web analytics
Terug naar overzicht

Verkeersschool Cordewener

Creatie van een nieuwe hoofdwebsite en meerdere extra websites
Overzicht
Cordewener scholing beschikt over top instructeurs die ervoor zorgen dat jij snel voor je rijbewijs slaagt. Hoge kwaliteit lessen met een lage prijs staan hier hoog in het vaandel. Ook voor dat extra beetje persoonlijke begeleiding ben jij bij Cordewener aan het juiste adres. Voor dit project zijn we aan de slag gegaan met het vernieuwen van de website van beide bedrijven. Zo richt Verkeersschool Cordewener zich op het geven van rijlessen aan particulieren en richt Euro Transport College zich op het geven van vrachtwagen rijlessen en de nascholing hiervan.
KLANT
Verkeersschool Cordewener
Sector
Transport en logistiek
Diensten
Webdesign, SEO, SEA, Linkbuilding, Social Media Marketing, Bedrijfsfotografie
Klant sinds
2018
Klantcase Verkeersschool Cordewener

Sitevernieuweing en marketing toepassingen

Na het vernieuwen van beide websites zijn we een traject ingegaan met SEO en SEA. Zo hebben we als eerste de SEA-strategie in werking gezet om zo vanaf dag 1 al bezoekers naar de website toe te trekken. Na het halen van resultaten binnen Google met de SEO-strategie zijn we het adverteren op Google gaan afbouwen.

Als laatste zijn we voor Verkeersschool Cordewener een social media campagne gestart, om zo meer in beeld te komen bij de jongere doelgroep die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool.

We danken Monique, Marco en Wilco voor de nauwe samenwerking en zijn heel tevreden met de resultaten die tot nu toe zijn gehaald.

theoriester

Bekijk ook deze cases