drivingschoolmaastricht laptop klein
driving school maastricht

Klant: Driving School Maastricht

Diensten: Website, SEO, SEA, Social Media Marketing, foto’s

Resultaat: Door het behalen van 5 nummer 1 posities in Google een groei van 1163% in  organische bezoekers gerealiseerd.

Project informatie

We waren nog maar net in gesprek met het team van Verkeersschool Cordewener en Euro Transport College waarna het idee werd besproken van een compleet nieuw concept, gericht op de expats in Zuid Limburg genaamd Driving school Maastricht. Doordat er talloze expats studeren en werken in en rondom Maastricht is er vanuit die doelgroep veel vraag naar rijlessen in het Engels.

Om hier zo goed mogelijk op in te spelen hebben we een nieuwe website gebouwd, die zich puur en alleen richt op de Engelstalige doelgroep. Na ons zoekwoordenonderzoek kwamen we er al snel achter dat er veel gezocht werd naar het zoekwoord “Driving school Maastricht”. Om zoveel mogelijk potentiële klanten naar de website toe te trekken, was het voor ons heel belangrijk om de website op de eerste positie binnen Google te krijgen. Zie zelf het resultaat hieronder!

Verder zijn we bezig met het opstellen van een social media campagne en gaan we aan de slag met het vergroten van de naamsbekendheid, ook in het Engels, via enkele social media kanalen. Hierbij horen natuurlijk het maken van nieuwe foto’s.

Conclusie is dat we binnen een jaar tijd het aantal organische bezoekers via Google hebben laten stijgen van 19 per maand naar 240 per maand. Een stijging van 1163%! Dit heeft ervoor gezorgd dat alle lessen volgeboekt zitten en Driving School Maastricht opzoek is moeten gaan naar meerdere nieuwe rij-instructeurs.

dsm analytics
rijschool margraten
wilco auto
positie driving school maastricht