yogageleen laptop klein
mieke van wersch foto 2

Klant: Yoga Geleen

Diensten: SEO

Project informatie

Wij hebben een samenwerking met Mieke van Wersch van Yoga Geleen. Mieke had de wens om meer bezoekers op haar website te krijgen. Wij zijn in overleg met haar met een aantal zoekwoorden aan de slag gegaan.

We zijn gelijk gestart met ons SEO-traject. We zijn begonnen met het aanmaken van landingspagina’s op basis van zoekwoorden uit ons vooraf gemaakte zoekwoordenonderzoek. Hierna zijn we middels het toepassen van goede content en onze linkbuilding strategie, de autoriteit gaan verhogen van het domein. Hierdoor lieten de posities binnen Google al snel verbetering zien.

Bezoekersaantal gestegen met 240%

Zoekmachine optimalisatie bleek voor Yoga Geleen de juiste zet. Dit is te herleiden uit het feit dat het aantal bezoekers op de website sinds de start van de samenwerking met 240 procent is gestegen! Daarnaast zitten alle lessen binnen de eerste 3 maanden van onze samenwerking al geheel vol.

Wij bedanken Mieke van Yoga Geleen voor de prettige samenwerking en het gestelde vertrouwen in ons.

Hoger in google resultaten komen
Mieke Wersch

Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten. Ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!