Cordewener laptop
cordewener logo

Klant: Verkeersschool Cordewener

Diensten: Website, SEO, SEA, Social Media Marketing

Project informatie

De samenwerking met Verkeersschool Cordewener en het partnerbedrijf Euro Transport College begon met het project Driving school maastricht. Op het einde van dit project zijn we aan de slag gegaan met het vernieuwen van de website van beide bedrijven. Zo richt Verkeersschool Cordewener zich op het geven van rijlessen aan particulieren en richt Euro Transport College zich op het geven van vrachtwagen rijlessen en de nascholing hiervan.

Na het vernieuwen van beide sites zijn we een traject ingegaan met SEO en SEA. Zo hebben we als eerste de SEA strategie in werking gezet om zo vanaf dag 1 al bezoekers naar de website toe te trekken. Na het halen van resultaten binnen Google met de SEO strategie zijn we het adverteren op Google gaan afbouwen.

Als laatste zijn we voor Verkeersschool Cordewener een social media campagne gestart, om zo meer in beeld te komen bij de jongere doelgroep die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool.

We danken Monique, Marco en Wilco voor de nauwe samenwerking en zijn heel tevreden met de resultaten die tot nu toe zijn gehaald.

dsm analytics
rijschool margraten
wilco auto
positie driving school maastricht