fbpx

Freubelshoponline

Redesign van een grote webshop gericht op de kleintjes
Overzicht
Freubelshoponline is een online webshop met een aanbod van unieke kraamcadeaus en kraampakketten. Met jarenlang ervaring in het verkopen van geboortecadeaus zijn ze goed op de klant afgestemd. De webwinkel heeft een ruim assortiment bestaand uit originele geboortecadeaus die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Zo is het mogelijk een kraam cadeau van de Freubelshoponline van naam te voorzien. Met keuze uit onder andere verschillende soorten houten speelgoed, poppen en rugzakjes weten
KLANT
Freubelshop
Sector
Retail en Shopping
Diensten
Webdesign, Webshop, SEO, Grafisch, Logo Design
Klant sinds
2021
Klantcase Freubelshop

De opdracht

Freubelshoponline is bij WebWings als klant terecht gekomen om met behulp van onze SEO diensten de naamsbekendheid te vergroten. Na een geslaagde samenwerking waarmee Freubelshop in de Google resultaten flink omhoog is geklommen, hebben wij de samenwerking verder doorgezet en uitgebreid. Behalve onze SEO diensten, hebben wij vervolgens ook onze design en web diensten geleverd. Hiermee is er een compleet redesign van de webshop geleverd met bijbehorend vernieuwd logo. Met dit nieuwe design hebben wij een up-to-date website kunnen leveren die aan alle moderne eisen voldoet. De webshop is zo voor zowel beheerder als klant een stuk gebruiksvriendelijker geworden. De snelheid van de website is verbeterd en ook op SEO gebied is de website hiermee beter geoptimaliseerd.

theoriester
Full-service marketing

Met complete designs

Met onze diensten op gebied van webdesign en grafisch design zijn wij in staat om een compleet pakket aan te bieden. Wij leveren compleet nieuwe websites en webshops en kunnen bestaande websites een redesign geven. Hierbij voorzien wij uiteraard ook de achterkant van de juiste verbeteringen.

Bestaande huisstijlen kunnen wij integreren en waar gewenst kunnen we ook hier nieuwe designs in aanleveren.
Freubelshop hebben wij zo nieuwe ontwerpen aangeleverd van logo tot aan de hele webshop. Hierbij werkend vanuit de website die er al stond, hebben we toegewerkt naar iets van deze tijd. Met de wensen van de klant meegenomen en op basis van onze eigen kennis en adviezen zijn we zo samen tot een mooi resultaat gekomen waarvan de resultaten direct merkbaar zijn.

Freubelshoponline Webdesign

Ik ben super tevreden!

Ik ben super tevreden!

freubelshop logo
Désirée Spronck
Eigenares Freubelshoponline

Bekijk ook deze cases