veel klanten hebben wij mogen helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten. Ben je benieuwd wie tot onze uitgebreide klantenkring behoren? Neem dan een kijkje bij onze cases en ontdek wie jou al zijn voorgegaan en een succesvolle samenwerking zijn aangegaan met Web Wings.

  Case afbeelding SEO
  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons SEA-proces

  01

  Intakegesprek

  Plan een vrijblijvend intakegesprek met ons in. Dit kan online, bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Onze specialisten kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en de doelen die je wilt bereiken.

  02

  Campagnes

  De eerste stappen bestaan uit het opzetten van het advertentieaccount, campagnes, advertenties en het koppelen van de conversiemeting. Samen met jou bepalen we op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Uiteraard krijg je hierbij hulp van onze SEA-specialist.

  03

  Optimalisatie

  De maandelijkse optimalisaties van de campagnes hebben als doel om de kwaliteit te verhogen. Vanaf het moment dat de campagnes live gaan, beginnen we met data verzamelen, zoals vertoningen, klikken, Cost Per Click (CPC) en conversies. Op basis hiervan optimaliseren we de campagnes. Dit is een doorlopend proces en heeft specialistische sturing nodig.

  04

  Rapportage

  Maandelijks wordt er een voortgangsrapport naar je opgestuurd. In dit voortgangsrapport geven we je een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de behaalde resultaten. In het rapport zie je in één oogopslag zien hoe de Google advertenties presteren.

  Hoe gaan wij te werk tijdens

  Onze SEA-diensten

  In ons deskundige marketingteam hebben wij uiteraard ook gedreven SEA-specialisten. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om een op maat gemaakte SEA-campagne voor jouw bedrijf op te starten. Voorafgaand aan zo’n campagne doen wij een zoekwoordenonderzoek voor jouw website en branche. Hierbij wordt er in kaart gebracht wat het zoekvolume is van bepaalde zoektermen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Ook kunnen wij per zoekterm kijken wat de organische concurrentie is. Indien deze concurrentie erg hoog is, raden wij adverteren via AdWords (eventueel in combinatie met SEO) ten zeerste aan. Onze SEA-specialist in Limburg geeft je een overzicht van de gemiddelde kosten per klik en de verwachte totale kosten bij het gewenste resultaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.  Het eerste adviesgesprek inclusief vooronderzoek zijn geheel gratis. Neem dus snel contact op om een adviesgesprek in te plannen!

  Een greep uit onze

  Klantcases

  Case Kosso Nutrition

  • +50% hogere conversieratio
  • 1,5x organische bezoekersgroei
  Kosso, wie kent hem niet? Influencer, bodybuilder, rapper, ondernemer en meer! Kosso staat bekend om veel, maar veel kennen hem ook van Kosso Nutrition. Met meer dan 373.000 volgers op Instagram heeft hij behoorlijk wat bereik.

  Case Theorie Ster

  • 25 bezoekers per maand voor de start
  • 6000+ bezoekers in de 9e maand
  TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
  Bij Web Wings vind je

  Alles op één plek

  Niet alleen voor SEA in Limburg ben je bij Web Wings aan het juiste adres. Wij bieden namelijk allerlei verschillende diensten op het gebied van online marketing aan. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding, SEO en video marketing. Je kunt bij ons zelfs kiezen voor een compleet SEO-pakket waarmee jouw bedrijf optimale resultaten gaat behalen! We vertellen je hier graag meer over. Als je ons laat weten welke wensen jij hebt voor jouw bedrijf, geven wij jou een vrijblijvend advies op maat. Neem dus snel contact met ons op en voordat je het weet vlieg je de online concurrentie voorbij!

  De cijfers over

  Het succes van SEA

  Met onze klanten hebben we al vele mooie resultaten mogen boeken middels onze SEA-diensten. Dat is niet zo gek, als je bedenkt dat er dagelijks ongeveer 7 miljard zoekopdrachten wereldwijd worden uitgevoerd op Google. Door te starten met SEA, heb jij meteen al een voorsprong op je vele concurrenten die ook in de zoekresultaten worden weergegeven. Met gebruik van SEA vlieg jij alle concurrenten voorbij en kom je meteen bovenaan te staan.

  Bovendien heeft SEA een hoge winstgevendheid. Voor iedere € 1,- die er wordt geïnvesteerd in Google Ads, ligt de gemiddelde omzet namelijk rond de € 2,-. Het dubbele dus! Wat ook goed is om te weten is dat een groot deel van het SEA-verkeer niet kan worden gecompenseerd met SEO. Dit zijn al meer dan genoeg redenen waarom jij SEA zou moeten toevoegen aan jouw marketingstrategie!

  ONZE SEA-SPECIALISTEN IN LIMBURG DELEN MET JOU

  De voordelen van SEA

  Wat zijn de voordelen van Search Engine Advertising? SEA is uitermate geschikt als je op de korte termijn hoge resultaten wilt behalen. Zeker als je op een trend snel gevonden wil worden. Een ander groot voordeel van SEA is dat je met deze strategie gerichte klantgroepen, zoekwoorden of locaties kan benaderen. Zo vergroot je de conversiekans. Ook de kosten van SEA nemen pas toe, wanneer de kliks op jouw pagina ook toenemen. Hierdoor betaal je nooit te veel voor een SEA-campagne. Bovendien kun je een maximaal budget per periode aangeven, waardoor de kosten goed beheersbaar zijn. Daarnaast heb je bij SEA volledig inzicht in de prestaties op verschillende niveaus, waardoor deze gemakkelijk kunt verbeteren. Allemaal goede redenen om voor een SEA-campagne in Limburg te kiezen.

  Andere goede redenen om je SEA uit te besteden aan Web Wings zijn:

  Je betaalt per click

  Vooraf aangegeven budget

  Nauwkeurig vooronderzoek

  Gericht op conversie

  Gericht jouw doelgroep bereiken

  Direct bovenaan in Google

  Inzichtelijke rapportages

  Meetbaar resultaat

  Waarom kiezen voor Web Wings

  Jouw SEA uitbesteden

  Wij hebben al veel AdWords campagnes met succes opgezet en de meeste hiervan zijn nog steeds in ons beheer. Wij richten ons voornamelijk op langdurige samenwerkingen. Op deze manier kunnen de kosten voor het opzetten van een campagne worden verspreid over de gehele samenwerkingsperiode en wordt het SEA-budget nooit overschreden of verspild. Onze Adwords partner leidt het hele proces in goede banen. Jij kunt dus lekker achterover zitten en zien hoe jouw pagina of advertentie omhoog schiet in de zoekresultaten. Je zult dit al snel gaan merken aan je bezoekers- en klantenaantallen!

  Als SEA-specialist van Limburg hebben wij de kennis in huis om alle werkzaamheden met betrekking tot SEA over te nemen en tot in de puntjes verzorgt. 

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer